Tyskland, Heidelberg
...Disse frøene er ristet i den samme prosessen som brukes for kaffe. Ideelle for å tilføre en grillet og smakfull smak til oster, grønnsakssalater, samt som topping eller garnityr for mange tilberedninger.
Portefølje (74)
Frankrike, Montauroux
...Denne rotasjonen er i tillegg utstyrt med forgylling og dryssing. Dette gjør det mulig å påføre en løsning på toppen av kjeksen før steking, som vil få kjeksen til å skinne når den kommer ut av ovnen, men også til å feste dryssingen som vi kan legge på toppen (sukker, sesam, ...)...
Portefølje (56)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Den assyriske myten om verdens skapelse sier at kvelden før dagen for verdens skapelse, da de møttes, drakk gudene en sesamdrikk. Assyrerne selv brukte allerede i det 3. årtusen f.Kr. sesam i matlaging. Bruk til Bruk til baking, salater, kjøtt- og fiskeretter. Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 12,0 Fett (g / 100g)… 49,0 Karbohydrater (g / 100g)… 19,0 Energiverdi (kcal / 100g)… 570...
Portefølje (178)
Frankrike, Saint Orens De Gameville
...All aroma og styrke fra kakao er konsentrert i dette fine pulveret. Det er ideelt for tilberedning av varm sjokolade til vitaminrike frokoster. Dette kakaopulveret kan også brukes til baking. Allergener Laget i et verksted som bruker nøtter, egg, melk, soya og sesam. Ingredienser: 100% kakaobønner...
Portefølje (85)
Frankrike, Bourgbarré
...Gul og svart sesam fra Madagaskar er en ettårig plante i familien Pedaliaceae. Den dyrkes i stor grad for sine små, kremete frø med en smak som ligner på hasselnøtt. I baking og konditori setter vi pris på sesamfrøene for deres trøstende smak.
Portefølje (21)
Tyskland, Niederkrüchten
...Kvalitet: konvensjonell, Økologisk Opprinnelse: Østerrike Bruk: Baking, Desserter Spesialiteter: Sesammel er stort sett smaksløst og egner seg utmerket til tilberedning av småkaker, kaker og søte brød – det gir sluttproduktet en lett nøtteaktig smak. Det glutenfrie melet har mange fordeler, som for eksempel et lavt innhold av karbohydrater og et høyt innhold av høykvalitets protein samt fiber. I tillegg til disse positive egenskapene gir melet kroppen vår viktige mineraler som jern, magnesium og sink.
Portefølje (93)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play