... produksjonsprosessen kombineres med tiden og omsorgen som legges i produksjonen av hver batch med øl, noe som gjør at smaken er "som for femti år siden". For å oppnå de forskjellige øltypene må de brygges med en basis malt som det tilsettes andre mer ristet malter til, for å gi dem en annen farge og smak. I tillegg påvirkes andre faktorer som mesketid, gjæringstemperatur, gjær eller modning, som varierer avhengig av øltypen. "Det er en helt individuell og personlig produksjonsprosess for hver type".
VI PRODUSERER EKSTRA VIRGIN OLIVENOLJE I 3 TYPER FOR MATLAGING, FOR MATLAGING OG RISTET BRØD, SALATER, OG KUN FOR RISTET BRØD OG SALATER UTEN SYRE. HELE OLIVENHØSTPROSESSEN UTFØRES PÅ EN HÅNDVERKSMESSIG MÅTE MED BESTE KVALITET. DET KAN PAKKES MED DATA FOR SLUTTKUNDEN. VI HAR OGSÅ ØKOLOGISKE OLJER.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play