Tyrkia, Izmir
...OliveOilsLand® lages gjennom en proprietær prosess med å blande 100% naturlige organiske smaker med en av våre milde-middels intensitet ultra-premium ekstra jomfru olivenoljer. I motsetning til mange typiske butikkjøpte merker som bruker kunstig smakstilsetning og rapsolje-blandet olivenolje, bruker OliveOilsLand® kun rene 100% naturlige organiske smaker. Vær også oppmerksom på at OliveOilsLand® ikke...
...Palamidas lages gjennom en proprietær prosess med å blande 100% naturlige, økologiske smaker med en av våre milde-middels intensitet ultra-premium ekstra jomfru olivenoljer. I motsetning til mange typiske butikkjøpte merker som bruker kunstig smakstilsetning og rapsolje-blandet olivenolje, bruker Palamidas kun ren 100% naturlig økologisk smak. Vær også oppmerksom på at Palamidas ikke lenger bruker termen...
Portefølje (10)
Italia, Ventimiglia Di Sicilia
... ettersmak av artisjokk, mandel og fersk gress. Denne oljen gir en balsamisk og frisk smak og er ideell for bruk rå, i kombinasjon med fiskeforretter, supper og rødt kjøtt. Ekstra jomfru olivenolje brukes også, i stedet for smør, til baking i småkaker, søtsaker og kaker.
Portefølje (2)
...Ekstra jomfru olivenolje og økologisk olivenolje fra Kreta (Hellas)...
Portefølje (1)
Frankrike, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... priser. Olivenene plukkes for hånd på det optimale tidspunktet for modning, fra økologisk dyrkede oliventrær, uten bruk av gjødsel, syntetiske produkter, herbicider og pesticider. Intens fruktighet av grønne oliven, grønt eple, grønt gress, banan, mandel, grønt tre, søt, myk, lite bitter og lett krydret. Sensorisk profil U.E: intens fruktighet. Ideell for bruk uten matlaging, med brødskiver, ristet brød med tomat, grønne salater eller tomatsalater. Denne oljen kan følge dine grønnsaker, fisk, rødt kjøtt, pasta og poteter osv.
Portefølje (198)
Italia, San Pietro Clarenza
...Ekstra jomfruolivenolje laget med de aromatiske olivenene typiske for Øst-Sicilia, Nocellara Etnea. Resultatet er en olje med en harmonisk og fløyelsmyk smak, lett fruktig med en mild krydret følelse. Den beriker enhver rett, ideell for å dressere pastaretter, retter med hvitt eller rødt kjøtt og fisk. Pakninger på: 0,75 cl; 1,00 lt; i glassflasker. Pakninger på: 3,00 lt; 5,00 lt; i metallbokser.
Portefølje (8)
Bulgaria, Sofia
... til en mørk rød, og smaken kan være alt fra bitter varm til søt varm. Bruksområder: røkt paprika brukes vanligvis i retter som gulasj, en langsomt kokt gryterett med rødt kjøtt, grønnsaker, løk, poteter og rømme på toppen av retten som et slutt-element. Det er en god idé å varme opp krydderet med en dråpe olivenolje i mindre enn ett minutt på lav varme for å frigjøre den naturlige smaken. Pakke: 125g, 250g og løsvekt...
Portefølje (154)
Polen, Warszawa
...100 % italiensk olje er laget av olivenvariantene Ogliarola og Coratina: denne oljen fascinerer oss med de krydrede og bitre tonene fra Coratina, myket opp av den delikate berøringen fra Ogliarola, som skaper en olje med en duft og fruktighet som er intens som hjertet av Apulia. PASSER GODT MED: Den passer veldig godt sammen med bruschetta med tomat, tunfisk carpaccio, soppsalater, grillet radicchio, grønnsaksupper, første retter med pølse, kokt blekksprut, rødt kjøtt eller vilt, samt modnede harde oster.
Portefølje (3)
Italia, Castelfidardo
...Medium fruktig ekstra jomfruolivenolje med urteaktige toner og et hint av grønn mandel. Passer til stekt fisk, første retter, tilbehør og rødt kjøtt.
Portefølje (4)
Frankrike, Arles
...Conserves Guintrand Varm opp vår niçoise ratatouille i en kjele, på lav varme, og server den sammen med rødt eller hvitt kjøtt, ved å tilsette kjøttsaften som du har reservert. Hvis du ikke har kjøtt tilbehør, vil vår niçoise ratatouille være en fryd å spise bare varm, og dryppet med litt olivenolje. Kald eller lett avkjølt, vil den bli veldig godt mottatt som den er, i sommermåltider, som forrett eller grønnsak, også pyntet med et lett dryss av rå og fruktig olivenolje.
Portefølje (142)
Frankrike, Levallois Perret
... tomatbaserte retter: tomatsaus, pizza, ratatouille. Den utmerker seg med alle slags grønnsaker: auberginer, squash, sopp, artisjokker, kikerter, ris. Den passer godt sammen med hvitløk, løk, timian og olivenolje. Den gir smak til vinaigretter, salater og oster som mozzarella. Det er en fryd med egg, enten de er i omeletter eller rørte. Fordelene med basilikum: Det er et naturlig antibakterielt middel som renser lungene og bronkiene dine for uønskede stoffer.
Portefølje (28)
Sveits, Wald
...Deilig Montaniola bringebær- og safraneddik-eliksir Superiore, nøye laget for hånd i Sveits, kombinert med en duftende, ekstra jomfru olivenolje i en elegant klaffeboks. Deilig Montaniola bringebær- og safraneddik-eliksir Superiore, nøye laget for hånd i Sveits, kombinert med en duftende, ekstra jomfru olivenolje. 100 % kontrollert økologisk, vegansk. I en elegant, matt svart klaffeboks med jule-rød Sizzle-Pack-fyll, lukket med et rødt satengbånd. Andre fargealternativer er tilgjengelige, vennligst gi oss beskjed om dine ønsker.
Portefølje (4)
Spania, Zaragoza
...Ekstra jomfruolivenolje med en gjennomsnittlig til høy fruktighet. Glatt med en bitter og lav-middels krydderhet, som minner om grønnsaker, spesielt tomater og fiken, samt bananer og nøtter. Utmerket til forretter av fisk og boletus, sopp, salater, bakt, kokt og grillet fisk. Delikate salater eller de som er rike på smaker av smør, sauser, bakverk, ost og rødt kjøtt.
Italia, Bernalda
... at de har det bredeste spekteret av fargevarianter innen noen sitrusart, som spenner fra grønt til rødt og til svart. Fruktkjøttet, som også har forskjellige farger, er kjent for sin perleaktige konsistens.
Italia, Sant Antonio Abate
... også med topp italienske produkter, med en nøye utvalg av kvalitet og konkurransedyktige priser: Hermetiske belgfrukter og grønnsaker, olivenolje og frøolje, industriell pasta (spaghetti, penne, pennette... bronsepresset pasta, gnocchi, lasagne), mozzarella av melk og bufala, brent kaffe, hele bønner eller malt, Lavazza og Nespresso-kompatible kapsler eller pods, samt mange typer sauser / tilbehør / aperitiffer. Alt i ulike formater for detaljhandel og catering.
Italia, Terranuova B.
... EKSELS KVALITET. FOR Å TILFREDSSTILLE DE MEST KRAVSTORE SMAKER HAR VI INTEGRERT VÅR SAFFRAN MED; EKSTRAJOMFRU OLIVENOLJE FRA VÅRE TOSKANSKE BAKKER FRA ET RENOMERT SELSKAP SOM PRODUSERER UTELUKKENDE MED ØKOLOGISK MERKE, EDDIK LAGET AV DRUER FRA VÅRE TOSKANSKE BAKKER MED ØKOLOGISK MERKE, AKASIAHONNING HVOR SAFFRANEN, KALT RØDT GULL, INTEGRERES FOR Å FORSTERKE SMAKEN OG DUFTEN, OG BEVARER ALLE DENS ORGANOLEPTISKE EGENSKAPER. ANSETT SOM DEN MEST KRAFTFULLE ANTIOKSIDANTEN, ER SAFFRAN VIRKELIG ELIXIRET FOR LANG UNGDOM MED UTPREGET AFRODISIAKAL KVALITET.
Tyrkia, Istanbul
... Tester Internasjonal Matforsyning RA Turkiye samarbeider med selskaper som har den nyeste produksjonsteknologien og de beste kvalitetsproduktene i det tyrkiske matmarkedet. Med det grunnleggende prinsippet om kundetilfredshet, leverer det produkter over hele verden, spesielt rødt kjøtt, hvitt kjøtt, sjømat, meieriprodukter, olivenolje og belgfrukter. Metaller og Mineraler RA Turkiye kan levere...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play