..."Svart trøffelsalt er laget med svart trøffel, trøffelaroma og ingredienser fra ulike planter, som oliven og svarte trøfler, ved hjelp av fysiske prosesser uten tilsetning av konserveringsmidler.
Med en perfekt tekstur og en veldig behagelig svart trøffelaroma og smak, er det svært hyggelig å bruke til å krydre alle typer retter, spesielt fisk, salater, egg og kjøtt."...
...Den steinfrie perla svarte oliven er et av våre stjernes produkter. Den kommer fra Extremadura, og den steinfrie perla oliven har en intens svart farge med en sterk glans. I tillegg fremhever vi den steinfrie perla oliven for dens store kjøttfylde og myke tekstur.
...Eksklusiv Olivada eller svartoliven saus fra Bajo Aragón, høyt verdsatt for sin fantastiske smak og intense aroma.
Olivada Olivera d’Atenea er en myk og delikat olivenpasta, perfekt for å smøre på toast og kanapéer, samt for å lage overraskende dressinger til vinaigretter, carpaccio eller salater.
Kokt brukes Olivada som base for viltgryter, der den tilfører sin intense aroma.
VEGAN · GLUTENFRI · MED OLIVENOLJE...
... konserveringsmidler.
José Lou har gitt et nytt og krydret preg til en av sine mest populære patéer ved å tilsette Harissa, en krydret saus laget av røde chili.
Tenkes å bli smurt på brødskiver og småretter, men også for å lage sauser, gryteretter, osv...
Nettovekt: 120 g eller 220 g
Ingredienser: svarte oliven av varianten "Empeltre", rød chili, ekstra jomfruolivenolje, hvitløk, koriander, karve.
...ECOPROLIVE skaper i 2019 krydder med PREBIOFENOL som mesterlig er fusjonert med de beste krydderne i verden, og gir en smakfull middelhavstouch i tillegg til ernæringsmessig balanse, da det er rikt på antioksidanter, jern, prebiotisk fiber og protein.
Den ideelle blandingen av ingredienser for å bruke i uendelige kombinasjoner.
Ingredienser: Kildesalt, PreBIOfenol*, gurkemeie, hvitløkspulver, shiitake-sopp, svart pepper.
...Smak: Intensiv
Aroma: Karakteristisk for en sauost med aroma av svarte oliven
Farge: Lys gul med mørke årer fra svart olivenkrem
Konsistens: Hard...
...Det er det ideelle krydderet for alle typer syltetøy, poteter og oliven. Vi har laget det siden 1960 med den samme oppskriften: en unik, eksklusiv og kjent formel.
Espinaler-sausen ble født som det perfekte tilbehøret til hermetisk sjømat, potetgull og oliven. I dag innrømmer Espinaler-forbrukere at de bruker det til mange andre ting: i salaten, i bacalao-esqueixada, i stekte egg, i gazpacho, i spansk omelett, i blekksprut a la romana, i ansjos og til og med i svart vermut! Og så, et langt osv.
Vekt: 0,200 gr...
... og uten stein, grønne oliven fylt med; ansjos, tunfisk, sitron, paprika, laks.
Oliven Gordal med og uten stein, fylt med sylteagurk.
Svartoliven med og uten stein
Kaprer
Kaprer
Søte banderillas
Pipirranas...
... olivenoljen er laget av en streng utvalg av sunne, modne og hele oliven, med særlig omsorg i pressingen og filtreringen.
Verge Grusco og Cosenia: Denne olivenoljen er laget av de samme variantene som de forrige, det vil si fra innfødte oliventrær fra Montsià.
Iberolei Millenari: Montebre S.C.C.L. med sitt ønske om å fortsette å utvide sitt produktsortiment med DOP-merket, lanserer olje fra Farga-varianten av monumentale og tusenårige oliventrær.
... skinker og paletter D.O. Jabugo.
2. Hermetikk fra havet Loin av svin, Salchichón, Chorizo, Ost av sau, Geit, Tunfiskfilet, Ventresca, Muslinger, Bonito del Norte.
3. Saltede fisker Semikonserverte produkter, Aromatiserte oljer, Honning, Kremer. Mojama av tunfisk fra Almadraba, Hueva de Maruca, osv... Ansjoser, Torsk, osv... Aromatisert med Trøffel, Svart, Naturlig, osv.
Blant våre leverandører...