...Laget med utvalgte magre stykker og marmorert kjøtt fra iberisk svin. Krydret med utvalgte krydder (paprika for den røde iberiske chorizoen) og modnet i et naturlig tørkerom.
...aprikoser, plommer, pinjekjerner, trøffel og boletus, alt dynket i Pedro Ximenez. FOIE Kylling- og iberisk svinekjøtt, iberisk skinke, aprikoser, eple, plommer, pinjekjerner, foie og boletus, alt dynket i Pedro Ximenez.
Portefølje (9)
Spania, Guijuelo
Selskapet Black Pork Sociedad Limitada driver med eksport av 100% iberisk skinke fra eikenøtt, både i hele skinker og i skiver. JAMON IBERICO 100% DE BELLOTA / PATA NEGRA Individuell eske med 100 gram Pris: Ex-work Guijuelo, Salamanca (Spania) Utløpsdato: 12 måneder fra produksjonsdato 40 enheter per kasse (hver kasse har en gjennomsnittlig vekt på 6,55 kilo) Minimumsbestilling: 50 kasser (2.000 ...
Portefølje (2)
... forvirring for forbrukeren. JP MARABOTTO (Ibéricos de Bellota) selger kun produkter fra "rene Iberico" griser, for tiden "100% Iberico" griser og kun i "bellota" eller "cebo de campo" kvaliteter. Ekte "pata negra" fra Madrid-fjellene. 100% iberiske griser er de som er født av en 100% iberisk far og mor, registrert i det Genealogiske Boken for den iberiske grisrasen.
Distribusjon og representasjon av utvalgte matvarer for spesialbutikker og Horeca-kanalen. Siden 1990 har vi betjent våre kunder med et bredt utvalg av produkter: nasjonale og importerte oster, kvitten, pølser, skinker, iberiske skinker, hvite skinker, opprinnelsesbetegnelser, storfekjøtt, iberisk svinekjøtt, saltet torsk, frossen torsk og torsk med saltpunkt, hermetikk, oljer, røkt fisk, 4. og 5...
Spania, Cuéllar, Segovia
Vi er en familiebedrift som driver med oppdrett av iberisk svin og produksjon av håndlagde pølser i Cuéllar, Segovia. Blant furutrær og eiketrær blir dyrene født og tatt vare på på vår egen gård, med en grundig kontroll av deres kosthold og sanitære og miljømessige forhold. Vi har alltid laget vår egen slakt når vinteren kom: chorizo, salchichón, blodpølse, osv. En dag bestemte vi oss for å ta et skritt videre og sette produktet vårt på markedet. Hvis vennene og familien våre elsket pølsene våre, hvorfor ikke tilby et så naturlig og utsøkt produkt til andre?
Spania, La Muela
Aibar Selección er et familieeid selskap med mer enn 50 års erfaring innen produksjon og distribusjon av skinker, pølser, oster, blant annet. Alle produktene vi tilbyr er av høy kvalitet og til de beste prisene. Vi har et bredt katalog av produkter, inkludert: iberisk bellota-skinke, iberisk skinkebein, iberisk salchichón, modnet chorizo, fersk chistorra, guanciale, spesial coppa til pizza, osv...
Spania, Madrid
...Spesialisert salg av skinker, paletter og iberiske pølser av merkene "IBÉRICO DEL BRILLANTE" og "JAMONIA". Ferskt iberisk kjøtt. Julekurver og -pakker med iberiske produkter. Sierra Extremeña sammen med JAMONIA dekker hele produksjonssyklusen fra oppdrett av iberiske griser i Castuera (Badajoz) til tradisjonell bearbeiding og modning i vårt naturlige tørkeri i Extremadura. Til slutt kan våre produkter kjøpes i våre JAMONIA-butikker.
Spania, Sevilla
...FIKEN ...). Sammen med det ovennevnte, på grunn av opplæringen av vårt interne personale, opererer vi som meglere i ulike ekspansjons- og kommersialiseringsprosjekter av matprodukter som vin og brennevin, iberisk skinke og oster, ris, ekstra jomfruolivenolje, osv.
... svinekjøtt, ryggfett, loin ribs, spare ribs, mage. - Leverandør av naturlige tarmer. - Svineinnmat: foie, hjerte (rengjort og sentrifugert) – åpen (multi-snitt), hjerte (rengjort og sentrifugert) – lukket (enkelt snitt), nyrer, svinehamp (Trim 80/20 diafragma), tunge. - Iberisk kjøtt; rack, loin, svinekoteletter eller filet. Iberisk svinekjøtt: iberisk svinefett med svor +3 (Iberisk ryggfett med svor på), iberisk svinefett med svor +4 (Iberisk ryggfett med svor på), iberisk svinefett uten svor (Iberisk ryggfett uten svor), mage. - Leverandør av innmat.
Andre produkter
Sauhus
Sauhus
Portefølje (1)
Spania, Mataró
... kanapeer, iberiske og lokale tapas, varierte oster, iberisk eller serrano skinke i skiver eller flak, spyd, laks i flak, utvalg av patéer, salater og andre forretter, smørbrød av alle slag, cocktailbakverk, fruktterter, søte bakverk, fruktspyd, feiringskaker etter ønske, drikkevarer av alle slag. Vi gir deg et uforpliktende tilbud på catering, ta kontakt med oss. Vi dekker hele provinsen Barcelona.
Spania, Higuera La Real-Badajoz
... konstant og kontinuerlig utvikling, både når det gjelder kvalitet og teknologi, som gjør at vi kan tilpasse oss behovene til hver enkelt av våre kunder. Produkter: svinefett, chicharrones, kjøttmel, iberiske ribber, iberisk bacon, iberisk pancetta, osv.
Spania, Sevilla
...): Rioja, Ribera del Duero, Jumilla, Penedes, Rias Baixas, Ribeiro, Malaga, Jerez & Alentejo (Portugal) Smaksatt gin: infusert med økologisk vin, appelsin, lime eller jordbær. Glutenfri, alkoholfri og hard seltzer håndverksøl Ekstra jomfru olivenolje Pølser og iberisk skinke med opprinnelsesbetegnelse fra Valle de los Pedroches (Córdoba)...
Portefølje (9)
SELSKAP SOM ER DEDIKERT TIL SALG AV FERSK IBÉRISK SVINEKJØTT, IBÉRISK SKINKE OG IBÉRISK PØLSE...
Spania, Alzira
Selskap med base i Spania, relaterte produkter, mat og drikke samt landbruksprodukter. Vi tilbyr høy kvalitet SPANSKE GOURMETPRODUKTER: Viner, med alkohol og uten, alkoholholdige drikker, olivenolje, solsikkeolje, druefrøolje, iberisk skinke, sjokolade, hermetisk mat, ost, syltetøy, frukt og grønnsaker, sitroner, appelsiner, persimon, hvitløk, løk, belgfrukter. Med produsenter og fabrikker på verdensbasis. Helt pålitelige når det gjelder produkt og service. Alle våre produsenter er høyt kvalifiserte med mange års erfaring.
Portefølje (10)
I Caprichos de la Naturaleza har vi dyrket appelsiner siden 1917. Siden den gang har familiene våre samlet erfaring og kunnskap fra folk i landbruket for å gjøre appelsinene våre til et eksklusivt produkt av høyeste kvalitet. Vi tilbyr 100% naturlige navelina-appelsiner og clemenvilla-mandariner, nylig plukket fra treet. I tillegg til kongene på markene, som er våre appelsiner, tilbyr vi et utsøkt utvalg av spanske viner og iberisk skinke fra Jabugo og recebo for de mest kresne.
Spania, Guijuelo
...7 Bellotas S.l. Jambon 7 Bellotas er et selskap som utelukkende er dedikert til høy kvalitet iberisk skinke og spekemat. En 100% håndverksmessig produksjon som vi tilbyr, er ikke en enkel oppgave og øker kostnadene for produksjonen betydelig. Iberiske skinker & Spansk spekemat merke 7 Bellotas ® TM "Garanti for beste kvalitet..." Vi fremstår på internettmarkedet som 7 Bellotas ® TM offisiell...
Spania, Perín, Cartagena
Rational Food lager retter av femte generasjon, tradisjonelle oppskrifter laget med stor oppmerksomhet på detaljer, blant annet: Russisk salat, Salat med Piquillo-paprika og torsk, Magra med tomat, Paella og risretter, Kinn med konfisert løk, Stekt svineknoke, Poteter med aioli, Kylling al Chilindrón, Vinger i BBQ-saus, Ferdigblanding for krabbesalat og reker, Grønnsaksratatouille, Oksekjøtt i saus, Kjøttboller med tomat, Tunfisk med tomat og paprika, Stuet iberisk svinekjøtt kinn, Gryte med svinekjøtt og kikerter, Bolognesesaus, osv...
Spania, Madrid
Serrano-skinke og iberisk skinke i hele stykker, i sentre eller skivet og pakket i forskjellige formater.
Spania, Sant Boi De Llobregat
Selskap dedikert til distribusjon av fersk eller frossen iberisk svinekjøtt, iberiske skinker og iberiske pølser.
Spania, Aracena
... på en håndverksmessig måte med luften fra Naturparken Sierra de Aracena og Picos de Aroche i en periode på minimum 24-36 måneder. Den omsorgen og oppmerksomheten vi legger i vår Jamón de JABUGO gjør at vi kan tilby dem med akkurat riktig modning. Vi har også iberisk skinke av cebo, iberisk bellota-skinke, iberisk lende, ekstra morcón av lende, iberisk chorizo, iberisk salchichón og skiver av iberiske pølser. Ta kontakt med oss via denne kanalen, så vil vi hjelpe deg uten forsinkelse.
Spania, El Viso Del Alcor
Vi distribuerer kvalitetskjøtt av storfe, hvit og iberisk svin, samt lam, i alle formater: kanaler, stykningsdeler, vakuumpakkede benfrie stykker, filetert og spesialkutt osv. Vårt distribusjonsområde er regionalt, med egen logistikk. Siden 1980 har vi drevet med denne aktiviteten med utmerkede resultater både når det gjelder kvaliteten på produktene og i behandlingen av våre kunder.
Spania, Cordoba
...Iberiske skinker av 100% Bellota og oster på nett til beste pris, laget på en håndverksmessig måte med de beste råvarene. Vi er et 100% spansk selskap med base i Córdoba. Vår innsats er fokusert på å velge de beste skinkene av iberisk kvalitet, og sørge for at kundene får en utmerket opplevelse med kjøpet sitt. Hovedmålet er å markedsføre den beste iberiske skinken som produseres i Spania via Internett...
Etablert i Spania siden 1730, har familiefirmaet Domecq spesialisert seg på utvikling og produksjon av produkter laget av 100% iberisk Lampiña-svin, som fôres med eikenøtter og oppdrettes fritt på eiendommen vår. I kjelleren passer en «mester skinker» på at hver kjøttbit modnes riktig i 3 år. Som både oppdretter og produsent garanterer vi produksjonen av håndverksprodukter av høy gastronomi...
Spania, Piedrahita-Ávila
Pølse- og skinkefabrikk. Skinker, benfrie og skiver. Skuldrer, lår, pølser og iberisk svinekjøtt.
et spansk matproduksjonsselskap kalt Your Tapas Company (Yatecomere på spansk). Vi spesialiserer oss på å levere cateringbransjen i Spania (Taperias, hoteller, sykehus, kafeer, Michelin-stjernede restauranter, cateringgrupper og distributører) med ferdige eller delvis kokte Tapas-produkter, inkludert forskjellige smaksatte frosne håndverksstil Croquetas (iberisk skinke, iberisk skinke og vill...
Spania, Lebrija
Familiebedrift, dedikert i mer enn tre tiår til produksjon, bearbeiding, lagring og distribusjon av alle edle produkter fra Iberisk svin. I de siste årene har vi utvidet oss internasjonalt og arbeidet med alle produkter av svin.
Spania, Talavera La Real (badajoz)
...Vi er oppdrettere, vi har en god gris og fra den får vi de beste produktene. Vi følger grisene våre fra oppdrett til slakt, noe som gjør at vi kan tilby våre utmerkede skinker, skulderstykker, rygger og iberiske pølser. En utmerket iberisk gris oppdrettet på markene, som gir oss klassifiseringen "Bellota 100% Ibérico" og "cebo de campo". Vi har mer enn 4.000 hektar med hundreår gamle eiketrær i Extremadura, hvor vi velger, oppdretter og fôrer våre iberiske griser. Oppdrettet og oppfølgingen av grisen gjør at produktene våre er utmerkede og skiller seg ut på grunn av sin kvalitet.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play