Spania, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Spania, Monroyo (teruel)
...Jamón ibérico de cebo produsert i våre fasiliteter i dalen Pedroches, og kommer fra utvalgte dyr som vi selv har oppdrettet gjennom vårt integrerte produksjonssystem. Dette er skinker med høy fettinnhold i magert kjøtt og med en tørkingstid på minimum 26 måneder.
Portefølje (43)
Spania, Guijuelo (salamanca)
Skinker og iberiske pølser. Våre iberiske produkter er et speilbilde av omgivelsene de vokser i: dehesa, en gave fra naturen hvor våre eksemplarer vokser og utvikler seg for å tilby de beste iberiske produktene. Hos Castro y González er det vår prioritet å ta vare på og utvikle denne livskilden bærekraftig, og vi er klar over at hver av bekkene, eikene, korkeikene, slettene og kildene i våre dehe...
Portefølje (55)
Spania, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. er et familieeid selskap som har vært dedikert i mer enn et århundre til produksjon og modning av iberiske skinker og andre produkter fra iberisk svin. Selskapet har klart å kombinere tradisjonelle metoder med den mest avanserte teknologien, og har tilpasset fasilitetene til kravene fra Den europeiske union og integrert seg i Denominación de Origen Jamón de Guijuelo sid...
Portefølje (43)
Spania, Guijuelo (salamanca)
... saltkammeret i en dag for hvert kilo vekt av det ferske stykket, ved en kontrollert temperatur. Rase: 50% Iberisk Fôring: Cebo Etikett: Hvit Energiverdi: 409.9Kcal / 1701.7KJ Fett: 26.3 g Mettet fett: 9.7 g Karbohydrater: < 0,6 g Sukker: < 0,5 g Proteiner: 28.8 g Salt: 3.6 g...
Spania, Alcobendas
...Lomo de Cebo de Campo Ibérico 50% iberisk rase Produktet kommer fra en av de to Lomoene til Iberisk svin, krydret med salt og høykvalitets paprika. En av de eldste og mest verdsatte pølsene for sin uforvekslelige smak, farge, tekstur og marmorering. Intens smak. Anbefales på det sterkeste. Vekt: 1 kg til 1,3 kg. Opprinnelse: Salamanca...
Portefølje (10)
Spania, Guijuelo
...Stykkene under taggen Cebo de Campo kommer fra Iberico-griser som er oppdrettet fritt. Deres kosthold bestod av en kombinasjon av naturlige fôr og ressursene som er tilgjengelige i engene. Dens aroma og sødme gjør hvert stykke til en ekte delikatesse for matelskere.
Portefølje (10)
...Iberisk markskinke laget av iberiske griser oppdrettet i semi-utvidede forhold. Dyrets rase renhet er 50% iberisk med en renraset mor. Sertifiserte kvalitetsbiter produsert under den iberiske kvalitetsstandarden.
Portefølje (7)
Compañía La Iberica er et selskap som er dedikert til produksjon og kommersialisering av iberisk svinekjøtt i forskjellige emballasjeformater, avhengig av kundens behov. Vi er leverandører av iberisk svinekjøtt, skinke, iberisk skulder, iberisk loin, modnet viltkjøttprodukter, blant andre egne modnede produkter. Å jobbe med de beste råvarene og ha et team med stor erfaring i bransjen gjør produkte...
Portefølje (3)
Spania, Badajoz
...Skinke fra iberiske griser som er oppdrettet fritt i Dehesas Extremeñas, fôret med eikenøtter i montanera-perioden, og avsluttet med naturlig fôr. Skinker med en modningstid på over 24 måneder. Smaken av iberisk til en mer overkommelig pris.
Portefølje (9)
...Skinker som kommer fra kryssede griser med 50% iberisk, oppdrettet fritt i dehesas og fôret i deres siste fettfase med naturlige beitemarker, aromatiske urter og fôr.
... forvirring for forbrukeren. JP MARABOTTO (Ibéricos de Bellota) selger kun produkter fra "rene Iberico" griser, for tiden "100% Iberico" griser og kun i "bellota" eller "cebo de campo" kvaliteter. Ekte "pata negra" fra Madrid-fjellene. 100% iberiske griser er de som er født av en 100% iberisk far og mor, registrert i det Genealogiske Boken for den iberiske grisrasen.
Spania, Aracena
... på en håndverksmessig måte med luften fra Naturparken Sierra de Aracena og Picos de Aroche i en periode på minimum 24-36 måneder. Den omsorgen og oppmerksomheten vi legger i vår Jamón de JABUGO gjør at vi kan tilby dem med akkurat riktig modning. Vi har også iberisk skinke av cebo, iberisk bellota-skinke, iberisk lende, ekstra morcón av lende, iberisk chorizo, iberisk salchichón og skiver av iberiske pølser. Ta kontakt med oss via denne kanalen, så vil vi hjelpe deg uten forsinkelse.
Spania, Talavera La Real (badajoz)
...Vi er oppdrettere, vi har en god gris og fra den får vi de beste produktene. Vi følger grisene våre fra oppdrett til slakt, noe som gjør at vi kan tilby våre utmerkede skinker, skulderstykker, rygger og iberiske pølser. En utmerket iberisk gris oppdrettet på markene, som gir oss klassifiseringen "Bellota 100% Ibérico" og "cebo de campo". Vi har mer enn 4.000 hektar med hundreår gamle eiketrær i Extremadura, hvor vi velger, oppdretter og fôrer våre iberiske griser. Oppdrettet og oppfølgingen av grisen gjør at produktene våre er utmerkede og skiller seg ut på grunn av sin kvalitet.
Spania, El Repilado, Jabugo ( Huelva )
Vi er produsenter av de beste skinkene, skulderstykkene og iberiske pølser. Vi har egne dehesas, skjæreverksteder og tørkerier i Jabugo (Huelva). Vi leverer bellota-skinker, cebo campo og cebo, egenproduserte pølser samt ferskt og frosset kjøtt av iberisk svin.
Spania, Fuente De Cantos
...-gris. Når det gjelder fôring: Bellota-skinke: Kommer fra en iberisk gris oppdrettet fritt i dehesas og som i de siste månedene av oppfôringen har blitt fôret med naturlige beiter og belloter. Cebo de Campo-skinke: Kommer fra en iberisk gris oppdrettet...
Spania, Calzada De Don Diego Salamanca
Embutidos y Jamones Los Serranos. Vi er et familieeid selskap med en tradisjonell karakter og lang erfaring innen skink- og pølseproduksjon. Vi ligger i hjertet av Campo Charro i Salamanca. Los Serranos spesialiserer seg på håndverksproduksjon av iberiske pølser og iberiske skinker av bellota, og vi har to klart adskilte produksjonslinjer. 1. Produksjon av pølser og skinker fra iberisk svin, i tre kategorier (Bellota, Cebo de Campo og Cebo). 2. Vi produserer pølser og skinker av høy kvalitet fra hvitt svin, under strenge utvalgskriterier for å oppnå et utmerket produkt.
Spania, Guijuelo
... iberiske produkter. Fra det øyeblikket iberiske griser av utvalgt rase blir født på vår gård "el barrero" som strekker seg over mer enn 100 hektar, til selve leveringen av våre bearbeidede produkter som selges gjennom vår nye nettbutikk. I vår butikk kan du kjøpe iberisk bellota-skinke eller cebo, iberiske skulderstykker, lomo og andre pølser. Direkte salg fra fabrikk.
Spania, Dso Hermanas
... kvaliteten. Hvis du vil oppdage hvordan du kan vite om en skinke er iberisk bellota eller cebo, har du kommet til rett sted, for hos Jamones Luna vil vi gi deg all informasjonen du trenger å vite. Det første man må ta i betraktning er at begge stykkene kommer fra iberiske skinker, men cebo-skinkene hentes fra svin som er fôret med kraftfôr, mens cebo de campo har fått fôret i frihet i dehesa, selv om de ikke har vært der til slutten av oppdrettsfasen. Til slutt finner vi iberisk bellota-skinke, som hentes fra svin som er fôret i løpet av de siste månedene av livet med bellota, planter og urter.
Spania, Badajoz
...Det finnes mange typer iberisk skinke, og å skille dem fra hverandre er avgjørende for å sikre at produktet er av høy kvalitet. Hos Elige Tu Ibérico har vi utviklet et spesifikt merkingssystem for iberiske skinker, som lar deg garantere kvaliteten på produktet ditt. Det dreier seg om 4 etiketter som sertifiserer at en skinke er iberisk bellota, 100% bellota, cebo de campo eller iberisk cebo. I...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play