Bergama Plastik er en av Tyrkias ledende emballasjeprodusenter med en rik arv som strekker seg over 50 år. Vårt hovedkontor ligger i Bergama-İzmir, Tyrkia, og selskapet har bevist sin posisjon som bransjeleder med en årlig produksjonskapasitet på 10.000 tonn. Fabrikken vår omfatter et imponerende innendørsareal på 9.000 m2, samt et stort utendørsareal på 28.000 m2. Spesielt er vi blant de få utval...
...-tomaten en "institusjon"! I denne tilberedningen har vår kokk Titti klart å fremheve smaken. De søte og salte smakene er perfekt kombinert. Perfekt å smøre på, men også til å bruke som saustil første- og hovedretter. Å smake på det er som å ta en reise til autentiske Sicilia!
SKIVER AV AUBERGINE I OLJE: I glassene finner du kun ekte auberginer laget på en håndverksmessig måte.
...Eggalbuminpulver kan brukes til å forbedre kvaliteten på produkter og deres holdbarhet.
Utseende løs pulver eller utsatt for massiv, ensartet gul, med normal eggehvite lukt, ingen lukt, ingen urenheter.
Typiske bruksområder inkluderer skinke, pølse, surimi, nudler, instantnudler, godteri, saus, iskrem.
Holdbarhet 24 måneder i skygge, tørre, forseglede forhold
Emballasjedetaljer 20 kg polyposer i kartongbokser. 2022 Mt per 40" container.
Ingredienser
Friske egg 99,9%
Analytisk sammensetning
Protein 70,0%
Lipid 5,0%
Fuktighet 6,0 til 7,0%...
... for kyllinger, fasaner, kaponer og høner, dedikerer seg i dag også til dyrking av forskjellige varianter av grønnsaker og sesongens frukt (som de prisbelønte hvite ferskene) og produksjon av borddruer og vin. I 2011 åpnet de agriturismo "Corte Le Faraone". Anlegget tilbyr kald servering og mange ferske, håndlagde og typiske produkter. Crostini arlecchino og gras pistà, brett med spekemat eller ost...