...Håndverksproduksjon hjemme, fra Pyreneene, på gammeldags måte. Uten kjemiske konserveringsmidler (E ...), og uten allergener (uten laktose, uten gluten). Naturlige tarmer. Vi har et bredt og originalt utvalg med regionale temaer.
Ekstra mager Béarnais-pølse 100% skinke (IGP-svin fra sørvest)
Pølse fra Pyreneene 200g. Vår klassiker.
Chorizo-pølse 200 g. Praktisk.
Liten baskisk chorizo med paprika og Espelette-chili.
Pølse med skiver av Bayonne-skinke.
Pølse med valnøtter fra Périgord.
Tyrefars (blanding av svin og okse)
Italiensk pølse (mozzarella, basilikum, soltørket tomat)...
A TOPITÉU - Alheiras de Mirandela, Lda er et selskap med 30 års erfaring i kjøttforedlingsmarkedet. Vi produserer regionale pølser som Alheira de Mirandela, linguiça, salpicão; Kjøttprodukter som skinke, kokt skinke, bacon og røkt lår; Implementering av Mattrygghetssystemet siden 1998. Selskapet er sertifisert ISO 9001:2008. SME Leader.
Veldig Gourmand en historie om to gourmeter: Armel og Emmanuel, to franske og gourmetvenner fremfor alt!
Elskere av gode produkter, ønsket vi å dele det med så mange som mulig, og vi har valgt ut de beste franske husene innen alle spesialiteter, fra delikatesse til spekemat, inkludert slakteri, regionale oster eller tradisjonelle kaker. .
Franske lokale produkter
Fra andouille fra Guéméné til...
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Selskapet PIERRE OTEIZA produserer regionale matvarer. Vi tilbyr skinker, bukfett, andebryst, pølser, chorizo, garbure, puréer, foie gras, rilletter, pâtéer, konserver, cassoulet, oster og vin. Vi distribuerer produktene våre i Frankrike og til eksport.