Spania, Dicastillo, Navarra
..."Piquillo pepper jam with truffle" er laget med ekstra jomfruolivenolje, sukker og ingredienser fra ulike planter, som paprika og trøfler, pakket gjennom fysiske prosesser, uten tilsetning av konserveringsmidler. Med en veldig fin syltetøytekstur og en svært behagelig aroma og smak av svart trøffel og piquillo-paprika, er det svært hyggelig å konsumere direkte på brødskiver eller tilsatt til and og andre fjærfe-retter, oster, osv.
Portefølje (132)
Spania, La Vaguada
...Spesialister på import av svart pepper i pulverform eller hele korn, både økologisk og konvensjonell på forespørsel, opprinnelse fra India og Vietnam, tilgjengelighet av multi-rester analyser, sertifisering fra LACON GMBH, teknisk datablad og økologisk sertifisering i henhold til forskrift 834/2007 EUR. Presentasjon av svart pepper i korn eller pulver, sekker på 25 kg av papir Kraft, som angir partinummer, produksjonsdato og utløpsdato for svart pepper.
Portefølje (10)
Spania, Almeria
...Arbequina I duften, grønn fruktighet med aromaer av nyklippet gress, tomat og grønt eple. I munnen rund og lett. (Anbefalt i salater og med modne tomater). Hojiblanca I duften, grønn fruktighet med aromaer av nyklippet gress, mandelskall, tomat og grønt eple. I munnen en vedvarende middels bitterhet og krydder. (Anbefalt på ristet brød og som forrett til å smøre på ferskt brød). Coupage I duften, banan og malt pepper. I munnen vanilje og et middels men behagelig krydder med en lang og vedvarende smak i ettersmaken. (Anbefalt med ovnsbakt eller grillet fisk og med pasta).
Portefølje (19)
Spania, Muro (soria)
...innhøsting, produksjon, lagring, utsendelse, osv. Aperitivos de Añavieja har det europeiske økologiske merket, både som bønder og produsenter, og vi har på markedet de eneste potetgullene laget med økologisk olivenolje, som også har en linje med potetgull laget med økologisk solsikkeolje, med samme variasjon av smaker som i det første tilfellet, uten salt, med salt, paprika, provençalsk, eddik, pepper, rømme og løk.
... til gazpacho, gazpachokaker, håndlagde kaker, kaker til Manchego-gazpacho, hovedingredienser til Gazpacho Manchego. Den beste spekematen, kokt og fersk fra Albacete-fjellene. Salchichón med pepper, Chorizo la Mancha, helvetes-chorizo, løkblodpølse, hvit pølse, chistorra, spekeskinke. For å avslutte med noen håndlagde øl, hjemmelaget øl, dobbelgjæret øl, ufiltrert øl, øl uten tilsatt kullsyre, spanske håndverksøl. Eller noen brennevin eller hjemmelaget rom, som krem av orujo, urterorujo, urtelikør, orujo med honning, likør med honning, honningrom.
Populære land for denne søkefrasen