Spania, Murcia
...Espinal eddik piparras er laget med utvalgte grønne chili. Med mørt kjøtt og tynn hud, er det et svært verdsatt produkt for å forbedre smaken av forskjellige belgfrukter, salater og kjøttretter. I tillegg er de utmerkede som aperitiff. Vekt: 0,180 gr...
Portefølje (178)
Spania, Sevilla
...Ekstra store, skallfrie pekannøtter. Beskrivelse: Ekstra store pekannøtter, perfekte for å tilsette i salater eller nyte som snacks. Uten skall for større bekvemmelighet.
Spania, Boiro (a Coruña)
...Oppdag all smaken av MareAperto-salater som du enkelt kan ta med deg for å nyte et stort måltid på farten. NETTOVEKT: 160 g AVRENTE VEKT: NA ENERGIVERDI: 290 kcal (871 kJ) FETT: 12 g KARBONHYDRATER: 13 g PROTEIN: 11 g SALT: 1,2 g...
Portefølje (10)
Spania, Murcia
...Uchuva, liten men kraftfull. Denne frukten er ikke bare en delikatesse for ganen, men også en kilde til helsefordeler. Rik på vitamin C og antioksidanter, styrker den immunforsvaret og bekjemper frie radikaler. I tillegg gjør dens kulinariske allsidighet den perfekt for salater, desserter, juice og til og med salte retter.
Portefølje (6)
Spania, Jabalquinto
...El AOVE AIRES Coupage Arbequina og Picual er en utsøkt blanding av to av de mest verdsatte olivenvariantene i olivenoljeverdenen. Denne pakken med 6 flasker på 2 liter er perfekt for familier eller for de som ønsker å nyte et høykvalitets ekstra jomfruolivenolje i sitt daglige kjøkken. Med en balansert smak og en myk tekstur, er denne oljen ideell for å krydre salater, grille eller bare for å nyte med et godt brød.
Portefølje (22)
Spania, Marbella
... og grønnsaker med klare noter av banan og tomatplante. Den overrasker på smak med sin lette bitterhet, og dens lange krydret ettersmak er et godt eksempel på dens høye næringsverdi. Den lave sletten ved Guadalquivir gir denne arbequinooljen en unik styrke og personlighet. Ideell for å forsterke smaken av tomat i gazpachos og salmorejos. Perfekt som en alliert i salater og bakverk.
Portefølje (3)
Spania, Santiago De Compostela
...Skinnende gyllen gul, middels store bobler, med en jevn strøm og en permanent skumhet. Intens aroma av gjær, på fine bunnfall, hint av sirup. Kraftig i smaken, frisk og munter. En alkoholfri skål, egnet som et supplement til desserter eller enhver festlig anledning, som bryllup. Anbefales spesielt å kombineres med lette supper, kremer eller kald vichyssoise. Det passer også utmerket med salater og alle typer ost.
Portefølje (9)
Spania, Muro De Alcoy
...mandel, bladgrønnsaker og nyanser av røde frukter. Aroma: Har en intens aroma av grønne oliven, grønt eple, mandler, fikentre, tomat både frukt og plante, og artisjokk. Matparinger: Passer perfekt med alle retter, spesielt salater, ferske grønnsaker, fisk, desserter, ferske oster, sauser og kjøtt.
Portefølje (8)
Spania, Villajoiosa
... BARER & KAKER; OSTEALTERNATIVER; BAKERVARER; MEIERIPRODUKTER & MEIERIALTERNATIVER; SUNNE MATVARER; DRIKKER; MAYONNAISE OG SAUSER; PEANØTTKREM; NÆRINGSSTOFFER; KOKINGSTILSETNING FOR Å BERIKE KOSTHOLDET MED PROTEIN (KORN, SALATER, SMOOTHIES, OSV.); ANDRE MATAPPLIKASJONER (SØTSAKER, BABYMATPRODUKTER, OG KJÆLEDYRMATPRODUKTER); FOR EKSTRUSJON.
Portefølje (2)
Spania, Santoña-Cantabria
... fremtredende ingrediens i salater eller som tilbehør til pasta. Navajas de las Rías Gallegas i olivenolje Navajas de las Rías Gallegas i sin naturlige tilstand fremstår som en smakfull musling, med høyt proteininnhold og en rik næringsverdi. Denne tilberedningen er uten tvil en av de mest tradisjonelle forrettene. Konserves uten konserveringsmidler eller fargestoffer. Den kan spises direkte, uten ekstra krydder, men smaken forsterkes også med et lett dryss av ekstra jomfruolivenolje på toppen.
Portefølje (14)
Spania, Zaragoza
...Ekstra jomfruolivenolje med en gjennomsnittlig til høy fruktighet. Glatt med en bitter og lav-middels krydderhet, som minner om grønnsaker, spesielt tomater og fiken, samt bananer og nøtter. Utmerket til forretter av fisk og boletus, sopp, salater, bakt, kokt og grillet fisk. Delikate salater eller de som er rike på smaker av smør, sauser, bakverk, ost og rødt kjøtt.
Spania, Mataró
... kanapeer, iberiske og lokale tapas, varierte oster, iberisk eller serrano skinke i skiver eller flak, spyd, laks i flak, utvalg av patéer, salater og andre forretter, smørbrød av alle slag, cocktailbakverk, fruktterter, søte bakverk, fruktspyd, feiringskaker etter ønske, drikkevarer av alle slag. Vi gir deg et uforpliktende tilbud på catering, ta kontakt med oss. Vi dekker hele provinsen Barcelona.
Spania, Mont-Ras
... produkter produsert i stor skala, som: Salater (Iceberg, Romaine, Little Gem), Kålvekster (Brokkoli, Blomkål, Kål), Appelsiner, Sitroner, Klementiner, Agurker, Paprika, Tomater. Noen av våre største styrker ligger i spesialiteter som økologiske produkter. Men vi jobber også med orientalske grønnsaker, aromatiske urter, spirer, eksotiske produkter og røtter. Vi er sertifisert av IFS Broker (Høyere nivå...
... et av de beste stedene å jobbe. Vår frokostmeny inkluderer salater, smoothie-boller, fersk juice og en uimotståelig fusionsmeny med spesialretter som du ikke finner noe annet sted. Så hvis du leter etter brunch og kaker, er du på rett sted. Vi skaffer ferske og økologiske ingredienser og lager alle rettene våre på stedet. Vegetariske og glutenfrie alternativer er alltid tilgjengelige i restauranten vår. EatMyTrip - Brunch & Bakery Barcelona ligger i sentrum av Barcelona nær metro-stasjoner som Girona, Diagonal, Passeig de Gràcia, Urquinaona, Arc de Triumph.
Spania, Chipiona
...Granatepler, Litchi, Mangoer, Papayaer, Jordbær, Rips, Bringebær, Nektariner, Ferskener, Fikener, Aprikoser, Druer... Grønnsaker: Brokkoli, Kål, Blomkål, Kålrot, Radiser, Kålrabi, Rutabaga, Spinat, Rødbeter, Bladbete, Salater, Escarole, Søtpoteter, Poteter, Gresskar, Agurk, Zucchini, Grønne bønner, Mais, Selleri, Sellerirot, Endiver, Vinterportulakk, Persille, Asparges, Løk, Purrer, Aubergine...
...Productos del Mar Ancavico S.L. er dedikert til produksjon av frosne produkter. Vi spesialiserer oss på produksjon og bearbeiding av tunfisk, sverdfisk, marlin, makohai, mahi-mahi, oljefisk (biffer, fileter, loiner og sentre) samt et bredt utvalg av ferdiglagde salater og sjømatcocktailer (sjømatblanding, sjømat-supper, paella, stekt sautert). Du vil også finne et bredt utvalg av produkter "Tine & Spis" og "Ferdigretter", basert på et middelhavsdiett. Alle disse produktene leveres til detaljhandel og HO.RE.CA-kjeden, tilpasset det beste produktformatet til kunden.
... Kort sagt, et stort utvalg av tilbud å velge mellom, vi er sikre på at du vil være glad for å ha valgt oss. Naviger på nettstedet vårt og ikke nøl med å kontakte oss for å gi oss eventuelle forslag eller kommentarer. ESPEFRUT er et entreprenørskap dedikert til kjøp på auksjoner og lagre spredt over hele Spania og utenfor, av produkter som: - Tomater, agurker, auberginer, squash, bønner, paprika, sitrusfrukter, meloner, vannmeloner, salater, artisjokker, asparges, avokadoer, mangoer, cherimoyas, nisperos, jordbær, osv. I tillegg til en effektiv import...
Spania, Torre Pacheco
...samt produksjon av baby leaf av spinat og ruccola. Totalt dyrker vi opptil 28 forskjellige varianter av salater på våre felt. Vi har 1.500 hektar i produksjon fordelt over hele regionen Murcia, noe som gir oss en stor diversifisering av risiko i plasseringen av våre gårder. For et volum på 40.000 tonn årlig. Vi har en flåte av kjøletransportbiler for å frakte produktet fra marken til våre fasiliteter under kalde forhold til enhver tid, noe som gir oss en lengre holdbarhet på vårt produkt.
... og den emblematiske og imponerende fjellet La Concha i Marbella fra vår store terrasse. I vintermånedene har vi en distinkt klimatisert spisestue, utmerket musikk og peisen i stuen. Alle disse fasilitetene er tilgjengelige for at dere skal kunne nyte det viktigste og mest behagelige: maten. Vår meny er et resultat av fusjonen mellom de europeiske kulturene som emigrerte til Argentina og den innfødte tradisjonen til gauchoene som tilberedte kjøtt over åpen ild. Dere kan smake på salater, kalde og varme forretter laget med kjente produkter, men kombinert og krydret på vår måte.
Spania, Valencia
...-opplevelse, en grønnsaks-paella eller en tradisjonell valenciansk paella-opplevelse. Alle er laget med den tradisjonelle valencianske paella-oppskriften. Dette er en ekte praktisk kokkeklasse for paella, og du vil lage og lære å lage en paella. Alle våre paella-opplevelser inkluderer drikke, tapas, skinke, salater, desserter, og typiske spanske og valencianske drikker, som "sangria", "cazalla" eller "mistela". Paella-opplevelsen varer i 3:30 timer, og besøkende har alltid det moro og lærer.
Spania, Barcelona
... hemmelighet eller stor indrefilet av storfe. Menyen suppleres med retter som salater, carpaccio og tartarer, samt tapasforslag. I tillegg har vi på Maria Parrilla daglige retter, samt sesongretter avhengig av råvarene. Utover det kulinariske tilbudet, har vi en uformell og familiefokusert atmosfære, hvor man kan nyte et glass i en avslappet setting. Vi har også lokaler for grupper.
Spania, Úbeda
... ekstra jomfruolivenolje av overlegen kvalitet som vi selger under navnet CANALLA. AOVE CANALLA ROYAL En uforglemmelig kulinarisk opplevelse er harmonien av vår AOVE, velkjent som ROYAL fra CANALLA, som kommer fra denne varianten Royal. Varianten ROYAL stammer fra Cazorla-regionen, med en ekstremt subtil sødme, og er perfekt for baking, salater, fisk, sauser, osv...
Spania, Las Palas
Agroherni er en anerkjent produsent av salater og frukt. Gruppen eksporterer sine produkter til mer enn 15 land, og leverer til grossister, supermarkedkjeder og fjerde generasjons selskaper. AGROHERNI har 2300 hektar i produksjon, lokalisert i Spania, i regionen Murcia og provinsene Granada, Almería og Alicante. Produksjonen inkluderer flere arter av frukt og grønnsaker, selv om salat utgjør den...
Spania, Pegalajar
... bitter og krydret, og gir, på grunn av sin tetthet, en behagelig følelse av fylde i munnen. Oljen, som blander nyanser av grønt og gammelt gullgult, er utmerket til å nytes rå i salater, på brød, sammen med skinke eller ost. I matlaging passer den perfekt til alle typer gryteretter, sauser og fritert mat.
Restaurant i La Manga El Cañonero. Det er en restaurant som ligger i Los Belones, Cartagena. Dette er et sted spesialisert på middelhavskjøkken, som salater, sjømat, retter og tapas. Alt dette tilberedt av et flott team av kokker og servitører som vil gjøre besøket ditt til en fantastisk gastronomisk opplevelse.
... favoritter. Full frokost inkludert eggs benedict, pannekaker, burgere, tacos, acai-boller, poke-boller, salater, fersk kaffe og tropiske cocktailer. Solen, havet og solfylte vibber er alltid til stede på vår terrasse ved Barceloneta-stranden! For oss blir diskusjonen alvorlig når det kommer til vår besettelse: mat! Vi anser oss selv som et av de beste sunne matstedene i Barcelona. Vi bruker...
Spania, Reus
... tilpasning til stadig mer krevende og spesifikke kundebehov. Quick Chef har sertifiseringer i henhold til ISO 9001 og 22000, som en bekreftelse på viktigheten av kvalitetskontroll i alle sine produkter. Produkter 5. generasjon, løsninger for restaurantdrift, pikniker, etnisk mat, temakjøkken, smørbrød, tradisjonell mat, europeisk mat, middelhavsmat, spansk mat, meksikansk mat, salater, potetsalater, femte generasjon, sauser, merker for paella, merker for belgfrukter, vegetarisk mat... For mer informasjon, ikke nøl med å besøke vår nettside.
Spania, Móstoles (madrid)
... utvalg av RETTER LAGET I AMERIKA, som deres utrolige Premium burgere (kylling, iberisk skinke, storfekjøtt eller galicisk okse) der de bruker forskjellige typer brød, ribbe, entrecôte av okse eller galicisk storfekjøtt, smørbrød, salater... og hvorfor ikke avslutte kvelden med å ta noen drinker i ro og mak, med fokus på deres Premium Gin-Tonic og forskjellige varianter av mojitos, laget på stedet. Restauranten "Chef & CHIC" tilbyr moderne retter av høy kvalitet, alle laget med de beste naturlige ingrediensene og på en helt hjemmelaget måte.
Spania, El Viso Del Alcor
...OLIBERICO er fortsatt tørr olivenolje. Interessant nok foretrekker ville fugler som spiser oliven, ville oliventrær. Vi vet ikke om vi kan stole på disse fuglene som gourmeter. Prøv den gamle iberiske oljen og døm selv, tilsett den i salater og fine måltider. Den iberiske olivenen er den som var på den iberiske halvøya før ankomsten av nye arter av superproduktive dvergoliventrær. Disse nye dvergoliventrærne som prolifererer i Spania har ikke dype røtter, så de trenger mye vanning om sommeren, noe som påvirker kvaliteten og renheten av oljen.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play