Italia, Martina Franca
...Pecorino Affumicato er en lagret ost laget av sauemelk og naturlig røkt med hveteved. Denne osten kjennetegnes av en fint krydret smak og en myk konsistens, noe som gjør den perfekt for å nytes alene eller som en del av et ostefat. Pecorino Affumicato er et håndverksprodukt, laget etter tradisjonelle metoder og med ekte ingredienser. Den håndverksmessige produksjonen og den unike smaken gjør den til et fremragende produkt innen den italienske osteproduksjonen.
Portefølje (29)
Italia, Casoria
...friarielli, scarole, auberginer og artisjokker i olje, melk- og bufaleprodukter, røkt zizzona fra Battipaglia, gigantisk bufala flette, sertifiserte sjøalger (sjøsalat) og fersk, håndlaget napolitansk bakverk... Våre kunder er: restauranter, pizzeriaer, puber, bistroer, delikatesseforretninger, hoteller, samfunn og også privatpersoner (detaljhandel) ...
Portefølje (7)
Italia, Noci
... naturlig røyking i ovn, fylt burrata (med svart trøffel og gressløk), stracciatella, caciotta, giuncata osv. Våre produkter er tilgjengelige i et bredt spekter av størrelser og emballasje for å betjene både grossist/retail og Ho.Re.Ca. food service-kanaler. Osteprodusenten Ignalat har distributører/importører i forskjellige EU- og ikke-EU-markeder, og planlegger ytterligere utvidelse av sine...
Portefølje (10)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play