Spania, Guijuelo-Salamanca
... saltholdighet, syrlige undertoner og en krydret, sur ettersmak som vitner om dyp modning. Opprinnelse: Palencia Melketype: Hel og rå melk fra churra-sau Produksjonstype: Enzymatisk koagulering Løpe: Dyreløpe fra lam Familietype: Modnet presset ost, ikke kokt, muggvasket/skorpevasket Modning: Mellom tolv og femten måneder. ES: 70.22 MG/ES: 55% Ph: 5.3 CINa: 2%...
Portefølje (43)
...Iberisk ost er en presset ost laget med en blanding av tre typer melk (ku, sau og geit). Det er den mest populære osten i Spania, og i henhold til proporsjonene fastsatt i avsnitt 4 i vedlegg I til kongelig dekret 262/2011, datert 28. februar, som godkjenner kvalitetsnormene for oster og smelteoster. All ost som markedsføres med betegnelsen "Iberisk", må være laget med fersk melk i følgende proporsjoner: maks 50 % melk fra ku, minimum 15 % melk fra geit og minimum 15 % melk fra sau.
Portefølje (2)
Spania, Legasa
...Ost laget med rå melk fra sau. Naturlig skorpe av innfødte muggtyper fra Bertiz, som beskytter osten og gir den en uforvekslelig kremethet. Internasjonale priser: 2023 Mondial du Fromage Tours - Gullmedalje 2023 Superior Taste Awards - 2 stjerner 2023 Frankfurt International Trophy - Stort gullmedalje 2022-2023 World Cheese Awards - Gullmedalje 2022 Cincho Cheese Awards - Gullmedalje...
Portefølje (3)
Spania, Madrid
... på alle våre oster. Varianter: Modnet blandingsost (V-C-O) Halvmodnet blandingsost (V-C-O) Ost laget med sauemelk Modnet sauost Reserverte sauost Mini halvmodnet sauost Mini halvmodnet blandingsost (V-O)...
Spania, Fresno De La Vega (león)
...Ost laget i den sørlige delen av provinsen León av sauemelk, tilgjengelig i MODEN, MODNET, SEMI-MODNET og MYK varianter. Tilgjengelig i enheter på 1 kg eller 3 kg vakuumpakket. Vi tilbyr også geitost og en blanding av sau- og kuost.
Spania, Malagón
...Ost laget med pasteurisert Manchega sauemelk og sertifisert av Kontrollorganet for Manchego-oster med opprinnelsesbetegnelse. Semimodnet Manchego-ost PDO Maese Miguel - Modnet i 3 måneder. Modnet Manchego-ost PDO Maese Miguel - Modnet i 6 måneder. Modnet Manchego-ost PDO Maese Miguel Reserva - Modnet i 9 måneder. Añejo Manchego-ost PDO Maese Miguel Gran Reserva - Modnet i 12 måneder.
Portefølje (8)
Spania, Cuarte De Huerva
...Modnet "Riserva" sauost fra Boffard "Riserva"-typen er en moden ost laget av 100 % rå sauemelk, i tråd med den gamle kastiljanske tradisjonen. Modningsprosessen, som er strengt kontrollert, varer i minimum 8 måneder (for et produkt som veier 3 kg) eller 4 måneder (for et som veier 1 kg), hvor ostene tas ut av lageret 3 ganger for å bli penslet med olivenolje. Oljen trenger inn i osten, noe som...
Portefølje (10)
Spania, Totanes
... hele året. Vi skiller mellom semi-modnet og modnet ost basert på modningsperioden. Den første har en modningsperiode på én til tre måneder, presset pasta, kompakt masse men ikke lukket, med små hulrom over hele snittet og en halmgul farge på en elfenbensbakgrunn, på grunn av blandingen av de tre melkene. Den modnede osten har en modningsperiode på tre til seks måneder. Alle våre oster er laget uten tilsetningsstoffer og fri for lysozym, natamycine og sorbater. Uten gluten.
Portefølje (10)
Spania, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Queso Quintana håndlaget semihardt Mahón-Menorca D.O.P., laget med rå melk fra ku og 100% naturlige ingredienser, uten konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer, og modnet av vår mesterhåndverker og mester modner av oster. Alltid med respekt for osteproduksjonsprosessen og de eldgamle modningspraksisene fra øya Menorca. Med en modningstid på 2 til 5 måneder, er det en fast ost med en gulaktig elfenbensfarge og en oransje/brun skorpe, med utviklede melkeaktige smaker og aromaer, med visse minner om smør og ristede nøtter, med en middels vedvarende smak.
Portefølje (3)
Spania, Porzuna (ciudad Real)
...Melken kommer fra innfødt husdyrhold, som ikke kunne ha et bedre miljø for å utvikle seg og gi oss denne verdifulle ingrediensen. Denne osten smaker som de gjorde før. Villajos Extra Virgin Olivenolje er laget med variantene Cornicabra og Arbequina, gjennom en streng kvalitetskontroll i alle faser av produksjonsprosessen. Villajos-oljen er en olje med personlighet og stor smak. Våre oster har blitt premiert i forskjellige konkurranser både nasjonalt og internasjonalt, og alle våre oster i forskjellige modninger har mottatt priser, modnet, semi-modnet og reserve.
Spania, Sevilla
...frukt kandisert i honning, iberisk svinepaté, tilpasning av produkter som oljer, likører osv., gavevesker, matpreparater som pølse av oksehaler, pølse av svineføtter, tunfiskpølse og andre preparater, upasteurisert geitost laget av rå melk, myke oster, modnet ost både fra sau og geit, ostekrem og til slutt fra havet har vi ansjos, kake av geitfisk, krabbe og ansjos, sardiner og alt hentet fra Cantabrico, hvor man får den beste ansjosen i verden. Og våre fremhevede produkter inkluderer gjesseprodukter som confit av gås, gåsekrage, gåselever og micuit.
Spania, Arenas De San Juan
... av modnet Manchego-ost med opprinnelsesbetegnelse, kombinert med produkter av utmerket kvalitet som valnøtter, rosmarin eller iberisk pølse, som resulterer i et spektakulært produkt som eksploderer i munnen og har en kornete tekstur med en kremet finish. Distribusjonen av Texturas de Queso skjer på nasjonalt nivå under MR Gourmet, som i alle tilfeller tilhører Quesos Moreno Reino, S.L.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play