Spania, Arenzana De Abajo-La Rioja
Unge viner (røde, hvite og rosé), crianza og reservas med Denominación de Origen Rioja. Utstyrt med moderne fasiliteter og teknologi, er de dedikert til produksjon, modning og tapping av utmerkede viner med Denominación de Origen Rioja. Deres emblematiske merker: CEPA NEGRA, SEÑORÍO DE VALDIESTRO, CASTEZO, BRIÑAL, CONDADO DE ARTOLA og CEPA NEGRA CENTENARIUM.
... forvirring for forbrukeren. JP MARABOTTO (Ibéricos de Bellota) selger kun produkter fra "rene Iberico" griser, for tiden "100% Iberico" griser og kun i "bellota" eller "cebo de campo" kvaliteter. Ekte "pata negra" fra Madrid-fjellene. 100% iberiske griser er de som er født av en 100% iberisk far og mor, registrert i det Genealogiske Boken for den iberiske grisrasen.
Spania, Cumbres Mayores
... hovedsakelig med rødt kjøtt: storfe, sau og geit. Dette er dyr som lever fritt og fôres med naturlig kost. Vi avviser industrielt fôrede og burholdte dyr. All produksjon skjer i landsbyen Cumbres Mayores, en «pueblo» som ligger i Sierra de Aracena-fjellene. Regionen er verdensberømt for sine spekematprodukter, spesielt Pata Negra-skinken. Balkis Gourmet har skapt verdens første naturlige Halal-tørkeri...
Spania, Cordoba
Gourmet Ibérico selger iberiske skinker av høyeste kvalitet, både pata negra og paletillas. Vi er offisielle leverandører av Señorio de los Pedroches og jobber direkte med fabrikken deres uten mellomledd. Våre produkter er laget på en håndverksmessig måte av produsenter registrert i Denominaciones de Origen Los Pedroches, noe som garanterer kvalitet og strengt overhold av helseforskrifter...
Spania, Barcelona
... betydelig lager (for å kunne tilby en rask service), gjør at vårt selskap er det beste alternativet for deg til å oppdage verden av LED-belysning i hendene på ekte fagfolk. Luz Negra har sitt eget merke for LED-produkter: ecoLED (stive striper, fleksible striper, strømkilder, dimmere, sekvenserere, osv...), som er de perfekte tilbehørene for vårt produkt, LED PROFILE. Våre ecoLED-produkter er...
Spania, Guijuelo
...Selskapet Black Pork Sociedad Limitada driver med eksport av 100% iberisk skinke fra eikenøtt, både i hele skinker og i skiver. JAMON IBERICO 100% DE BELLOTA / PATA NEGRA Individuell eske med 100 gram Pris: Ex-work Guijuelo, Salamanca (Spania) Utløpsdato: 12 måneder fra produksjonsdato 40 enheter per kasse (hver kasse har en gjennomsnittlig vekt på 6,55 kilo) Minimumsbestilling: 50 kasser (2.000 enheter på 100 gram hver) Leveringsdato: å forhandle i hvert enkelt tilfelle Produktet skal transporteres kjølt ved 5ºC Forhåndsbetaling...
Portefølje (2)
...La Garriga (Barcelona & Madrid) har vært aktiv i delikatessebransjen i Spania i mer enn 50 år. Siden 2012 har vi drevet vår nye eksportavdeling. Vårt mål er å tilby de beste innenlandske og utenlandske produktene og delikatesseartiklene. Vi er spesielt spesialisert på iberisk skinke ("Pata negra") og pølser. Vårt sortiment inkluderer for tiden blant annet iberiske kjøtt- og pølseprodukter.
Spania, Girona
Siden grunnleggelsen har selskapet vårt vokst ikke bare i volum, men også når det gjelder produktkvalitet. Veiledet av vårt motto: Kvalitet etter prinsipp, har vi nå en omfattende forretningsstruktur som garanterer total sporbarhet av alle våre produkter. Vårt slakteri er det største i Spania, med 2 fôrverk og vår skinke er 100% Pata Negra sertifisert. Styrket av våre 20 års erfaring, er BATALLE den eneste spanske skinkefabrikken som overvåker hele produksjonsprosessen, fra gården vår til bordet ditt. For mer informasjon, ikke nøl med å besøke vår nettside.
Spania, Alcobendas-Madrid
...Vi er Navarretinto Ibéricos, et selskap dedikert til transformasjon av iberisk svin fra eikenøtt, 100% iberisk, den eneste som ifølge kvalitetsstandarden R.D. 04/2014 kan kalles "Pata Negra". Vi bearbeider kun våre egne svin, noe som garanterer homogeniteten i produktene våre; vi integrerer ikke andre gårder. Vi oppdretter i Extremadura og slakter og tørker i Guijuelo. Våre kontorer og...
Spania, Alicante
...Iberisk Bellota Skinke "JMH Ibericos" Jamón ibérico modnet i 36 måneder og modnet iberiske kjøtt av høyeste kvalitet, som gir våre nettbrukere et sted å kjøpe de beste kjøttproduktene til best pris. Også kjent som "pata negra", kommer denne skinken fra frittgående griser som vandrer i eikeskoger (kalt dehesas) og kun spiser eikenøtter i denne siste perioden. Treningen og dietten har en betydelig innvirkning på smaken av kjøttet; skinken modnes i 36 måneder. Vi fokuserer på kvalitet, åpenhet og informasjon til våre kunder, og vi overholder forskriftene som vil være påkrevd i 2017.
Spania, Calera De León
... iberisk spekemat. Vi produserer og markedsfører også iberisk Pata Negra-kjøtt: presa iberica, pluma, ribbe, indrefilet... Det er viktig å understreke at vi kun arbeider med Pata Negra. Det beste av produkter fra renraset iberiske griser. I tillegg er vi et par veterinærer som er engasjert i dyrevelferd og respekterer de lokale håndverkstradisjonene i vårt område. Vårt arbeid garanterer alltid sporbarheten til produktene våre, som er sertifisert av de kompetente kontrollorganene. Vi har nå i over 5 år markedsført produktene våre direkte i Frankrike.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play