ufs.country_names.RU, Izhevsk
...Glosser-maling er ment for å dekorere overflaten på konfekt- og bakeriprodukter, desserter, frukt osv. Den gir overflaten en blank speilfinish. Utmerket for å fremheve dekorative elementer, og lar deg lage aksenter når du dekorerer utseendet på produktene. Avhengig av antall påførte lag, lar den deg justere fargemetningen på belegget.
Portefølje (18)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Kokos Mugcake er et pulver for å bake sunne muffins i mikrobølgeovnen med smak av kokos og vanilje. Sukkerfri, glutenfri. En kilde til protein og kostfiber. Den inneholder prebiotika. Deilig og smakfull kake med balanserte ingredienser på 5 minutter. Enkel og rask å lage. Ingen ovn, ingen blender, ingen ekstra redskaper. En sunn dessert. Passer for ernæring og dietter. Rik på proteiner, sunne...
Portefølje (9)
ufs.country_names.RU, Saratov
...Det er en av de første domestiserte kornsortene, og den ble dyrket helt i begynnelsen av den neolittiske revolusjonen, for omtrent 10 000 år siden. Hvete brukes i stor grad som mat, industri- og fôrvekst. Mel, korn, alkohol og olje lages av hvetegryn. Melet brukes i baking av brød, til å lage pasta og konfekt. Korn som er laget av hvete semolina, couscous, bulgur, freek. Hvete brukes også til å fôre husdyr og inngår i noen oppskrifter for tilberedning av en rekke alkoholholdige drikker, som øl og vodka, samt whiskey.
Portefølje (40)
ufs.country_names.RU, Barnaul
...Pålitelig stående kullgrill er designet for å lage mat av kjøtt, fjærfe, fisk eller grønnsaker på kull i friluft. Laget av høykvalitets stål, er grillen preget av maksimal stiv konstruksjon og lang levetid. Det enkle designet sikrer rask montering og brukervennlighet. Grillen rommer to grillrist eller tolv spyd samtidig. De sidehullene i veggene gir god luftstrøm for å holde kullene varme. Den...
Portefølje (43)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Etter å ha migrert til Europa fra Asia, har denne bønnekulturen et annet navn - shambhala. Dette er en integrert og hovedkomponent i den mest kjente kulinariske krydderblandingen - hops-suneli. Tørr fenugreek brukes til å lage adjika, og tilsettes i karri og sauser. Bruk for For alle typer baking og desserter, frukt, varme drikker og krydrede retter i orientalsk mat. Smak Søtlig med en bitter-nøtteaktig nyanse. Næringsverdi per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 23 Fett (g / 100g)… 6,5 Karbohydrater (g / 100g)… 58 Energiverdi (kcal / 100g)… 380...
Portefølje (178)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play