Tyskland, Bad Bramstedt
...Hummer er noe fint og en edel rett. Nå kan også du føle deg som på en 5-stjerners restaurant i Paris og skinne med et ekte kulinarisk høydepunkt. Vår edle hummer saus gjør kokt eller grillet hummer til en helt spesiell opplevelse. Fint avstemte ingredienser gir denne sausen den deilige, avrundede smaken. Gourmetmat for hjemmet, enkelt, godt og rimelig. Innhold: 22,00 g Artikkel-Nr: 500071...
Portefølje (89)
Frankrike, Paris
...På slutten av 2000-tallet jobbet ketje i to år på en restaurant på den spanske stranden i Marbella. Han oppdaget da at andaluserne ikke har "sauce Andalouse" til å gå med pommes frites. De spiser "patatas bravas": en slags "frites-andalouse", servert som tapas. Nå lanserer Brussels Ketjep en helt ny "sauce Brava" med et belgisk preg. Smaken av "Andalouse" hevet av krydderet fra "patatas bravas". Dimensjoner: 7 X 15,5 X 5,5 (cm) Netto vekt: 319g Volum: 300mL...
Portefølje (200)
Frankrike, Nîmes
...Bain-marie for saus 6 kar Rustfritt stål Kapasitet per kar: 6 x 4,5 liter Kar og lokk i rustfritt stål inkludert Tørr oppvarming Justerbar temperaturtermostat fra 30°C til 90°C Effekt: 1 200 W / 230 V Dimensjoner: B 750 x D 600 x H 350 mm Vekt: 18 Kg Ref:CBMS6...
Nederland, Amsterdam
... TILLEGG TIL Å HJELPE DEG MED Å LAGE PISKET KREM. En kremkartusjon sammen med en kremdispenser anses som en av de mest nyttige kjøkkenapparatene, for når du tar det med hjem, er kvaliteten på dessertene dine aldri den samme igjen. Og disse komplementære varene har vært en velsignelse for de hvis yrke det er å tilby kundene sine kaker, bakverk, terter, småkaker og mer. Selv en restaurant eier som må tilby ferske sauser til sine gjester kan ha stor nytte av bruken av disse tingene, for en saus som er tilberedt i en kremwhipper forblir fersk.
Portefølje (25)
Frankrike, Gennevilliers
...dagligvarehandler, restaurant, aktør innen næringsmiddelindustrien, GMS (store og mellomstore butikker), ikke nøl med å sende oss en forespørsel om tilbud. Vi garanterer svar innen 24 timer (arbeidsdager). Hvis du har forslag eller innspill, ikke nøl med å sende oss en e-post på service.commercial@seneafood.com. For profesjonelle, hvis du ønsker å distribuere produktene våre, gå til profesjonelt område i hovedmenyen. Ikke nøl med å kontakte oss!
Portefølje (9)
Ungarn, Lajosmizse
...Olivia Ltd. er en premium produsent av kaninkjøtt i Ungarn. Våre markeder er engros/ detaljhandel & hotell/restaurant/ catering-nettverk & matvareindustri selskaper (råvarer til: babymat, pølser/salami, kjøtt- eller leverpostei, andre hermetiske matvarer, eller ferdigretter, hamburger, lasagne, bolognese, spaghetti-saus, osv.) Alle våre produkter er av høyeste renhet, spesielt møre, 100% verifiserte & sunne.
...Restaurant Under Lindetræet er en fynsk restaurant hvor du får en gourmetopplevelse utenom det vanlige. Innehaveren, Brian Madsen, har en fortid hos noen av de fineste restaurantene som Auberge de l'ill og Fakkelgården. Hos Restaurant Under Lindetræet serveres det i helgene vår ekstremt populære brunch, og i sommerperioden serverer vi også lunsj. Tirsdag-lørdag har vi kveldsservering, hvor vår Eventyrmeny kan nytes, eller hvis du har mer lyst på klassiske retter, har vi også en biffmeny, hvor du kan nyte deilige, hjemmelagde pommes frites, en god biff og en håndpisket saus bearnaise.
Frankrike, Toulouse
... estimerte serveringer • Kutte deigklumper manuelt eller med maskin (i henhold til restaurant) • Utføre runding (i henhold til restaurant) • Lagring av deigklumper i beholdere Produksjon av pizzaer • Tenning og rengjøring av vedfyrt eller elektrisk ovn (i henhold til restaurant) • Mel og kjevle deigkulene • Forberede flere bunner • Spre saus "i snegleform", veie ingredienser • Fordele ingredienser...
... og gammel sennep. Mer til lunsj Club Sandwich. Chorizo criollo, ovnsbakte poteter og criolla-saus. Fullkornsbrød med 6 korn, hjemmelaget røkt ørret, spirer og konfiterte tomater. Entrecôte, ovnsbakte poteter og chimi-saus. Croque Madame. Dagens meny Hver dag lager vi nye retter fra verdensmat, slik at dere kan nyte dagens meny fra mandag til fredag. Vi tilbyr alltid 3 valg av forretter, hovedrett og dessert. Vi begynner vår servering av mat fra kl. 13:30, da alt lages med ferske produkter og tilberedes samme dag.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play