Spania, La Llagosta-Barcelona
...Den kan distribuere: godteri, likørgodteri og pralinegodteri. - Sjokoladen kan ha faste partikler opptil 3 mm tykkelse. - Modellen er laget i henhold til produksjonsbehovene og tilpasset kundens former. - Doseringområdet, både tanken og doseringsmunnstykkene, er oppvarmet for å lette varm dosering av sjokolade ved en justerbar temperatur, noe som sikrer ideelle forhold for produktet...
Portefølje (83)
Spania, Alicante
...PAKKE: Jute sekker på 65 kg 3. LASTING: 1 x 20' eller 1 x 40' Tørr - FCL container (henholdsvis 12 og 24 MT av produktet lastet) 4. TILGJENGELIG KVALITET: 2.000 - 3.000 MT i løpet av hovedhøstesongen og 500 – 1.000 MT i løpet av liten mellomliggende sesong i partier på 100 MT hver gang 5. MINIMUM BESTILLINGSSTØRRELSE: 50 MT 7. LEVERINGSBETINGELSER: I henhold til vilkår avtalt med kunde i signert kontrakt 8. LEVERINGSFORHOLD: FOB – Abidjan (Elfenbenskysten) eller C&F - ASWP 9. PRIS: Basert på faste priser 10. FRAKT DOKUMENTER FOR EKSPORT: I henhold til internasjonale krav 11.
Portefølje (10)
Spania, Puente Genil
...Pestiño er en av de mest tradisjonelle søtsakene i Andalucía, allerede nevnt av Serafin Estébanez Calderón i 1845 i sin samling "Escenas Andaluzas". Den er laget for hånd og respekterer den gamle oppskriften på denne utsøkte søtsaken, laget med edle ingredienser, uten konserveringsmidler eller fargestoffer, og med de kvalitetsstandardene som kreves for en søtsak som pestiño. En god pestiño må blant annet være sprø og smuldre eller knekke når du smaker på den. Nyt en liten glede med våre pestiños og del dem med familie og venner.
Portefølje (3)
Spania, Benlloch-Castellón
...med naturlige produkter som marcona-mandler fra Plana Alta, de beste, og rosmarinhonning fra Valencia-regionen, som gir hvert produkt sitt særpreg, noe som oppnås med mye innsats og dedikasjon. Våre spesialiteter inkluderer blant annet: hard og myk nougat, sjokolade, guirlache. Nougat med tre smaker, hard mandelnougat.
Spania, Barcelona
Aventuraen til Casanella Xocolaters begynte i 1998, da Xavier Casanella begynte å innovere den typiske søtsaken fra sin hjemby Vilafranca del Penedès (Barcelona), laget av Marcona-mandler dekket med sjokolade. I 2002 skapte han Crackania, en liten og søt glede av Marcona-mandler, og innoverte når det gjelder smaker, ved en grundig utvelgelse av råvarer. I sitt håndverksverksted utviklet han...
Spania, Murcia
... en liten boks med full smak av mango. En fantastisk frossen yoghurt med mangosmak oppnås. Og slik med bjørnebær, kirsebær, banan, ananas, mandarin, mango, osv. Vi håper dette er av interesse. Hvis du har noen spørsmål, vil vi gjerne løse problemet ditt. Direkte konsultasjon...
... høy kvalitet. Vår lokal har en gjennomtenkt dekorasjon, og vi ønsker at kundene våre skal føle seg komfortable; vi har forsøkt å lage et veldig hyggelig og komfortabelt kafé. Vi har Wi-Fi-område og ladere for mobiltelefoner; hvis du går tom for batteri, kan du ta en liten matbit mens du lader utstyret ditt. For frokost vil vi ha håndlagde brød, iberisk skinke, hjemmelagde syltetøy, ekstra jomfruolivenolje, smørcroissanter,... For lunsj og middag har vi: Crocs Messier, pizza, empanadas, naturlige smørbrød,...
Populære land for denne søkefrasen