Italia, Martina Franca
...La Salsiccia Martinese er en typisk salami fra Puglia, laget med kjøtt av høy kvalitet og krydret med lokale krydder. Denne salami har en smakfull og aromatisk smak, som gjør den perfekt å nyte alene eller som en del av et utvalg av salami. Salsiccia martinese er et håndverksprodukt, laget etter tradisjonelle metoder og med ekte ingredienser. Den unike smaken og den håndverksmessige produksjonen gjør den til et fremragende produkt innen pugliansk gastronomi.
Portefølje (29)
Frankrike, Auros
...Håndverksproduksjon hjemme, fra Pyreneene, på gammeldags måte. Uten kjemiske konserveringsmidler (E ...), og uten allergener (uten laktose, uten gluten). Naturlige tarmer. Vi har et bredt og originalt utvalg med regionale temaer. Ekstra mager Béarnais-pølse 100% skinke (IGP-svin fra sørvest) Pølse fra Pyreneene 200g. Vår klassiker. Chorizo-pølse 200 g. Praktisk. Liten baskisk chorizo med paprika og Espelette-chili. Pølse med skiver av Bayonne-skinke. Pølse med valnøtter fra Périgord. Tyrefars (blanding av svin og okse) Italiensk pølse (mozzarella, basilikum, soltørket tomat)...
Portefølje (31)
Italia, Altamura Di Bari
...Typisk salami fra Puglia "Soppressata" tørket kjøtt.
Samsvarende produkter
Soppressata
Soppressata
Andre produkter
Pugliese Capocollo
Pugliese Capocollo
A TOPITÉU - Alheiras de Mirandela, Lda er et selskap med 30 års erfaring i kjøttforedlingsmarkedet. Vi produserer regionale pølser som Alheira de Mirandela, linguiça, salpicão; Kjøttprodukter som skinke, kokt skinke, bacon og røkt lår; Implementering av Mattrygghetssystemet siden 1998. Selskapet er sertifisert ISO 9001:2008. SME Leader.
Veldig Gourmand en historie om to gourmeter:
Armel og Emmanuel, to franske og gourmetvenner fremfor alt! Elskere av gode produkter, ønsket vi å dele det med så mange som mulig, og vi har valgt ut de beste franske husene innen alle spesialiteter, fra delikatesse til spekemat, inkludert slakteri, regionale oster eller tradisjonelle kaker. . Franske lokale produkter Fra andouille fra Guéméné til...
Portugal, Bragança
A BÔFUMEIRO, dedikerer seg til produksjon av fumeiro typisk for Transmontano. A BÔFUMEIRO, er et selskap med base i byen Bragança, som startet sin virksomhet i 2011. A BÔFUMEIRO spesialiserer seg på produksjon og salg av fumeiro med typisk regionale egenskaper. Vi har følgende produkter: Alheira, alheira av jakt, alheira av bísaro-svin, chouriça, chouriça av bísaro-svin, chouriço med kastanjer, azedo, butelo, søt chouriço, fransk type chouriço, spansk type chouriço, salpicão...
Frankrike, Les Aldudes
Selskapet PIERRE OTEIZA produserer regionale matvarer. Vi tilbyr skinker, bukfett, andebryst, pølser, chorizo, garbure, puréer, foie gras, rilletter, pâtéer, konserver, cassoulet, oster og vin. Vi distribuerer produktene våre i Frankrike og til eksport.
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Italia, Avigliana
... MICHELE RÅSKINKER, RÅSKINKER MED CHILI, SVART PEPPER OG STUCCAT, ARNAD LARD, LONZARDO, SALAMI OG RÅ OG KOKTE SKINKER MED TRØFFEL, UTVALG AV DE BESTE RÅ SALAMIER FRA LOMBARDIA OG CALABRIA OG SPESIALITETER FRA SALUMIFICIO RENZINI, VI KAN UANSETT LEVERE ALLE ETTERSPURTE SPESIALITETER.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play