Spania, La Llagosta-Barcelona
... karamell ved en temperatur på 170°C. •Brettene passerer gjennom en tunnel utstyrt med flere vifter for å kjøle ned karamellen. •Deretter doserer vi flanen. •Til slutt termosveiser vi beholderne. FORDELER: •Automatisert produksjon for store volumer. •Seks produksjoner fullføres på et begrenset område. •Sikkerhet i arbeidsprosessen.
Portefølje (83)
...Pappposene for bakeri fra AstellPapel er den perfekte løsningen for enhver virksomhet innen bakerisektoren. Laget av papir av høy kvalitet, er disse posene designet for å bevare ferskheten og smaken av brødet. Tilgjengelig i en rekke størrelser og gramvekter, tilpasser disse posene seg til alle typer brød, fra baguetter til stenger og bakverk. I tillegg brukes det vannbaserte blekk uten løsemidler eller lukt, noe som sikrer at produktet er trygt for kontakt med mat. Tilpasning er et alternativ, som gjør at posene kan gjenspeile identiteten til din virksomhet.
Portefølje (15)
Spania, Elche
... kontrollerer trykket i våre kjever og bruker programvare utviklet internt for å oppnå en perfekt forsegling, som bevarer aromaen og egenskapene til nybakt brød. Vårt utvalg av maskiner inkluderer vertikale emballasjemaskiner, flerhodede vekter og annet spesialisert utstyr for emballering av bakeriprodukter.
Portefølje (33)
Spania, Catarroja
...Takket være sine 1200 W effekt og 15.000 o/min kan du enkelt piske, blande og elte ingredienser til matlaging (deiger til bakeri, konditori, pizza osv.), piske krem, piske egg, osv. uten problemer. Dobbelt rotasjonsbevegelse, både roterende og orbital. Med 4 forhåndsinnstilte funksjoner, turbo-funksjon og justerbar hastighet. Det er det perfekte tilbehøret for å lage fantastiske deiger med stor...
...Designet for å produsere høyt hydrert brød (70-90% vann). På grunn av sin spesielle prosess: hard mel, viktig hviletid, mindre skade ved kutting, osv., tillater det å produsere brød av høy kvalitet og flere former. TXA-MAN-ROLL har en "multiroller" for å laminere og spre deigen, noe som gir deigen en ekstra styrke på 40-50%. Samlingen av produktet som allerede er kuttet og formet er manuell. Typer brød: den klassiske "ciabatta" i alle sine former: baston, baguette, rustikk med spisse ender, minis, osv.
Portefølje (10)
Spania, Monturque
... hastighetsvariasjoner fra kjente merker. Laget av rustfritt stål AISI 304. Fargeskjerm med berøringsfunksjon. Lagring av forskjellige programmer etter produkt. Justering av produktlengde uten trinn. Motorer: 3, 1,2 kW. 220 V. enfase. Lengde: 247 cm. åpen / 190 cm. sammenfoldet. Maksimal bredde: 53 cm. Høyde: 127 cm. Vekt: 185 kg. Standard brett for colines: 30,5 x 60 cm. 11 kanaler. Standard brett for grissines: 30,5 x 60 cm. 17 kanaler. Produksjon: fra 150 til 700 brett / time.
Portefølje (1)
Spania, Alhama De Murcia
... typer forbedringsmidler inkluderer forbedringsmidler for deig, forbedringsmidler for gjæring og emulgerende forbedringsmidler. Fordelene deres inkluderer: - Forbedring av tekstur og elastisitet i deigen. - Økning av volum og luftighet i sluttproduktet. - Forlengelse av holdbarheten til brødet.
Portefølje (7)
Spania, Zaragoza
...Pizzaformere er maskiner designet for å forme pizzadeigen raskt og jevnt. Bruken av dem i pizzerier og restauranter muliggjør en effektiv og konsistent produksjon, og garanterer kvaliteten på det endelige produktet. Med forskjellige konfigurasjoner og kapasiteter tilpasser de seg behovene til hver virksomhet. Disse maskinene sparer ikke bare tid, men forbedrer også presentasjonen av pizzaene, noe som gjør dem mer attraktive for kundene.
Spania, A Coruña
...Vi satser på tradisjon, og lager de typiske galisiske søtsakene. Vi har de beste konditorene som nøye tar vare på de mest utvalgte ingrediensene. Produkter som skiller seg ut med saftighet, smak og god holdbarhet, for å glede de mest kresne ganer.
Portefølje (5)
Spania, Puente Genil
...Søtsaken som lages ved å blande marengs, muffinsdeig og fersk revet kokos, alt sammen stekt i ovnen og dyppet i sjokolade på bunnen. Dette er en utsøkt og lett søtsak der kokos og marengs skiller seg ut. Anbefales til personer som liker kokos, de vil garantert komme tilbake for mer.
Portefølje (3)
Spania, Illescas
cobaMaq er et ledende selskap innen bakeri- og konditoribransjen med mer enn 20 års erfaring i sektoren, og tilbyr sine kunder denne nettbutikk-tjenesten. I denne butikken kan du finne ethvert produkt eller tilbehør til ditt bakeri, konditori, kafé, bar… og du kan kjøpe det raskt, komfortabelt og sikkert via Internett. På denne måten reduserer vi kostnadene på produktene og leveringstiden, og gir en bedre service til våre kunder. Mer enn 500 produkter (utstyr og maskiner for bakeri) i vår nye nettbutikk.
Portefølje (1)
Spania, Montornes Del Valles
... prisene. KONTAKT OSS! TJENESTER TEKNISK SERVICE OG RESERVEDELER FOR BAKERI, KONDITORI, HOTELL- OG RESTAURANTDRIFT, DETALJHANDEL OG HUSBRUK. KOMMERSIELT MØBLER, OMBYGGING, INSTALLASJONER OG SKREDDERSYDD BELYSNING.
Spania, Vila-Seca
PepeBar.com er dedikert til salg av maskiner og møbler for serveringsbransjen, spesialister på industrielle ovner for gastronomi og bakeri, samt kjøle- og frysemaskiner, med en utmerket kvalitet-pris-forhold, inkludert frysebokser, kjøleskap, utstillingskjøleskap, underbenk-kjøleskap, vinlagre blant annet. PepeBar er et selskap opprettet for å levere serveringsmaskiner til alle bedrifter og...
Spania, Cabrera De Mar
... distributører av brød til utvalgte restauranter, blant annet. Maskinlinjene fra Viñas belaster ikke deigen og behandler den uten å avgasse eller ekstruere den. Denne egenskapen i utstyret vårt gjør at vi kan oppnå produkter av overlegen kvalitet, "lik den som er laget for hånd". Vi har et testlaboratorium på 400 m2 med alt nødvendig utstyr slik at FoU-avdelingen kan utføre produkttester sammen med våre kunder.
Spania, Cassà De La Selva
... produksjon og bearbeiding av kjøttprodukter, spekemat, pølser, kutting av mat, fisk, bakeri og emballering. Vi har mye erfaring i markedet for kjøttmaskiner, og kan tilby profesjonell service for alle typer maskiner fra ulike merker og modeller. Vår erfaring og kunder over hele verden taler for oss.
Muñoz y Muñoz er et ledende selskap innen produksjon av bakeri-, konditori- og dessertmaskiner, som gir tjenester til håndverksbakerier og konditorer. Design og tilpasset produksjon av maskiner for håndverksmessig innbinding med sløyfer, kuttere, skjeer, maskiner for forming av kokosboller, maskiner for spisser, maskiner for forming av småbrød, donuts, fioliner, åttinger og regañá, samt emballasjemaskiner. Muñoz y Muñoz tilbyr maskin- og utstyrsløsninger til bakere og konditorer, samt nødvendig teknisk service for deres arbeid, med kvalitet og garanti fra en bransjeleder.
Spania, Tona
PABIALPA er produsenter av bakerimaskiner med lang erfaring i bransjen, noe som har gjort det mulig for oss å utvikle et omfattende utvalg av maskiner med utmerkede resultater. Dette har gjort det mulig for oss å være til stede i mange land. Våre maskiner er designet for å øke kvaliteten på produktene dine, øke produksjonen og redusere kostnadene. PABIALPA gjør bakeriet ditt mer effektivt, og tilbyr deg utmerkede løsninger tilpasset små eller store bakerier. Kontakt oss, så finner vi garantert den beste løsningen for ditt bakeri.
Spania, Figueres (girona)
BECOME PARTNERS produserer og selger hjul og ruller i Europa. Vi tilbyr et komplett utvalg av hjul for lette laster (barneutstyr, leker, handlevogner, møbler, offentlige institusjoner, medisinsk utstyr) samt hjul og ruller for tunge laster (biler, industri, transport, bakeri). Vi er designere og produsenter av injeksjonsdeler (PP, PA, PVC, EVA) og hjul med plast- eller metallfelger. Vi er...
Spania, Logroño
...Ingeniørfag, maskiner og utstyr for bakeri-, konditori- og næringsmiddelindustrien. - Vaskemaskin for brett - Rengjøringsmaskin for brett - Spezzaciabatta "chapatera" - Allsidig linje - Raffineringsvalser "deigklemmer" - Automatisk butterdeiglinje - Deigskraper - Dosering - Gruppe for rundstykker - Horisontal brødskjærer - Matingstrakt - Brettstablemaskin - Eltende rundformingsmaskin - Brødbaker - Kakeform - Brødsmulermølle - Mandelsliper, nøttemølle...
Pastisseria Sant Jordi er et bakeri i Sabadell, Spania. Vi tilbyr et bredt utvalg av deilige kaker og bakverk, sammen med kaffe og te for å nyte i vårt koselige kafé. Vi er en familiebedrift med over 50 års erfaring i bakeribransjen. Vi er stolte av å bruke kun de ferskeste ingrediensene for å lage produktene våre, så du kan være trygg på at hver bit er deilig. Vårt bakeri har vært tildelt en Michelin-stjerne siden 1958, men vi tror ikke det gjør oss for gode: vi er her for å betjene alle som ønsker å prøve maten vår!
... bakeri og konditori, utstillingsmontere for brød, diskvitriner, kjøledisker, dekorasjon av bakerier og konditorier, salg av disker for bakeri og konditori, utstyr for bakerier og brødutsalg, disker for bakervarer, bakerimøbler, kurver av rotting, modulære hyller for bakeri, bakerihyller, diskvitriner for bakervarer, møbler for butikker, trehyller, utstillingsmontere av rotting for brød, design og installasjon av bakerier. I våre seksjoner finner du mer detaljert informasjon. Be om pristilbud direkte fra fabrikk.
Spania, Alicante
... selskap basert i Alicante som er dedikert til import og salg av små, nyttige utstyr for iskrembutikker, bakerier og serveringsbransjen. Vi er representant for de internasjonale merkene Neumärker, Vitomix, Krampouz og Cremaldi, og tilbyr kompakte systemer for å lage vafler, kjeks, tartletter, crêpes, samt automatiske crêpes-maskiner for storproduksjon. Vi gir også profesjonelle tilgang til de konkurransedyktige kremmaskinene fra Cremaldi, som gir tjenester med maksimal kvalitet og de beste ytelsene.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play