...Vår premium grillpølse er nøye bearbeidet for å levere overlegen smak og kvalitet. Hver bit er mør og smakfull, noe som sikrer en deilig kulinarisk opplevelse. Enten du forbereder en klassisk pølserett eller utforsker nye oppskrifter, gir vår pølse det perfekte grunnlaget for en rekke kulinariske kreasjoner. Med fokus på kvalitet og smak, tilbyr vi pølse som skiller seg ut med sin overlegne tekstur og rike smak. Vårt pølseutvalg er laget for å levere eksepsjonell smak og kvalitet.
Portugal, Santarém
... er perfekt for grilling, tilsetning i gryteretter, eller å nytes alene. Dens rike smaker og høykvalitets ingredienser gjør den til et allsidig tillegg til ethvert måltid, og gir en smak av Portugal som er både autentisk og tilfredsstillende. Opplev tradisjonen og kvaliteten av portugisiske pølser med Monte Safiras Kjøttpølse.
Portefølje (14)
Italia, Martina Franca
...Pecorino Affumicato er en lagret ost laget av sauemelk og naturlig røkt med hveteved. Denne osten kjennetegnes av en fint krydret smak og en myk konsistens, noe som gjør den perfekt for å nytes alene eller som en del av et ostefat. Pecorino Affumicato er et håndverksprodukt, laget etter tradisjonelle metoder og med ekte ingredienser. Den håndverksmessige produksjonen og den unike smaken gjør den til et fremragende produkt innen den italienske osteproduksjonen.
Portefølje (29)
Spania, Montcada i Reixac-Barcelona
Siden starten har Max Zander utmerket seg med kvaliteten på produktene sine, som er håndlaget i den originale tyske stilen. Siden 1968 har vi fortsatt å jobbe for å opprettholde den samme kvaliteten som har gjort oss fortjent til deres tillit. I Max Zander underlegger vi produktene våre et strengt system for kvalitets- og matsikkerhetsstyring, fra utvelgelse av ferske råvarer og ingredienser av ...
Portefølje (28)
Spania, Toral De Los Vados-León-España
...Fabrica de Jamones y Embutidos Juan Fernández S.L. Håndverksproduksjon av produkter som: El Botillo del Bierzo, krydret og søt chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, Lacón Ahumado, Panceta, røkt bacon, Lacón Braseado (Gourmetprodukt) blant annet... Vi har også ferskt svinekjøtt som: koteletter, indrefilet, ribbe, panceta, lacón, fersk skinke, fersk knoke, og selvfølgelig salte og ferske produkter som: øre, hale, ryggbein, svinehode, snute, svinefot.
Portefølje (4)
...Produsert av de beste ferske koppene, aromatisert med en gammel krydderblanding fra bestefar Nazzareno, som det får navnet sitt fra. Autentisk og uforglemmelig smak. Gjennomsnittlig vekt kg. 1.500 Tilgjengelig også som halvdel sv med en sjarmerende reklameholder, passende for deres julepakker.
Portefølje (7)
ufs.country_names.RU, Moscow
... serviett. Våre brett har hermetisk (blind) forsegling, slik at væsken ikke kan lekke ut. En fuktighetsabsorberende serviett i et brett gjør at et pakket produkt - kjøtt eller kjøttdeig forblir ferskt og tørt. Vi lager også nedre termoforingsbånd med et bredt spekter av driftstemperaturer - de brukes til fiskeemballasje (fersk, saltet, røkt), til røkt kjøtt og halvfabrikata (pølser, delikatesser, frosne råvarer til koteletter, fylte kål, pannekaker og andre retter). Med oss har du de beste emballasjeløsningene for produktene dine!
Portefølje (20)
Frankrike, Carquefou
...Fersk emballert * Chipolatas nature uten farge 55g X6 * Chipolatas med urter uten farge 55g X6 * Pølser uten farge 125g X4 * Hvitløkssalami X1 * Overlegen kokt skinke med svor * Overlegen kokt skinke uten svor * Stekt kjøtt X4 skiver * Landpâté skive * Foie gras pâté skive * Kokt bryst X4 skiver * Røkt bryst på gammeldags måte Tradisjonell avdeling * Hvitløkssalami X5 * Overlegen kokt skinke uten svor * Overlegen kokt skinke med svor * Stekt kjøtt * Landpâté i terrin * Stekt bryst * Foie gras pâté i terrin * 1/2 kokt bryst * 1/2 røkt bryst på gammeldags måte...
Frankrike, Wissous
... markedsfører følgende produktserier: salt/søt dagligvare, drikkevarer, alkohol, delikatessevarer, ferske/frosne/koldtbordprodukter, frukt og grønnsaker, røkt kjøtt og fjærfe, fisk, kjøtt og pølser, blodpudding, spekemat, og mye mer. Våre kunder er profesjonelle innen handel, restaurant, storhandel, industri og grossister. Basert i Wissous, Essonne, er vårt team her for å svare på spørsmålene dine og gi deg råd om produktene våre.
Portefølje (186)
Portugal, Leiria
... gir en unik smak. Med tillegg av charcuterieprodukter i porteføljen, har vi skapt et nytt merke - MANDUCA ®, hvor vi tilbyr varierte produkter som: Rispølse; Farinheira; Negrito; Salpicão; Røkt mage; Skinke; Ferske pølser og Merguez; Spyd; Roti; Hjemmelaget chorizo. Vi er alltid tro mot de håndverksmessige produksjonsprosessene og de strenge kriteriene for utvalg av råvarer, hvor vår MISJON er: Å...
Portugal, Coimbra
PROBAR startet sin virksomhet i 1967 og er en del av en agroindustriell gruppe som inkluderer NUTRICAMPO og SUIGRANJA. Selskapet PROBAR er det siste leddet i kjeden kontrollert av gruppen, som strekker seg fra dyrefôr, via dyrehold, til bearbeiding og salg av et bredt spekter av matprodukter. PROBAR er en referanse innen skinker, pølser, røkt kjøtt, patéer, ferdigretter og oster. Produktene fra...
Belgia, Lovendegem
Dufina, industrielle kjøttprodukter, håndverksmessig kvalitet Dufina er et belgisk kjøttproduksjonsfirma med en rik tradisjon. Siden 1950 har vi vært kjent for våre saltede, kokte og tørkede kjøttprodukter av håndverksmessig kvalitet. Fra røkt bukfett og Cobourgham til kokte skinker eller pølser. Fleksibel produksjon skreddersydd, med global distribusjon Alle våre kjøttprodukter er...
Spania, Pobladura de Pelayo García
...Garantien, smaken og tilpasningen til de mest moderne systemene i våre fasiliteter, sikrer den svært høye kvaliteten på pølsene og saltede produktene fra Ferju. Alle våre produkter er laget uten gluten, uten konserveringsmidler eller fargestoffer. Noen av våre produkter er: Cecina de León IGP, Chorizo ekstra hjemmelaget (sarta, cular og vela), Salchichón ekstra hjemmelaget (sarta og cular), Jamón serrano, Lomo embuchado, Panceta naturlig (røkt og krydret), Lengua curada (svin og storfe), Costilla adobada, Lacón røkt.
Slovenia, Ljubljana
Ferskt kjøtt og kjøttprodukter produsent. Tradisjon siden 1881. HACCP, ISO, IFS, Halal sertifikater. GMO-frie produkter Bredt produktsortiment.: - Ferskt kjøtt (Makro og Mikro ferdiglagde produkter) - Emulgerte kjøttprodukter (Frankfurter pølser, Parisisk salami ...) - Kokte pølser - Røkt kjøtt - Halvtørkede bearbeidede kjøttprodukter - Tørre (fermenterte) kjøttprodukter - Hermetiske produkter...
Italia, Reggio Emilia
ITALIA NET FOOD SNC tilbyr et variert utvalg av etniske matprodukter fra forskjellige deler av verden: - Grønnsakskonserver - Harissa-saus - Fiskekonserver: tunfisk, sardiner, makrell, ansjos - Røkt fisk - Oliven - Krydder - Syltetøy - Olivenolje og vegetabilsk olje - Fruktjuice - HALAL-pølser - Ost - Pasta, ris og couscous - Tørket frukt - Datoer - Tradisjonelle søtsaker - Orientalsk bakverk - Brik-ark...
Portugal, Ponte De Lima
A Quinta dos Fumeiros Lda ble grunnlagt i 1988 i Poiares Ponte de Lima, og har alltid oppdrettet svin på en tradisjonell og familiær måte, med fokus på kvalitet og ønsket om å høre et trøstende ord når familien og vennene prøvde produktene deres. Hele denne tilnærmingen til å utnytte hva jorden og dyrene gir, startet et nytt kapittel, som ga opphav til Quinta dos Fumeiros – Pølser og Røkt kjøtt...
Polen, Międzyrzec Podlaski
Firmaen ble grunnlagt i 1998. Hovedaktiviteten til selskapet er nedbryting, skjæring av svinekjøtt og fjærfe, produksjon av pølser, røkt kjøtt, ferdigretter og innmatprodukter samt fjærfeprodukter. Moderne teknologi kombinert med tradisjonelle oppskrifter for pølser gjør det mulig å produsere produkter av høyeste kvalitet. Vi produserer røkt kjøtt, pølser, innmatprodukter og ferdigretter. Nøye...
Vi er et lite pølsemakeri som ligger i Budzyń, i Liszki kommune. Våre produkter er laget etter gamle oppskrifter som har blitt overlevert fra generasjon til generasjon. Nøye utvalgte ingredienser og krydder gir alle våre pølser en veldig distinkt smak og aroma, de er sprø og veldig smakfulle. Røyking skjer i tradisjonelle røykovner som er drevet med bok- og almetre. Vi produserer pølser, skinker, bacon, røkt kjøtt, indrefilet, baleroner og innmatprodukter. Vi håper at vår forpliktelse til tradisjon og omsorg for å bevare den utmerkede smaken vil gjøre at våre pølser faller i smak hos Dem.
Vårt selskap ble etablert i 1996. Vi produserer røkt pølse, røkt kjøtt og skinke. Våre produkter er laget av rent svinekjøtt og storfekjøtt. Vi eksporterer produktene våre til Tsjekkia og Ungarn. Vi ser etter distributører for Europa og Asia. For å sende gratis prøver, vennligst kontakt meg.
Italia, Termeno
Vi er en familiebedrift siden begynnelsen av 80-tallet, nå med den tredje generasjonen om bord. Vi produserer et bredt utvalg av kjøttprodukter. Fra røkt Speck, til røkt bacon, samt forskjellige skinker og pølser, til salami og andre delikatesser. Spesialisert i produksjon av produkter for videre bearbeiding, som speck mattonella for skjæring. Også veldig aktive i horeca-sektoren, med produkter...
Vleeswaren De Baets er et firma med to hovedaktiviteter: - produksjon av fine kjøttprodukter som salamityper, kokte produkter og paté. - slakteri spesialisert på ferske kjøttprodukter og eget fabrikat. * Salamityper Finkost, bonderingpølse, salami uten hvitløk, salami med hvitløk, kopenhager, bloende eller boulogne… * Kokte pølser Hespenpølse, kalvspølse, sjampinjongpølse, lunsjpølse… * Patéer Smørpaté, bondpaté, sesongpaté… * Saltede varer Saltede svinekjøtt, røkt svinekjøtt, skinke, filet d’anvers…...
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Belgia, Champlon-Tenneville
Deilige pølser og røkt skinke fra hjertet av Ardenne. Folkene hos Marcassou produserer sine produkter med respekt for tiden som går, fordi tålmodighet er den essensielle ingrediensen for kvaliteten på våre deilige spekemat. Pølsene og de røkte skinkene fra Ardenne finnes både i biter og i skiver.
Ungarn, Budapest
Balatoni Meat produserer kun tradisjonelt ungarsk røkt og tørket salami og pølser. Fabrikken ligger i Kistelek HU-6760, og har et bredt utvalg av produkter, laget av salami og pølser av svin, mangalica-svin, storfe, gråfe, kylling, fisk, kalkun, struts, hest, lam, gås, and and. Økologiske gråfe-salami og økologiske mangalica-svin-pølser er også laget. Høykvalitetsprodukter, uten kunstige tilsetningsstoffer. Fabrikken bruker kun ungarske råvarer.
Spania, Irun
... León. Naturlige håndverkskjøttprodukter, uten fargestoffer, uten konserveringsmidler, pølser laget i tråd med de gamle tradisjonene fra Leóns fjell. (Spania) Commercial PpLu er et ungt og dynamisk selskap dedikert til eksport, distribusjon og salg av håndverkskjøtt fra fjellene i León. Naturlige kjøttprodukter, uten fargestoffer eller konserveringsmidler. Faktisk, kjøttprodukter som respekterer de ancestrale tradisjonene fra fjellene i León. (Spania) www.menudochorizo.com...
Polen, Leszno
... ben. Vi anbefaler også vårt fjærfe, som vi selger hele eller i porsjoner som kvartaler, slakt, rygg, bryst, ben, vinger, skinn og mekanisk avbeinet kjøtt. Du er også velkommen til å kjøpe våre ferdiglagde storfekjøttprodukter. Vi har forberedt aromatiske og smakfulle pålegg og røkt kjøtt, inkludert kabanos-pølse, frankfurter, wienerpølser og pølser. Våre kunder kan også kjøpe vakuumpakket kjøtt, frossen mat og pålegg, som vom, blodpudding eller sylte.
Frankrike, Rungis Cedex
... modnet ost. Vi leverer hver dag til omtrent 250 kunder: offentlige eller bedriftsrestauranter, cateringfirmaer og hoteller. For dette har vi en flåte på omtrent tjue kjøletransportere som kjører rundt i Paris og forstedene hver dag. ALAZARD, den lille parisiske gården er SPESIALIST PÅ MEIERIPRODUKTER FOR RESTAURANTER. I hjertet av verdens største marked for ferske produkter finner vi for deg alle produktene: meieriprodukter, oster, kjøtt, pølser, mel og brød, frukt og grønnsaker, røkt laks, mel og egg... Forsendelser, Leveranser i regionen Paris.
Frankrike, Epernon
SEALED AIR har i over 40 år vært en av de ledende produsentene av beskyttelsesemballasje. Våre produkter er rettet mot markedene for ferskt kjøtt, fjærfe, fisk og sjømat, pølser, spekemat og røkt produkter, ost og meieriprodukter, frukt og grønnsaker, bakeri, pizza, pasta, ferdigretter, restaurant, væsker og væsker. Våre emballasjeløsninger er varierte: vakuumforseglet shrink bag, aseptiske...
Produksjon av leverpostei, kjøttpølse, bacon og røkt og kokt pølse.
Vi er en produsent av pølser laget på tradisjonelt vis, noe som betyr at de er røkt med bøketrær, kokt i en kjele og saltet. Våre pølser inneholder minst 90 % svinekjøtt.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play