Tyskland, Heidelberg
...Cep Boletus Edulis 6-9 er en premium tørket sopp, verdsatt for sin rike, jordaktige smak og umami-noter. Ideell for supper, sauser og risottoer, tilfører den dybde til et bredt spekter av kulinariske anvendelser.
Portefølje (74)
Portugal, Leiria
...Risotto, som bokstavelig talt betyr "liten ris", er en typisk rett fra Nord-Italia, nærmere bestemt Lombardia. Risotto stammer fra 1100-tallet, da Sicilia var dominert av sarasenere som brakte kornet som brukes til å lage risotto. Ingredienser: Ris, Lentinula edodes sopp (shiitake), tang, løk, gulrot og dehydrert squash. Fremgangsmåte: Ha to spiseskjeer olivenolje i en stekepanne, tilsett risen...
Portefølje (7)
Tyskland, München
... delikatesse som er spesielt verdsatt i det franske kjøkken. Disse elegante soppene skaper en spesiell nytelse og egner seg utmerket som forrett, til å forbedre sauser og stekepanner, samt til å lage fine risottoer. Før bruk, hell varmt vann over de tørkede soppene og la dem trekke i omtrent 30 minutter. Soppene vil suge opp noe av væsken og bli større og saftigere. Ta dem deretter ut av vannet og tilbered...
Portefølje (28)
Italia, Mortara
...)(3,7%). *Ingrediens (tørket/frysetørket). PRODUSERT I EN FABRIKK SOM BRUKER: SELLERI, SESAMFRØ, SENNEP, SOYA. Næringsdeklarasjon per 100 g: Energi: 335 kcal / 1403 kJ Fett: 1,0 g - hvorav mettet fett: 0,2 g Karbohydrater: 74,0 g - hvorav sukker: 0,4 g Fiber: 1,1 g Proteiner: 7,3 g Salt: 2,5 g Portioner: 2/3...
Portefølje (3)
Spania, Sant Lloren
Vi er en produsent fra Pyreneene som spesialiserer seg på svart hvitløk, trøfler og ville sopp for detaljhandel og storkjøkken. Vår omfattende produktkatalog inkluderer følgende produkter: - Svart hvitløk i forskjellige formater som hvitløkshoder, pulver, puré og fedd. - Trøffelspecialiteter: trøffelsaus, krydder, infuserte olivenoljer og svart trøffel. - Ville sopp: tørket, på boks og i pulver. Vi har også et utvalg av risottoer og fideuás. - Grillede grønnsaker. Økologisk godkjent for visse produkter. Laget i Spania.
... risbehandling skjer i henhold til tradisjonen: risonen behandles gradvis med sliping, steinsliping og etterbehandling ved romtemperatur for å bevare de organoleptiske egenskapene til vår ris av høy kvalitet og gastronomisk stil. Produktene fra Crespiriso: Riso Carnaroli, riso Vialone nano, riso Baldo, riso Arborio, riso Roma, riso Aromatico, riso nero Venere, riso rosso Ermes, maismel, rismel, riskjeks, ferdige risottoer med Carnaroli og svart trøffel, med sopp, risnudler.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play