Frankrike, Saint-André-Le-Puy
... modningsprosess. Etter å ha blitt modnet i over 9 måneder, avslører de sin fulle subtilitet. PØLSER Vi legger stor vekt på å velge de beste stykkene for å lage våre pølser. Laget av skulder, bryst eller skinke fra griser, hovedsakelig fra Auvergne eller Rhône-Alpes, går hvert utvalgte kjøtt inn i en kunstnerisk blanding. Vi sikrer dermed både mørt kjøtt og aromatisk kraft i hver av våre oppskrifter. Fylling i naturlig tarm gjøres for hånd.
Portefølje (2)
... melkproduksjon, kombinert med oppdrett og salg av melkefôrte kalver, slaktedyr og oppdrett av kviger for egen reproduksjon av grunnbesetningen. Kjøttfe: Gasconne Highland Piemontesisk storfe Rasen Valaška Kjøtt-type sauer og deres krysninger: Ile de France Forbedret Valaška Romanov-sauer Suffolk Hvis du har noen spørsmål angående levering av kjøtt og kjøttprodukter til deg, kan du kontakte oss når...
...HJEMMELAGET TØRRET KRYDRET OKSEKJØTT (BEEF JERKY) er laget av magert oksefilet av 100% slovensk opprinnelse, hvor all fett er fjernet, skåret i strimler og deretter tørket, noe som forhindrer fordervelse. Vanligvis innebærer denne tørkingen tilsetning av salt for å hindre utvikling av bakterier på kjøttet, samt krydder for bedre smak, før fuktigheten fjernes. Ordet "JERKY" stammer fra charki, som kommer fra det urfolksspråket Quechua i Nord-Amerika, og betyr "tørket, saltet kjøtt".
Belgia, Alken
... rikt utvalg av kjøttprodukter, som stadig flere gourmeter - selv i utlandet - setter pris på. Vi har også et lyttende øre og en passende løsning for skreddersydde produkter, tilpasset våre kunders behov. Schepers NV tilbyr komplette serier av røkt kjøtt, forskjellige typer bacon, kyllingpålegg og kokt skinke.
Belgia, Oosterzele
Brackenier LBC har i over femti år vært en mester i håndverksmessige kjøttprodukter. Takket være de tradisjonelle produksjonsmetodene og tilberedningene under de strengeste hygieniske og kontrollerte forhold, er våre kjøttprodukter av beste kvalitet.
Spania, Ripollet (Barcelona)
... hoved produktlinje, og vi øker eksporten til EU og utenfor EU siden 2001. Vi tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til våre kunder, og vi garanterer en effektiv service og tilgjengelighet før, under og etter levering av varene. For mer informasjon, ikke nøl med å besøke vår nettside.
Belgia, Lovendegem
... tilgjengelige i engros- eller forbrukerpakker. Under eget merke eller som privat merke. Dufina leverer globalt til distribusjonssentre, grossister, restaurantkjeder, supermarkeder og kolleger i næringsmiddelindustrien.
Spania, Rielves-Toledo
Mecanova er et spansk selskap som konkurrerer om å lede sektoren for UTSTYR FOR KJØTTINDUSTRIEN, sammen med tyske og danske selskaper med den nyeste teknologien. Mecanova har en grunnleggende ressurs, sitt menneskelige team, som elsker teknologi anvendt på prosessene i kjøttindustrien.
Belgia, Lille
Jepro er en detalj- og grossistvirksomhet som spesialiserer seg på kjøttprodukter, snacks og et utvalg av frosne varer. Jepro er produsent av kjøttprodukter (kjøttskiver, kjøttforberedelser og kokte kjøttprodukter), grillprodukter og skreddersydde produkter.
Belgia, Koekelare
...Koekelare i Vest-Flandern er utgangspunktet for 't Houtlandt, en produsent og leverandør av delikate kjøttprodukter. Fra dette grossistfirmaet forsynes slaktere i Øst- og Vest-Flandern med sitt pålegg, det meste som selges her er laget på huset.
Portugal, Ponte De Lima
A Quinta dos Fumeiros Lda ble grunnlagt i 1988 i Poiares Ponte de Lima, og har alltid oppdrettet svin på en tradisjonell og familiær måte, med fokus på kvalitet og ønsket om å høre et trøstende ord når familien og vennene prøvde produktene deres. Hele denne tilnærmingen til å utnytte hva jorden og dyrene gir, startet et nytt kapittel, som ga opphav til Quinta dos Fumeiros – Pølser og Røkt kjøtt...
Polen, Międzyrzec Podlaski
Firmaen ble grunnlagt i 1998. Hovedaktiviteten til selskapet er nedbryting, skjæring av svinekjøtt og fjærfe, produksjon av pølser, røkt kjøtt, ferdigretter og innmatprodukter samt fjærfeprodukter. Moderne teknologi kombinert med tradisjonelle oppskrifter for pølser gjør det mulig å produsere produkter av høyeste kvalitet. Vi produserer røkt kjøtt, pølser, innmatprodukter og ferdigretter. Nøye...
Spania, Geras de Gordon
I over 60 år og tre generasjoner har Entrepeñas S.L. produsert spanske kjøtt- og pølseretter på tradisjonelt vis. Vi driver vår virksomhet i Geras De Gordón, nordvest i provinsen León, på 1200 meters høyde, hvor et fuktig klima gir oss de ideelle forholdene for å la kvalitetspølser modnes. Kvaliteten på produktene våre overgås kun av våre ekstremt lave priser.
Belgia, Wijnegem
... tilberedning av røkt hestekjøtt. RØKT HESTEKJØTT fra Equinox er et anerkjent lokalprodukt og er kjent for sin deilige smak. Vi tilbyr også et begrenset utvalg av hjemmelagde spesialiteter basert på svinekjøtt. Equinox lanserer også et sortiment av FERDIGRETTER med 'Braisert kjøtt' som spesialitet. Dutzener av oppskrifter basert på forskjellige kjøttslag er tilgjengelige i ulike emballasjer. Equinox som SKJÆRER OG PAKKER ferskt kjøtt og kjøttprodukter.
Belgia, Mussy La Ville
Bakeri spesialisert på gourmetpaté og tradisjonelt røkte pølser. Emballasjen er selvfølgelig regulert av strenge normer fra AFSCA, som inkluderer på etiketten: partinummer, sporbarhet av kjøtt, krydder, mel, egg som brukes, samt allergener som finnes i det ferdige produktet, noe som krever ekstra arbeid og betydelig oppmerksomhet. Frédéric uttrykker ønsket om å kunne opprettholde den tradisjonelle produksjonen av produktene sine i lang tid, bevare oppskriftene som er overlevert av foreldrene og besteforeldrene hans, og fortsette å fremme forsvaret av våre gaumais-produkter.
Belgia, Lummen
... fleksibel service som styrker din virksomhet. Hos Coenen & Co jobber vi med den største respekt for de strengeste hygieniske standardene. På den måten kan du være trygg på rene smaker og de beste produktene. Kontakt oss i dag og velg en grossist for kjøtt- og osteprodukter som setter smak i første rekke.
Belgia, Beringen
Bruegel kjøttvarer, et ungt og dynamisk selskap spesialisert på kjøtt og ferskvarer. Er du profesjonelt og lidenskapelig opptatt av fersk mat? Vi er klare til å hjelpe deg med et bredt utvalg av kjøttvarer, salater, ost, spesialiteter og ferdigpakket produkter.
Vi er et lite pølsemakeri som ligger i Budzyń, i Liszki kommune. Våre produkter er laget etter gamle oppskrifter som har blitt overlevert fra generasjon til generasjon. Nøye utvalgte ingredienser og krydder gir alle våre pølser en veldig distinkt smak og aroma, de er sprø og veldig smakfulle. Røyking skjer i tradisjonelle røykovner som er drevet med bok- og almetre. Vi produserer pølser, skinker, bacon, røkt kjøtt, indrefilet, baleroner og innmatprodukter. Vi håper at vår forpliktelse til tradisjon og omsorg for å bevare den utmerkede smaken vil gjøre at våre pølser faller i smak hos Dem.
Belgia, Izier
... ikke. Nøtt: Den fine delen av skinken, saltet i mild, naturlig lake eller i filet, røkt eller ikke. Fett: Tørkesaltet bryst, røkt eller ikke. Håndverkskokt skinke: Førsteklasses skinke, saltet for hånd, kokt og stekt i ovn. Tørrpølse: En blanding av førsteklasses svinekjøtt og storfekjøtt.
Spania, Cartagena
Med erfaringen tilegnet etter mer enn 40 år med å betjene forbrukerne, har Ricardo Fuentes e Hijos blitt det ledende selskapet innen salting og røyking i vårt land, og vokser hver dag, åpner seg for nye markeder, innoverer, søker de beste tekniske alternativene og øker kvaliteten på produktene sine.
Vleeswaren De Baets er et firma med to hovedaktiviteter: - produksjon av fine kjøttprodukter som salamityper, kokte produkter og paté. - slakteri spesialisert på ferske kjøttprodukter og eget fabrikat. * Salamityper Finkost, bonderingpølse, salami uten hvitløk, salami med hvitløk, kopenhager, bloende eller boulogne… * Kokte pølser Hespenpølse, kalvspølse, sjampinjongpølse, lunsjpølse… * Patéer Smørpaté, bondpaté, sesongpaté… * Saltede varer Saltede svinekjøtt, røkt svinekjøtt, skinke, filet d’anvers…...
Belgia, Oudenaarde
Tradelio er en ledende produsentgruppe av forbrukerrettede delikatesser. Den høyeste kvaliteten er garantert gjennom nøye utvalg av råvarer, IFS-sertifisering, egne oppskrifter og saltlake, Halal-godkjenning, anerkjent produsent av Meersterlyck kokte skinker. Nesten alle kjøttprodukter er glutenfrie. Produksjon tilpasset kunden. Tradelio eksporterer også til Vest-Europa.
Antwerp Super Slakteri ASB AMIC selger kjøtt til privatpersoner, men leverer også til restauranter. Du kan også henvende deg til slakteren for salg av kjøtt til detaljhandel.
...Vi er spesialister på saltet, kokt og røkt kjøttprodukter av svin, kylling, kalkun, storfe, kalv og sau. De deilige kjøttproduktene med typisk smak oppnås gjennom ulike prosesser. Som marinering, salting, krydring, koking, steking og grilling. På denne måten kan du tilpasse et produkt 100 % til din smak. Vi har moderne produksjonsutstyr som gjør det mulig for oss å sette sammen både små og store pakker med kjøttprodukter. Vår infrastruktur er i samsvar med BRC, HACCP og Autocontrole guide 18 & 19. I tillegg til vår kjøttproduksjonslinje har vi en komplett skjære- og terningavdeling.
Spania, Rafelbuñol
...både nasjonalt og for eksport. Vi pakker fra 45 g, gjennom termosveiste brett på 500 g, til formater på mer enn 3 kg. Vi eksporterer til flere land. Vi har FDA-godkjenning. Vårt mål er hovedsakelig det utenlandske markedet.
Belgia, Machelen (Bt.)
...Guina N.V. har produsert delikate kjøttprodukter siden 1945. En kundeorientert virksomhet med internasjonale aktiviteter. På vår fabrikk produserer og pakker vi tradisjonelle og økologiske kjøttprodukter, både for delikatessebutikker og ferdigskåret og pakket for supermarkeder. Emballasje: vakuum eller MAP (ZAV, det vil si oksygenfattig emballasje). 'Flow pack'-emballasje er også mulig. Forbruker...
Storbritannia, Akwa Ibom
Vi selger forretningsideer som kan generere 1.000.000 pund per år, som folk i afrikanske land er desperate etter, og det kan bidra til å redusere matmangel.
Belgia, Vilvoorde
...Luka, med base i Vilvoorde, er produsent og leverandør av kjøttprodukter, spesialisert på kokte skinker. Vårt sortiment inkluderer også emulsjonsprodukter (f.eks. kokte pølser, kjøttbrød, ...) og modningsprodukter (f.eks. bacon, pancetta, filet d'Anvers).
Vi er et selskap innen bearbeidet kjøttsektor som ligger i Vic-sletten, og vår produksjonsprosess er helt håndlaget, og vi er en familiebedrift.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play