...Ung italiensk ost, lagret i 12 måneder. Myk og delikat smak.
Portefølje (54)
Italia, Radicofani
...Vi anbefaler å ikke overse dette produktet. Osten, selv om den er modnet, forblir kremet på ganen, og pepperkornene inni gir en så spennende ettersmak at man kan spise den i det uendelige. Formen er laget som en rett, med en vekt på omtrent kg. 2,00. Den er også tilgjengelig i vakuumpakket emballasje (hel form kg. 2,00) (halv form kg. 1,00); (i kvartform kg. 0,500)...
Portefølje (48)
Italia, Misano Adriatico
...Il PARMAREGGIO PARMIGIANO REGGIANO DOP 22 MESI 500g er en DOP-ost modnet i 22 måneder, som garanterer maksimal smak og kvalitet. Produsert i Emilia-Romagna, tilbyr denne osten en unik og autentisk smaksopplevelse. Perfekt å rive over pasta, salater eller å nyte alene.
Portefølje (200)
Italia, Noci
...Caciocavallo er en semi-modnet ost laget av elastisk pasta, produsert utelukkende med melk fra melkekyr, tradisjonelt formet for hånd. Navnet "caciocavallo" stammer fra det faktum at produktet modnes i par "over" trebjelker i minst 45 dager. Den har en intens gul farge, en kremet konsistens og en mild, men litt intens smak, perfekt å nyte alene eller med brød, også grillet, eller sammen med et utmerket glass vin fra Puglia.
Portefølje (10)
Italia, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato er en tradisjonell ost, preget av en hard pasta laget av pasteurisert sauemelk, med tilsetning av løpe og salt. Pecorino Toscano DOP Stagionato har en minimum modningstid på 120 dager og er egnet for å berike retter fra den italienske tradisjonen.
Portefølje (10)
Italia, Codogno
...Grana Padano DOP er en hard, kokt og langsomt modnet ost. Den produseres i Po-sletten, med fersk, halvfett råmelk fra gårder med friske melkekyr uten endemiske sykdommer. Det er en italiensk ost med beskyttet opprinnelsesbetegnelse (DOP). Dette betyr at alle de tre grunnleggende fasene i produksjonskjeden: oppdrett, omdanning av melk til ost og modning, må finne sted i opprinnelsesområdet; dermed...
Portefølje (4)
Italia, Parma
...Utmerket produkt, modnet og markedsført av Greci Parma over hele verden.
Portefølje (4)
Italia, Dorgali
...En ost som bærer med seg smaken og tradisjonen fra Sardinia. Laget med sauemelk, salt og flytende kalvrennet, skiller denne osten seg ut med sin glatte, mørk strågule skorpe, som omfavner en kompakt, strågul ostemasse. Elastisk og delikat når den er ung, blir den litt kornete og løselig når den er modnet, og tilbyr en intens aroma og en smak som varierer fra søt til lett krydret. Dens...
Portefølje (10)
Italia, Sant'ilario D'enza
Dalter Alimentari har vært spesialister siden 1978 innen produksjon, utvalg og emballering av revet og porsjonert ost. Vårt tilbud inkluderer Parmigiano Reggiano og andre italienske DOP-modnet oster som Grana Padano og Pecorino Romano, semi-modnet ost og ost lignende grana kuttet og pakket i ulike formater (revet, flak og mange andre kutt). Våre oster og osteblandinger er utviklet for å møte...
Italia, Squillace
... har noen eksportører i utlandet. Vårt topprodukt er fortsatt vår PECORINO OST (fersk, semi-modnet og modnet), men vi har også andre anerkjente typiske italienske produkter. Alle våre oster er produsert med melk av høy kvalitet og ekte melk.
Italia, Avigliana
... BLÅMUGGOSTER PÅ 3 KG MODNET I BLÅBÆRSYLTETØY OG ET STORT UTVALG AV OST OG PØLSE MED TRØFFEL, HÅNDVERKSALAMI SOM DU ALDRI VIL GLEMME ETTER Å HA SMAKT, UNIKE PRODUKTER SOM ER VÅR STYRKE, BUFALOCAMEMBERT OG GEITEOST, FERSKE OST MED EN UNIK SMAK OG ALLE ITALIENSKE DOP OST OG SKINKER, IKKE NØL MED Å KONTAKTE OSS FOR ALL INFORMASJON.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play