Italia, Orbassano
...De mignon-kjøtt tortellini er et håndverksmessig mesterverk fra den italienske kulinariske tradisjonen, et symbol på gastronomisk kultur i Emilia-Romagna. Pastadeigen rulles ut til en minimal tykkelse, noe som gir disse små og elegante tortelliniene en unik letthet og delikatess. Fyllet er en balanse av kjøtt, kokt skinke, mortadella og et hint av muskatnøtt. Hvert ingrediens er nøye utvalgt og dosert for å sikre en intens og smakfull slutt smak.
Portefølje (21)
Frankrike, Malataverne
....Ingredienser ingredienser til deigen hvetemel, durumhvete semule, egg (11,7% av det ferdige produktet), vann. ingredienser til fyllet brødsmuler (hvetemel, vann, salt) kjøttforberedelse (storfe, svinekjøtt, salt, hvetemel, aromaer av rå skinke (3% av det ferdige produktet) (svinekjøtt, salt, krydder), palmeolje, potetflak, myse, salt, aromaer, krydder og konserveringsmiddel sorbinsyre. kan inneholde nøtter og soyabønner.
Portefølje (188)
Storbritannia, Stoke On Trent Tunstall
...Smaksboks Inneholder: 2 pakker med fersk "Tortellini med Skinke" (250 g per pakke) 2 pakker med fersk "Ravioli med Ricotta og Spinat" (250 g per pakke) 2 pakker med fersk "Kjøtt Ravioli" (250 g per pakke) 1 pakke med fersk pasta "Fusilli Calabresi" 500g 1 pakke med fersk pasta "Scialatielli Caserecci" 500g 1 pakke med fersk eggpasta "Lasagne og Cannelloni Ark" 500g 1 pakke med fersk eggpasta...
Portefølje (3)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play