...Utgitt fra cuvée Alba Octavia fra 2022, har denne vinen vært lagret på fat i 10 måneder.
Uten filtrering, uten klaring og med en svært lett svovling, er dette en rundere vin, med mer komplekse aromaer takket være sine restsukker.
Fri vin, godt å lufte før smaking.
1,5l – 14%
(fraktkostnader: tilsvarende 2 flasker)...
...Toppen – vil holde seg i ytterligere 5 år","Œil":"Dyp gullfarge, arv fra sene innhøsting og år med lagring i kjelleren","Taux d'alcoolémie":"Alkoholinnhold: 12%","Vinification":"Indigenous gjær – Sene innhøstinger. Fermentering og lagring: fermentering ved regulert temperatur og lagring i 8 måneder i tank. Restsukker 85g/l","Millésime":"2003","Domaine":"Domaine Vincent Denis","Culture":"Tradisjonell"}...
...Cider de Glace fra Flaguerie er resultatet av konsentrasjon av eplemost ved hjelp av kryogenikk. Den konsentrerte mosten gjærer og beholder en høy mengde restsukker. Med en gyllen farge er Cider de Glace fra Flaguerie en konsentrasjon av aromaer av bakte epler, støttet av tannin og den naturlige syren fra frukten. Den nytes kald (8 til 10 grader) som aperitiff, med foie gras, blåmuggost eller til dessert.
bruttovekt: 970g
Kartongvekt for 6: 6kg...
...Denne deilige Gewürztraminer Saint-Georges utvikler seg mellom finesse og nytelse. Med en utmerket balanse, avslører dens elegante aromatikk seg på tungen med subtile noter av litchi, aprikos, fersken, jasmin, rose og krydder. Sukkeret er her svært lettfordøyelig og gjør det mulig å nyte denne vinen som aperitiff, men også sammen med foie gras, blåmuggost eller som dessert. Begi deg ut på en deilig eksotisk reise i Alsace!
Innhold: 75cl
Type: Halvtørr hvitvin
Druetyper: 100% Gewurztraminer
Restsukker: 17g/L
AOC: Alsace
Lagring: Drikk nå og kan lagres til 2026
Serveringstemperatur: 8-10°C...
...{"Situasjon":"Haut layon","Smak":{"Frukt":"Kandiserte frukter, kvitten med en rik avslutning"},"Retter":"Pæreterriner med foie gras, aumonière med foie gras og sjokolademousse.","Høyde":"100 til 120 m","Beskjæring":"Dobbel Guyot","Terroir":"Leirete, grusete jord på skifer","Lagringspotensial":"20 år","Druene høstes":"Druene høstes manuelt i flere omganger.","Vinifikasjon":{"Restsukker":"210 g...
... tradisjonelle metoden, hvor spesifikasjonen er en andre fermentering i flasken. Alkohol: 12%
Restsukker: 10-12 g/L
DØRING
Lys og gyllen farge med glitrende refleksjoner. Frisk og "oral" duft med noter av mandel.
Generøs følelse i munnen etterfulgt av en vakker avslutning. Friskheten og fruktaromaene blander seg med eleganse.
Denne Bourgogne musserende vinen er ideell som aperitiff og vil perfekt komplementere dine fisk- og skalldyrretter.
Ideell serveringstemperatur: 6-8°C...