...Osteegg-kartong med tilpassbar reklameomslag, sortert fylt.
Ferrero Rocher egg - Blandings av melkekjeks-, hvit sjokolade- og halvmørk sjokolade-osteregg, fylt med hasselnøtt-kakaokrem (36,5 %), hasselnøttbiter (2 %) og hvetecrisps (1,2 %).
Produkt ID: 110109287
Enhet: Stykk
Min. bestillingsmengde: 120
Express: Nei
Format: ca. 110 x 83 x 46 mm
Vekt: ca. 112,4 g
Holdbarhet: ca. 3 måneder ved riktig lagring
Leveringstid: ca. 15-20 arbeidsdager etter trykkgodkjenning
VE-kartong: 40...
...Castelvedere spesialiserer seg på produksjon av påskeegg for salg i cash & carry, grossister, supermarkeder, godteributikker, kafeer og dagligvarebutikker.
La Maison Manon ble til gjennom møtet mellom René MANON, birøkter, og Louis BELLON, konditor. Slik har det siden forrige århundre blitt forvandlet til glede for alle godterielskere, de vidunderlige produktene fra vårt område.
Confiserie-Chocolaterie MANON ligger i Peyruis i Alpes-de-Haute-Provence (04) i hjertet av Val de Durance, mellom Provence og Alpene.
100% håndlaget produksjon
Vår sjokolade ...
...Blanding av duo sjokoladeegg med fyll av hasselnøttkrem.
Mørk sjokolade inneholder minst 50% kakaotørrstoff. Melkesjokolade inneholder 33% kakaotørrstoff og minst 14% melkestoff. Hvit sjokolade inneholder 26% kakaotørrstoff og minst 22% melkestoff.
...Påskeklokkene ringer, og hagene våre er bombardert med sjokoladeegg. Entusiaster vil kaste seg over dem, for smaken av mørk sjokolade kombinert med kremet praliné i dette lille egget er en fryd!
... silikonbunnen med en mikrofiberklut før hver bruk, og klikk de 3 munnstykkene på silikonbunnen inn i sporene på skallet. Påfør et første lag sjokolade med pensel for å fylle ut ujevnhetene, og deretter støp sjokoladeegget ditt en til to ganger avhengig av ønsket tykkelse. Etter krystallisering, ta av bunnen fra skallet og ta ut egget.
Referanse: PSK002
På lager: 207 Produkter...
...Tina med kapasitet for 8 kg sjokolade, utstyrt med mikser som holder sjokoladen flytende og jevn.
Utstyrt med stopp-pedal for flyt, programmerbar dosering, og oppvarmet vibrerende bord, tilbehør som er egnet for produksjon av praliner, sjokoladebarer, påskeegg og ulike typer hule former.
Struktur i stål AISI304.
Sirkulasjonssystemet for sjokoladen er uttakbart, noe som muliggjør rask og forsiktig rengjøring for å bytte fra en type sjokolade til en annen.
...400 gram hvit sjokolade laget med ren pistasjepasta, en elegant og stemningsfull eske, en overraskelse som er forskjellig og spennende hvert år. Bacchos påsketilbud for både store og små.
Ingredienser: sukker, kakaosmør, melkepulver, pistasjepasta 10% (ristede og raffinerte pistasjnøtter, klorofyll E141, kurkumin E100), melkepulver, emulgator: soyalecitine, vaniljeekstrakt.
... vennene til de minste, og som selv de voksne ikke vil kunne motstå!
Overlegen melkek sjokolade (kakao: 31% min.)
Sukker, kakaosmør, melkepulver, kakaomasse, emulgator: soyalecitin, aromaer. Kan inneholde nøtter. Glutenfri.
...Ny i 2016: Gjennomsiktig ståpose med individuelt trykt reklamehode. Posene er fylt med en liten Lindt påskehare på ca. 10 g og 2 Lindor mini påskeegg på 4,6 g hver.
Sperandri er absolutt en av de mest anerkjente håndverks sjokoladebutikkene i byen Torino. Spesialisert på produksjon av ekstrudert gianduiotto, klassisk håndskåret cremino og myk nougat, laget utelukkende med Piemonte IGP-hasselnøtter. I tillegg til klassikerne fra den torinesiske sjokolade-tradisjonen, inkluderer de mange tilbudene til publikum håndlagde påskeegg, et bredt utvalg av praliner...
...% hasselnøtter og bare 3 andre ingredienser: sukker, kakao (eller melk) og vanilje. Hasselnøttkaker (hasselnøtter, sukker, egg) Sjokolade og sjokoladebiter kombinert med hasselnøtter. Praliner, sjokoladeplater, plater med hele hasselnøtter, påskeegg. Vi kan tilby emballasje som er egnet for detaljhandel eller større formater for konditorier og iskrembutikker. For betydelige mengder er det mulig å tilpasse oppskriftene etter kundens behov.
... besøke Chocolaterie De Naeyer, men også for konfekt og dessertkjeks, med autentiske florentiner som prikken over i-en, er du på rett sted. Vårt tilbud tilpasses alle sesonger, fra jul til Valentinsdag og påske. En stor fordel er våre hjemmelagde påskeegg, som finnes i alle farger og smaker. For å kunne overraske kundene våre kontinuerlig, fortsetter Chocolaterie De Naeyer hver dag, med stor dedikasjon og lidenskap for faget, sin søken etter nye sjokoladeopplevelser.
... skreddersydde sjokoladeprosjekt!
Vi kan levere sjokolade i alle former. Utvalget dekker et bredt spekter av produkter. Prøv for eksempel vårt utvalg av napolitanske sjokolader, praliner eller sjokoladeplater. Disse kan fås i flere smaker og former. Kjenner du til de ristede mandlene? En delikatesse: de er dekket med smeltet sjokolade og kakaopulver, pakket i veldig praktisk individuell emballasje! Vi er også spesialister på produksjon av mange sesongprodukter som pralinfylte påskeegg og kaffebønner dekket med et tynt lag smeltet sjokolade.
...men å ta vare på det vi gjør og på dem rundt oss forblir livsfilosofien som inspirerer oss hver dag. Det er derfor vi fortsatt blir rørt når vi smaker på en sjokoladebit eller en konfetti laget slik våre foreldre ville ønsket, eller når en venn betror oss gaven sin som skal legges i et påskeegg. Matbedrifter i dag må følge standardiserte prosedyrer, oppnå sertifiseringer, "kontrollere forsyningskjeden", og alle ser ut til å være bekymret for å produsere og selge mer og mer.
Fremadskuende belgisk produsent av praliner, påskeegg og figurer, julefigurer samt høst- og valentinspraliner. Våre praliner er tilgjengelige i bulk eller i forhåndspakkede assortimenter, både under privat merke og under merket Limar.
Produsent av sjokoladekonfekt på håndverksmessig vis uten konserveringsmidler: et omfattende utvalg av trøfler, sjokoladebelagte hasselnøtter og appelsinskall, studentmix, manoner, myk praline, marsipan, fylte smådyr, 30 smaker påskeegg,…...