No results

Det er ingen resultater for
"iberian hams"

Produkter for "iberian"
Iberisk svinefan
Iberisk svin over 10 måneder. Det er et stykke fra "Cabecero", plassert under "Paleta" og over "Costilla". Stykke mellom 250 og 400 gr. "Abanico" av ...
Iberisk Cebo Skinke 26 måneder - Iberisk Cebo Skinke med 26 måneders modning laget i Los Pedroches
Jamón ibérico de cebo produsert i våre fasiliteter i dalen Pedroches, og kommer fra utvalgte dyr som vi selv har oppdrettet gjennom vårt integrerte pr...
50% Iberisk Cebo Skinke
50% Iberisk Cebo Skinke...
75% Iberisk Bellota Skinke - Med Bein / Uten Bein / Håndskåret
Med en størrelse og vekt som er mindre enn skinken, har vår Paleta de Bellota Ibérica en mer avlang og mindre sirkulær form enn denne. Den har en jevn...
Iberisk Cebo Skinke 50% – Iberisk Blomst - SKINKER OG PALETT
Forlengt og stilisert stykke, laget av fin rør. Det har en livlig farge, en mild smak, en ekstraordinær aroma og marmorert fett. Håndlagde stykker, l...
Iberisk Eiken Salami - Kjøttprodukter
Produktet er laget med en blanding av hakket eller kuttet kjøtt, tilsatt salt, paprika og krydder, eltet og fylt i naturlig svinekjøtt tarmer i en per...
Iberisk Rød Cular Chorizo Utvalg
Laget med utvalgte magre stykker og marmorert kjøtt fra iberisk svin. Krydret med utvalgte krydder (paprika for den røde iberiske chorizoen) og modnet...
IBERICO BELLOTA SKINKE 75% IBERISK RASE HÅNDSKÅRET FIN GASTRONOMI
Søthet, intens smak, fortryllende aroma, fersk og langvarig, dette er alle nyanser og nyanser som Alta Gastronomía Eikenøtt-Fôret Skinke tilbyr ganen.
IBERISK PRESA - Fersk, pakket, frosset eller i ATM-brett
Det er et stykke som har en god del intramuskulær fett, noe som bidrar til at det er et saftig og smakfullt kjøtt. Det er verdt å merke seg at selv o...
Iberisk eikenham skåret for hånd - Håndskåret iberisk skinke
Vakuumpakkede 80 g pakker med håndskåret eikefôret iberisk skinke. Vi produserer skiver av iberisk skinke, skulder og pølser.
Iberisk Svin i Brett - Eksepsjonelt Iberisk Svin fra Spania i vakuumpakket brett
Grand Caractère tar deg med til det iberiske landskapet og bekrefter ektheten av dette innfødte svinet fra Sør-Spania. Oppdrettet i økosystemet av deh...
FELTOPPDRETTET IBERISK SKINKE - FELTOPPDRETTET IBERISK SKINKE 50% IBERISK RASE
Denne delen kommer fra en gris av 50% iberisk rase, oppdrettet i utendørs intensiv eller ekstensiv oppdrett og hovedsakelig fôret med kraftfôr. Denne ...
Iberisk Eiken Skinke D.O.
Paletas fra iberiske griser oppdrettet fritt i Dehesas Extremeñas, som kun er matet med eikenøtter i løpet av montanera. Paleta med en modningstid på ...
Iberisk Skinke
Spansk prosciutto, oppdrettet i vill tilstand og matet med eikenøtter.
Iberisk Kjøtt (Fersk & Frossen)
Iberisk Kjøtt av Høy Kvalitet. Vi skiller oss ut ved å ta vare på alle trinn i produksjonskjeden. Fra avl og fôring av dyrene i våre parkland (dehesas...
Iberisk Ribbe - Fransk Rack Iberico
Iberisk svineribbe. Den er laget av ribbeina uten bein.
Iberisk Skinke
Spansk prosciutto, oppdrettet i vill tilstand og matet med eikenøtter.
100% Iberisk Eikenham - Eikenham
Foran stykke av 100% iberisk svinekjøtt, fôret med korn, beitemarker og eikenøtter i montanera-perioden.
Iberisk Skinke
Charcuterie-spesialist i Rungis. Kontakt 01 41 73 09 80...
100% Iberisk Bellota Salchichón
Vi tilbyr hele stykket eller skivet i 100g pakker. Min. Bestilling: 5 Stykker; 2kg hver.
Produkter for "hams"
Prosciutto Cotto
Prosciutto cotto produsert med de beste utvalgte ferske lårene, aromatisert forsiktig med en koking av blomsterkrydder. Denne tradisjonelle praksisen...
Serrano-skinke Reserve 18-22 måneder skivet. - Serrano-skinke Reserve Serrano-skinke Reserve 18-22 måneder skivet. 500g.
Serrano skinke Reserva med en tørkeperiode på 18 / 22 måneder, og en middels høy vekt og fettprosent, med en mild smak og veldig lite salt. Dette er ...
Nostrano Rå Skinke
12,90€/KG...
50% Iberisk Cebo Skinke
50% Iberisk Cebo Skinke...
75% Iberisk Bellota Skinke - Med Bein / Uten Bein / Håndskåret
Med en størrelse og vekt som er mindre enn skinken, har vår Paleta de Bellota Ibérica en mer avlang og mindre sirkulær form enn denne. Den har en jevn...
Iberisk Cebo Skinke 50% – Iberisk Blomst - SKINKER OG PALETT
Forlengt og stilisert stykke, laget av fin rør. Det har en livlig farge, en mild smak, en ekstraordinær aroma og marmorert fett. Håndlagde stykker, l...
Jamón Selección
Hos Jamón Selección har vi i mange år vært dedikert til ett eneste formål: å tilby våre kunder de beste produktene av iberisk skinke, nøye utvalgt med...
Bayonne-skinke - Delikatesse
Bayonne-skinke - Delikatesse...
Iberisk Cebo Skinke "50% Iberisk Rase" + Lakkert Hvit Skinkestativ Ibericos Brisa - Skinke
Produkt laget med bakre ekstremitet (inkludert bein og knokler) fra voksne griser som har gjennomgått den nødvendige salting- og modningsprosessen. I...
IBERICO BELLOTA SKINKE 75% IBERISK RASE HÅNDSKÅRET FIN GASTRONOMI
Søthet, intens smak, fortryllende aroma, fersk og langvarig, dette er alle nyanser og nyanser som Alta Gastronomía Eikenøtt-Fôret Skinke tilbyr ganen.
Iberico Skinke og Bellota - Direkte fra Spania
Direkte fra Spania, alle typer skinke...
Iberisk eikenham skåret for hånd - Håndskåret iberisk skinke
Vakuumpakkede 80 g pakker med håndskåret eikefôret iberisk skinke. Vi produserer skiver av iberisk skinke, skulder og pølser.
FELTOPPDRETTET IBERISK SKINKE - FELTOPPDRETTET IBERISK SKINKE 50% IBERISK RASE
Denne delen kommer fra en gris av 50% iberisk rase, oppdrettet i utendørs intensiv eller ekstensiv oppdrett og hovedsakelig fôret med kraftfôr. Denne ...
SPESIALRESERVE SKIVET SKINKE 100GR - SKIVER
SPESIALRESERVE SKIVET SKINKE 100GR - SKIVER Referanse: 5016 VEKT: 100gr...
Iberisk Eiken Skinke D.O.
Paletas fra iberiske griser oppdrettet fritt i Dehesas Extremeñas, som kun er matet med eikenøtter i løpet av montanera. Paleta med en modningstid på ...
SKINKEHULE - RUNGIS
CHARCUTERIE Fra Frankrike, Spania eller Italia tilbyr Le Delas et bredt utvalg av spekemat: fra den berømte hele Pata Negra til ferdigskiver av skinke...
Iberisk Skinke
Spansk prosciutto, oppdrettet i vill tilstand og matet med eikenøtter.
Parma Skinke DOP
Det er en fremragende del av vårt område og vår stolthet: for å lage det bruker vi lår fra tunge italienske griser, håndsalte (fuktig salt på svoren, ...
Modnet prosciutto - Parma-skinke, KONGEN av pålegg.
Prosciutto laget av lårene til griser fra Food Valley, naturlig modnet i åsene. Minimum modning på 12 måneder, opptil 24 måneder.
Skinke Pommes
Prøv våre sprø, bølgede potetgull med smak av tørket skinke, som gir den intense smaken av ekte potetgull.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play