Italia, Imperia
...Pate Rosso – Velsmakende saus laget av tørkede tomater. Litt krydret takket være tilsetningen av et hint av chilipepper og hvitløk, egnet for ulike gastronomiske tilberedninger. Produktetikett I 'Vedlegg' finner du etiketten med næringsdata og annen informasjon om produktet. Kombinasjoner Utmerket for å gi smak til kjøttbaserte hovedretter, ideell for å krydre pasta, perfekt for å smøre på enkle crostini og bruschetta. Lagringsmetode Oppbevares på et tørt og kjølig sted, unna varmekilder. Når den er åpnet, oppbevares i kjøleskapet (+4°C). Konsumeres innen 3 dager. Kode: PR 180...
Portefølje (44)
Frankrike, Grigny
...Mascarpone rosso-sausen er en kremet saus laget av rød mascarpone, drysset med små biter av urter og grønnsaker. Denne deilige sausen er enkel å bruke og oppbevare takket være sin høykvalitets stående pose som gjør det mulig å varme innholdet i mikrobølgeovnen. Oppbevaring: Ved romtemperatur i 24 måneder. 3 dager i kjøleskapet etter at posen er åpnet.
Portefølje (93)