Italia, Palagonia
...Ekstra jomfru olivenolje fra Sicilia, helt utvunnet fra sicilianske oliven, kaldpresset. For informasjon og priser, vennligst kontakt oss på vår e-postadresse.
Portefølje (55)
Italia, Paterno'
...Kjent over hele verden som en typisk rett fra det sicilianske kjøkken, er den også blitt inkludert blant P.A.T. fra Landbruksdepartementet. Auberginer, paprika, løk, selleri, grønne og svarte oliven, kapers, eddik, salt, sukker, tomatpuré fra lokale tomater og ekstra jomfruolivenolje, dette er ingrediensene i den catanesiske versjonen av CAPONATA; som sammen med respekten for tradisjonene og erfaringen i produksjonen bidrar til å spre og opprettholde det høye navnet til det sicilianske kjøkkenet i verden.
Portefølje (9)
...Navnet stammer fra Capone, som på den tiden var lett tilgjengelig i sicilianske kjøkken på grunn av sin overflod. Capone ble servert sammen med tomat og aubergine. På begynnelsen av forrige århundre ble retten en del av den folkelige mattradisjonen, og capone ble erstattet med andre grønnsaker. Grønnsakene, nøye utvalgt, blir fritert separat, og deretter kokt med en spesiell tomatsaus. Ingredienser: Fritert aubergine i terninger 37%, tomatsaus, solsikkeolje, ekstra virgin olivenolje, løk, selleri, oliven, kapers, sukker, naturlige aromaer, eddik.
Italia, Biancavilla
...Natale representerer Extra Virgin Olivenolje, produsert på Sicilia. Med den spesielle flasken "Quadra Marasca". Den deilige Nocellara Etnea kommer direkte fra Cuscunà-godset! Eksellens i smak og intens duft. Den 100% sicilianske oljen Natale har fått flere sertifiseringer, også takket være muligheten for at Filiera-selskapet kan følge produksjonsprosessen, fra dyrking av oliven til innhøsting. I tillegg garanterer Cuscunà at pressingen skjer innen 8-12 timer etter innhøsting.
Portefølje (8)
Italia, Barrafranca
...Clizia er vår delikate grønnsaksmayonnaise laget med sicilianske mandler. Mandel er hovedpersonen i en deilig, myk og delikat krem, som et alternativ til klassisk mayonnaise. All duften av våre sicilianske mandler og den intense smaken av ekstra jomfruolivenolje fra våre oliven møtes i en nytolkning av den berømte sausen i vegansk vennlig stil.
Portefølje (10)
Italia, Acicastello
...Førsteklasses utvalgte produkter, dyrket på tradisjonelt vis uten kjemikalier, krydret med ekstra jomfruolivenolje fra Sicilia. Vi kan tilby konserverte produkter i olje som: cherrytomater fra Pachino, artisjokker, auberginer, svarte oliven, artisjokkpate, svart olivenpate, paprika,...
Portefølje (10)
Italia, Sciacca
... bærekraft både miljømessig og etisk. NOCERBIA er en ekstra jomfruolivenolje fra UPO Sicilia Cooperativa Sociale. Kjennere, når de smaker på Nocerbia ekstra jomfruolivenolje, oppfatter umiddelbart at dette er et produkt fra Sicilia. Sammensetningen av Nocerbia-linjen skjer med oliven fra Nocellara del Belice, Cerasuola og Biancolilla. Møllemetoden er kontinuerlig med kontrollert temperatur og kaldpressing.
Portefølje (2)
Italia, Venetico
Vi produserer og pakker, Oliven i olje, Kaprer, Sicilianske pestoer. Engrosleverandører for typiske butikker, delikatesseforretninger, vinbutikker, puber, barer, restauranter. Kontakt oss for å motta spesialpriser. GIURBA sicilianske konserver ble grunnlagt i 1995 i Rometta, fra familiære landbrukstradisjoner og oppskrifter som har blitt videreført gjennom generasjoner. Beliggende ved den...
L’Azienda agricola Due Palmenti ligger i Pedara, hjertet av Østsicilia, og er spesialisert på produksjon og salg av aromatiske urter som, takket være nærheten til Etna, klarer å frigjøre organoleptiske egenskaper av særlig verdi og aromatiskhet, samt typiske sicilianske produkter som smakstilsetninger, oliven og tørket frukt. Hver fase av produksjonen av våre produkter, fra planting, til...
... grillet kjøtt, gryteretter, salater og supper. Den typiske smaken og den intense aromaen nytes best ved å dyppe noe brød i den. Den ekstra jomfruolivenoljen "OLIOTOLA", kaldpresset fra oliven dyrket på Sicilia (Italia) og ufiltrert, er et 100% italiensk produkt. Høsteperioden er fra oktober til november, olivenene plukkes for hånd og bringes umiddelbart til oljemøllen og presses hver kveld for å sikre en veldig lav syregrad og bevare alle de verdifulle komponentene og den karakteristiske smaken, typisk for den sicilianske oljen.
Italia, Saviano
Gruppen Togima er født ut av vår families lidenskap for typiske sicilianske matvarer. I mange år har vi med kjærlighet dyrket og valgt ut oliventrærne som er hjertet i vår produksjon. Spesialiserte arbeidere og moderne maskiner gjør det mulig for oss å utføre en prosess som fremhever alle kvalitetene, smakene og duftene til en unik oliven i verden. Bordolivenene produsert i vår fabrikk inneholder...
Italia, Gravina Di Catania
Produksjon og distribusjon av høykvalitets typiske sicilianske produkter: du kan finne arancini, cannoli, oster, mel og pasta laget av gamle kornsorter, konserver, oliven og ekstra jomfruolje, syltetøy og marmelade, honning, mandler, pistasjnøtter, sjokolade fra Modica, viner, amari, likører og mange andre spesialiteter.
Italia, Belmonte Mezzagno
Økologisk ekstra jomfruolivenolje fra Sicilia. Oliosa er et ungt selskap som spesialiserer seg på salg og distribusjon av ekstra jomfruolivenolje fra Sicilia, produsert og tappet i provinsen Palermo. En økologisk olje uten spor av pesticider eller andre skadelige stoffer, oppnådd ved kaldpressing av sicilianske oliven, med en intens duft og en kraftig smak, tappet i størrelser på 750-500-250-100ml, tilgjengelig også i smaksatt versjon med hvitløk, chili, basilikum, sitron, salvie, rosmarin og oregano.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play