ufs.country_names.RU, Vladimir
...Amaranthfrø brukes i baking og konfekt. De inneholder mange viktige aminosyrer som cystin, nizatidin, fenylalanin, valin, tryptofan, treonin, metionin, lysin, isoleucin, leucin, arginin. Vekt: 100 g...
Portefølje (116)
ufs.country_names.RU, Saratov
...Koriander brukes som krydder i matlaging og for å gi en behagelig aroma i parfymeri, kosmetikk og såpeproduksjon. Planten er en god honningplante. Den brukes mye som krydder for å smake til og styrke pølser, ost, hermetisk kjøtt og fisk, sylteagurk, sylteagurk og likører, tilsatt i baking av Borodino-brød, konfekt og kulinariske produkter, samt i produksjonen av visse typer øl og likører (i...
Portefølje (40)
ufs.country_names.RU, Penza
...Gulvmonterte og bordmonterte Сура bakerovner (produksjon av nøtteformede eller hjerteformede småkaker, wiener vafler) De er designet for baking av produkter fra ulike konfektmasser: •småkaker (nøtteformede småkaker med karamellisert melk, tertebunner, hjerteformede småkaker, kjegler, osv.) •smør (vanilje) hjerteformede småkaker; •biskvitprodukter (tredimensjonale figurer, wiener vafler); •vaffelplater, vaffelkjegler og ruller, tredimensjonale raffaello vafler. Ovner er designet for bruk både i små og store konditorier. Formene er laget av aluminiumlegering.
Portefølje (12)
ufs.country_names.RU, Moscow
... opprettholder glatthet og gjennomsiktighet under forskjellige lagringsforhold. Emballasje for høy temperatur (+ 110 °C til 220 °C) laget av PP og SPET for konfektprodukter som krever baking eller oppvarming i ovn eller mikrobølgeovn. Den lavere temperaturgrensen for plastbeholdere er også betydelig, da de kan lagre produkter under sjokkfrysing og fryseforhold - disse produktene inkluderer iskrem, frosne halvfabrikata, frosne frukter og mange andre. Portjonert plassering av konfektprodukter i en brett eller beholder er mulig siden bunnen kan være seksjonert.
Portefølje (20)
ufs.country_names.RU, Vladimir
ufs.country_names.RU, Moscow
...I 1502 ble en kopp sjokolade med vanilje presentert for Christopher Columbus av den lokale herskeren - som et tegn på stor ære. Senere ble en stor ære for aztekerne til en stor tributt, som ble betalt med samme vanilje. Bruksområder Brukes til baking, varme og kalde drikker, dekorasjon av dessertretter. Næringsverdi per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 27,4 Fett (g / 100g)… 1,2 Karbohydrater (g / 100g)… 4,0 Energiverdi (kcal / 100g)… 247...
Portefølje (178)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play