...Hele ande foie gras i glass (finnes også i metallbokser). Flere formater tilgjengelig fra 100 til 350 gram. Produkter merket IGP Sud Ouest.
Portefølje (4)
Frankrike, Auros
...Ande-foie gras-paté 20 % Helge-paté, 175 g glass, 20 % ande-foie gras. Laget av et ESAT i Périgord (etablissement for hjelp til reintegrering av funksjonshemmede arbeidere). Ingredienser: fett og magert svinekjøtt fra Sørvest-Frankrike IGP, foie gras 20 %, salt, pepper. Vi har også i samme format: Basque-paté med Espelette-paprika, landsby-paté med floc de Gascogne, andeterine med appelsin, kanin-terine med sitron-thyme, landsby-terine med kastanjer, ren ande-rillette og andefett, Andre produkter i denne kategorien Ikke nøl med å be om vår katalog og priser.
Portefølje (31)
Frankrike, Rungis Cedex
...EUROVOLAILLES er grossist av foie gras i Rungis. Andefett fra Sørvest. Allerede utbenet. HOS EUROVOLAILLES er det 3000 mulige referanser, så telefonen er uunngåelig. For mer informasjon, ring 01 46 86 21 54.
Portefølje (24)
Frankrike, Castelnau-Chalosse
...La Basse-Cour Gourmet er en familiebedrift som spesialiserer seg på Foie Gras, beliggende nær Dax, i Chalosse, midt i landsbygda i Landes (40) i Sørvest-Frankrike, et område med tradisjonell landbruk. Kjærlige for regional gastronomi, dyrker familien vår en holdning for å produsere det beste innen andekjøkken. Alle våre produkter kommer fra mulard-anden, oppdrettet, foret og oppfettet med hel mais, sunt og naturlig, uten stress og med respekt, hos våre lokale produsenter.
Samsvarende produkter
DEN GOURMET GÅRDEN
DEN GOURMET GÅRDEN
Portefølje (1)
Frankrike, Rungis
...Spesialist på engros handel med fjærfe, vilt, foie gras og spekemat. Kontakt 01 41 73 09 85...
Portefølje (62)
Frankrike, Saint Romain La Motte
...Piment d’Espelette A.O.P. er en rød chili med fruktige noter og en tydelig, men lett krydret smak som er typisk for fransk matlaging, spesielt baskisk mat. Geléen av piment d’Espelette er et søtt og aromatisk krydder, som minner om ripsgele med en lett krydret undertone som passer perfekt til kjøtt, ost og foie gras. Dette er Sarthas flaggskipprodukt ved slutten av året. Piment d’Espelette er...
Portefølje (30)
Frankrike, Gourdon
Selskapet VALETTE har spesialisert seg på produksjon og salg av foie gras og svart trøffel fra Périgord siden 1920. VALETTE FOIE GRAS er en familiebedrift som selger autentiske og lokale retter. Vi tilbereder disse produktene generøst og tilbyr dem også i typiske ferdigretter fra Sørvest-Frankrike, som cassoulet. Vi distribuerer produktene våre i Frankrike og til eksport.
Frankrike, Gourdon
La Maison GODARD er spesialisert på produksjon av foie gras og lokale produkter fra Sørvest-Frankrike. Selskapet tilbyr et bredt utvalg av eksepsjonell gåselever, foie gras i klut, med fiken, samt ferdigretter som andeconfit eller cassoulet.
Frankrike, Hagetmau
LE GRENIER DES GASTRONOMES er et selskap fra Landes som spesialiserer seg på produksjon og salg av andekjøtt. Den moderne produksjonsanlegget har sitt europeiske godkjenning og sertifisering for and med foie gras fra Sørvest-Frankrike. Dermed produserer LE GRENIER DES GASTRONOMES rå andefois gras, andebryst, tørket og røkt andebryst, andekonfit, andefett, halvkokt andefois gras og hermetisert andefois gras. LE GRENIER DES GASTRONOMES forplikter seg til å tilby deg produkter av høy kvalitet.
Frankrike, Beaumont De Lomagne
Det er kjærligheten til håndverket og seriøsiteten som har ført til at en liten slakterbutikk i Beaumont, grunnlagt i 1888 og drevet av Antoine Micouleau, har blitt La Maison Micouleau, en håndverkskonservering. Siden har vi overført våre oppskrifter fra far til sønn. I hjertet av vårt land, Lomagne, gir vi ordet terroir all sin smak. Våre foie gras, confit, cassoulet og andre typiske retter er...
Frankrike, Castelnaudary
... gastronomi og andre matspesialiteter. Frankrike er kjent for sin gastronomi, og vår region i Sørvest er en av de mest anerkjente for sine varierte og smakfulle retter. Familien vår har vært involvert siden 1993 i tilberedningen av deilige retter for våre kunder. Vi har som mål å fremheve ferske og hjemmelagde produkter fra vårt område. "Foie gras", "boudin", "magret de canard"... Men først og...
Portefølje (37)
Frankrike, Cahors
SUDREAU er et selskap som spesialiserer seg på produksjon og salg av foie gras, andebryst, innmat, ande-rillettes, ande-confit og typiske retter fra Sørvest som Coq au Vin fra Cahors eller cassoulet.
Frankrike, CASTELNAUDARY Cedex
I hjertet av Languedoc og Pays Cathare, i Castelnaudary, i Aude, utvikler SODICAS CONSERVERIE under merket Audary det beste av tradisjonell mat fra Sørvest-Frankrike for din glede. Cassoulet, confiterte retter, ferdigretter, pâtéer, skinkeføtter, foie gras, så mange produkter som minner om godt liv og god mat. Våre lokale produkter og våre tradisjonelle oppskrifter blir stadig mer populære blant forbrukerne.
Frankrike, St Medard D Eyrans
Opprettet i 1948 i Nérac i Lot-et-Garonne, har selskapet LOU GASCOUN bygget sitt rykte i nesten 50 år på ett enkelt produkt: den berømte gule boksen med svineleverpostei basert på en familierett. Alle våre produkter er laget for hånd og er basert på tradisjonelle oppskrifter fra Sørvest-Frankrike, laget av ferske ingredienser som er nøye utvalgt og tilberedt uten fargestoffer eller konserveringsmidler. Vi tilbyr foie gras, pâtéer, ålmatelote, suppe fra Arcachon-bassenget, lamproie, osv.
Petite TPE som ligger i Fontanes i Sørvest-Frankrike, vi er produsenter av kjøttprodukter, basert på and og svin fra Sørvest, vi er en foie gras-konservering drevet av Michel Monteil, en mesterhåndverker. Vi arbeider med edle produkter (de beste delene av rødmerket svin, svart trøffel fra Périgord, Sichuan-pepper, Guérande-salt, samt AOP- og AOC-produkter for ost og vin fra Cahors for å inkludere...
Belgia, Wemmel
... (IFS, BRC, ISO,…). Våre merker: Paul Prédault, den eneste ekte franske kokkeskinken, La Quercynoise, den beste foie gras og magret, Prestige de la Sarthe, de ekte Rillettes og Langoise, Arcal, den perfekte cocktail-baconrullen (5 smaker) og forberedt fjærfe, Armor Plats Cuisinés, spesialist på typiske franske ferdigretter som Boeuf Bourguignon, Amand traiteur og gastronomi, deilige fiske-terriner fra Bretagne, Montagne noire Pur porc, tørkede pølser og spekeskinke fra Sørvest-Frankrike, 9 måneder Label Rouge…...
Frankrike, Bazas
AQUITAINE SELECTION er et fransk produksjons- og handelsfirma for fjærfeprodukter. Vi leverer fersk og frossen fjærfe og fjærfedeler til industrien og grossistmarkedet over hele Europa. AQUITAINE SELECTION er et familieeid selskap som spesialiserer seg på fettrik and og gås. Selskapet produserer og markedsfører foie gras, andebryst, andelår, andeføtter, andemager osv. Alle andene som selges, kommer fra IGP Sud-Ouest-kjeden. De er derfor oppdrettet, foret, slaktet og kuttet i Sørvest-Frankrike av godkjente fagfolk. Disse andene har spesifikke egenskaper, definert av spesifikasjonen CC04-95.
Frankrike, Arles
Vinrom - Delikatessebutikk Mer enn 300 referanser av vin, champagne og brennevin. Alle vinregioner i Frankrike er representert. Gastronomi fra Provence og Sørvest, foie gras, iberisk spekemat, ost. Gavepakker til bedrifter. Smaksprøver.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play