Spania, Guijuelo (salamanca)
...Den stiliserte formen og den fine skaftet, typisk for rene iberiske raser, er elementene som identifiserer vårt stjernesprodukt ved første øyekast. I tillegg til størrelsen, som er mindre enn hos krysset dyr, og den smalere formen, er det også svært betydningsfullt at klauven har en mørk farge, som er slitt fordi dyret har beitet fritt i dehesaen og har fått nyte to montaneras. Inni oppdager vi...
Portefølje (55)
Spania, Monroyo (teruel)
...Serranoskinke av Duroc-rasen med 18-22 måneders modning, produsert i Teruel - Gran Reserva serranoskinke av Duroc-rasen med en tørketid på ikke mindre enn 18 måneder, produsert i provinsen Teruel, er et fettrikt produkt med stor fettinntrengning i det magre kjøttet på grunn av krysset med Duroc-griser. Alle våre skinker kommer fra dyr som vi selv oppdretter, noe som gjør at vi kan opprettholde en homogen produktlinje av høy kvalitet. Det er et produkt med mild smak, intens aroma og lavt saltinnhold, med en middels høy vekt og høy fettprosent.
Portefølje (43)
Spania, Barcelona
...{"CBD":"< 15%","Intensitet":"Ganske høy (4.5)","Visuelt":"er blomstene en triumf av farger med markerte mørkerøde nyanser og intense blåtoner som, selv om de varierer avhengig av fenotypen og miljøet de vokser i, kommer frem når innhøstingssesongen nærmer seg.","Dominante":"60% Indica – 40% Sativa","Deep Candy":"er resultatet av krysset mellom 2 CBD-varianter, Indica og Sativa, som gir en...
Portefølje (39)
Spania, Alcobendas
...Jamón ibérico de bellota precinto rojo av høy kvalitet fra 50% iberiske griser som har blitt fôret med eikenøtter i løpet av montanera (de siste 6 månedene av livet). Modning i mer enn 24 måneder. Den 50% iberiske eikenøttgrisen er en gris hvis opprinnelse kommer fra rene iberiske griser (100% iberiske) krysset med Duróc-griser. Disse grisene har blitt oppdrettet fritt og fôret med eikenøtter og urter i løpet av de siste 6 månedene av livet.
Portefølje (10)
Spania, Fuente De Cantos
...gjør denne klassifiseringen: Når det gjelder rase: 100% iberisk skinke: Kommer fra en gris med foreldre som er 100% iberiske registrert i raseregisteret. % iberisk: I dette tilfellet må det være ledsaget av % av krysset med Duroc-rasen. For eksempel: "75 % iberisk" ville være resultatet av en mor som er 100% iberisk og en far, resultatet av en mor som er 100% iberisk og en far krysset med Duroc...
Spania, Madrid
La Pica de Oro er den offisielle administrasjonen for lotterier og statlige spill nummer 125 i Madrid, den med mest tradisjon og historie i Salamanca-distriktet. Administrasjonen ligger nær krysset mellom gatene Goya, Alcalá og Narváez, ved busstasjonen Felipe II og t-banestasjonene Felipe II og Goya. Våre tjenester på internett og mobil: La Pica de Oro tilbyr følgende tjenester for statlige spill:...
Spania, Sevilla
Tre generasjoner av samme familie som driver catering. Og alle tre, ledet av det samme navnet: Alfonso. Først var det et utsalg som, med mye innsats, ble til en restaurant. Hjemmelagde måltider, rike frokoster til bryllup på 70-tallet, ettermiddagskaffe i Patio de la Pila, drinker i Tabanco og håpet om å fortsette å vokse. Senere krysset vi havene og serverte mat til mannskapet på de store...
... samarbeid med private selskaper, offentlige institusjoner og oversettelsesbyråer, har vi blitt et offisielt anerkjent oversettelses- og tolketjenesteselskap (Bedriftsklassifisering Sertifisering D). I dag, i tillegg til å ha kontorer i Girona og Figueres, kan vi si at vi har krysset grensene våre og også har representanter i London og USA.
Spania, Teruel
Rokelin er et merke med røtter i Teruel, hvis opprinnelse går tilbake til 1975, da D. Roque Orriols åpnet sin første delikatessebutikk. Denne lille familiebedriften har utviklet seg til i dag å bli et referansepunkt i Teruel for produksjon, distribusjon og restaurering av høykvalitets håndverksprodukter fra Teruel. Utvelgelsen av storfe er avgjørende for å oppnå et godt produkt. Rokelin velger kun storfe som er krysset mellom rasene Landrace (standardtype) og Large White, når det gjelder morslinjen; og Duroc for farlinjen.
Los Extremeños. Kjøttbutikk, utvalgt delikatessebutikk. Catering, take-away brett. Skinker, pølser, oster, patéer og delikatesser. Los Extremeños er drømmen som ble virkelighet for Mª José Sánchez. Hun ønsket å ha den beste butikken i Spania. Hennes historie begynte i Maresme, men kvaliteten på produktene hennes, butikkene og servicen har gjort at hennes berømmelse har krysset grenser. I dag er det en referanse delikatessebutikk i Spania. I 2009 ble den tildelt det andre nasjonale prisen for småhandel av Innenriksdepartementet.
...Ditt rom for smaking, møter, seminarer, kurs, kombinasjoner… Flerbruksrom i en skinkefabrikk, ved krysset Cantimpalos/Pinillos i Polendos, midt i ruten til slottene, tjue minutter fra Segovia (verdensarvby) og en time fra Madrid. Rettet mot gjennomføring av besøk, konferanser, møter, arrangementer, kurs, presentasjoner, smaking, kombinasjoner, opplæring, osv.… Et levende og tilpasningsdyktig rom...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play