Frankrike, Talant
...Med oppskriftsboken "De Klassiske Revidert" fra Journal du Pâtissier, kan du bli en mester i baking og desserter! Journal du Pâtissier tilbyr oss denne oppskriftsboken med klassiske bakverk revidert av Sébastien Serveau. 30 profesjonelle oppskrifter er illustrert trinn for trinn, med fokus på enkelte tekniske punkter, ideelt for å lære eller forbedre seg i baking. Du vil finne følgende oppskrifter: baba med rom og appelsin, jordbær- og kvarg-charlotte, jordbær-basilikum-macarons, svart skog, opera, vanilje-karamell-profiteroles med havsalt... Tekst på fransk og engelsk.
Portefølje (192)
Tyskland, Teltow
... av resten. Har vi vekket din interesse – ring oss eller send oss en e-post: Våre fire nøkkler til din suksess: Stol på det kvalifiserte teamet, moderne teknologi og reviderte prosesser fra en spesialist. 1. Spesialist på kontraktsproduksjon Som kontraktsproduksjonsavdeling i et tradisjonsrikt familiefirma innen matvarebransjen, behandler vi tørre matvarer etter dine oppskrifter med IFS...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play