...Svalbard og Norskehavet SESONG: Bifangst hele året SPISER: Plankton i de første leveårene, deretter større plankton og fisk. NÆRINGSINNHOLD Næringsinnhold i 100 g rødspette (spiselig mat): Energi: 394 kJ / 94 kcal Næringsstoffer: Protein: 17,1 g Fett: 2,8 g Mettet fett: 0,5 g Transumettet fett: 0 g Enumettet fett: 1,2 g Flerumettet fett: 0,7 g Kolesterol: 43 mg Vitaminer: Vitamin A: 3 μg Vitamin D: 0 μg Riboflavin: 0,11 mg Folat: 9 μg Vitamin B1: 1 μg Mineraler: Jern: 0,2 mg Selen: 50 μg Jod.
Portefølje (10)
Estland, Valga
... enkel marinade for å fremheve de naturlige smakene. Ceviche og Sashimi: Det møre og delikate kjøttet av hestemakrell gjør den til et utmerket valg for ceviche, en rett der fisk marineres i sitrusjuice. Den nytes også som sashimi, tynne skiver servert med soyasaus, wasabi og ingefær. Røkt eller På Boks: Hestemakrell blir ofte røkt, noe som gir den en distinkt røkt smak. Røkt hestemakrell kan nytes alene, tilsettes salater, eller brukes som ingrediens i pålegg og dipper. Hestemakrell på boks er også populært og kan brukes i ulike oppskrifter, inkludert pastaretter og smørbrød.
Portefølje (11)
Frankrike, Outreau
...IQF & Blokk • RPND / RPUD skrelt – Uten tarm eller med tarm...
Portefølje (172)
Italia, Milano
... Behagelig søtningsmiddel for drikker, yoghurt og desserter, å nyte med søte oster og smeltede oster som mozzarella, provola, caciocavallo. Den passer godt med fisk, både og kokt; med ekstra jomfruolivenolje og sitron fremhever den dressinger til salater og pinzimonio.
Portefølje (116)
... oster, og gir et preg av middelhavets autentisitet. Hverdagsmatlaging: Motstandsdyktig mot varme, perfekt for steking, grilling og tilberedning av alle typer retter, fra pasta til kjøtt og fisk. Baking: Legger til mykhet og smak i kaker, brød og andre bakte produkter. Ekstra jomfruolivenolje er et perfekt valg for de som søker en ren, smakfull og helsebringende olivenolje. Ideell for alle dine kulinariske behov, fra de enkleste til de mest sofistikerte. Kontakt oss for mer informasjon!
Portefølje (15)
...": denne er giftig! Bruk: Vi anbefaler å bruke sumak som et krydder. Vi anbefaler derfor å ikke koke det, slik at det kan beholde alle sine egenskaper og smak. Sumak brukes som et blomstersalt drysset over en rett. Du kan derfor tilsette det på grillet kjøtt, fisk eller ovnsbakte grønnsaker. Du kan også drysse dette krydderet over mange retter. Sekk: 10Kg...
Portefølje (45)
Polen, Warszawa, Poland
...Fiskemel 71% er laget av fisk eller fiskeavskjær – biprodukter fra tilberedning for menneskelig konsum. Råmaterialet kokes ved en temperatur på ca. 80-90°C, presses til en kake, og deretter tørkes og grovmales. Fiskemelet som tilbys av Foodcom, er produsert av fisk som sild og brisling oppdrettet i Østersjøen. Det ferdige produktet har form av et løst, brunt mel. Vi tilbyr også fiskemel med 60% og 65%.
Portefølje (278)
...Spinacino er en grønn bladgrønnsak som kan spises eller kokt. Den har lavt jerninnhold og kan brukes som tilbehør til kjøtt eller fisk. Tilgjengelig i brett, pose eller polystyren i ulike vekter.
Portefølje (47)
Tyskland, Bad Bentheim
... plassert i en spesialdesignet tørkemaskin, som sakte trekker fuktighet fra den ved en konstant temperatur under 45 °C. Den tørkede Camu Camu kan deretter males til et fint pulver, som blir nøye testet før emballering for å sikre at det er fritt for alle potensielt skadelige mikrober. Smak og bruk På grunn av sin sure smak blir Camu Camu-frukten vanligvis ikke spist . I Sør-Amerika blir fruktkjøttet tradisjonelt blandet til en naturlig søtet juice, og siden fordelene med frukten har blitt kjent, har den blitt populær å strø over iskrem, syltetøy og yoghurt.
Portefølje (549)
Italia, Imperia
... en Extra Virgin med svært balanserte egenskaper, aromatisk, med en delikat smak og en varm gul farge. Produksjonsetikett I 'Vedlegg' finner du etiketten med næringsdata og annen informasjon om produktet. Kombinasjoner "Classico" passer godt til enhver rett, selv om den spesielt anbefales , både til salater og grønnsaker, samt til å fullføre fisk, grillet kjøtt og minestrone.
Portefølje (44)
Spania, Nigrán-Pontevedra
...Pin-Bone Remover Maskinen er en innovativ løsning designet for effektivt å fjerne bein fra ulike typer fisk og skallet fra skalldyr som reker, scampi eller kongereker, enten de er eller kokte. Denne allsidigheten sikrer produksjon av et utmerket produkt for et bredt spekter av bruksområder. Maskinen tilbyr valgfrie funksjoner som konstant og kontrollert mating gjennom en helikoid montert på...
Portefølje (24)
Frankrike, Descartes
...Røkt norsk laks Vi er opptatt av å få et kvalitetsprodukt, og vi legger stor vekt på kvaliteten på våre råvarer. Derfor etablerer vi med våre leverandører et spesifikasjonsdokument ved å velge oppdrettsanlegg i Norge, Skottland og Irland. Røkt vill svensk laks Dette produktet er kun tilgjengelig i fiskeperioden (fra oktober til april) siden vi lager vår røkte laks utelukkende av fersk fisk...
Portefølje (1)
Nederland, Nuenen
...Våre hummerhaler (homarus americanus) kommer utelukkende fra hard-shell hummer fra de kalde farvannene rundt Nova Scotia, Canada. Vi besøker jevnlig vår hummerleverandør, les mer om dette besøket i vår Blue World Seafood Blog. Disse hummerne har blitt bærekraftig fanget i generasjoner ved hjelp av feller. De hummerhalene blir deretter individuelt hurtigfryst (IQF) og pakket i en eske på...
Portefølje (8)
Frankrike, Bidart
...Produkt fra havet: Tartare av vill dorade, frossen - 300G - Håndverksfiske - Tartaren av vill rosa dorade, frossen, kommer fra tradisjonelt linefiske som respekterer fiskeressursene og gyteperiodene. Kjøttet er saltvannspreget og fast, filetert, håndskåret med kniv og pakket vakuum i poser på 300G. Frosne varer sikrer den helsemessige sikkerheten til denne typen fisk. Alle våre pakker transporteres under kontrollerte temperaturer; kvalitet er en verdi som Maison Caudalie ikke går på kompromiss med!
Portefølje (59)
...Datterinotomaten, kjent for sitt myke skall, sprøhet, konsistens og alltid høye brixgrad, beholder sine utmerkede organoleptiske egenskaper både når den høstes i klaser og som enkeltfrukt. eller kokt, datterinotomaten er egnet for alle bruksområder på kjøkkenet: fantastisk i salater eller som en rask snack|forrett, utmerket i tilberedning av sauser eller gryteretter til en spesiell pasta. Pakking: gr 250, 300, 350...
Portefølje (8)
Frankrike, Gisay La Coudre
...Denne krydderblandingen er født av en reduksjon av vår honningeddik som konsentrerer honningens sukker og aromaer. Den har en sensuell konsistens og en lav syrlighet (4,5°). Det er en eksalterende opplevelse for smaksløkene våre, så vel som en omfavnelse for magen. Smakene vil fremheve både salater og råvarer, samt brukes til å lage fisk og hvitt kjøtt. En flott oppdagelse for enhver matelsker! Den har ingen utløpsdato. Referanse: BALSA100...
Portefølje (41)
Frankrike, Boulogne Sur Mer
...Opprinnelse Norge / Chile 100 g – 120 g – 140 g eller kokt IQF / Sous vide / På boks Enkel frysing Pakking: 5 kg - 10 kg...
Portefølje (5)
Frankrike, Renaison
...Fennikelpollen er et "luksus" krydder hvis rykte bare har vokst de siste årene. Dette krydderet kan brukes til å akkompagnere hvitt kjøtt, fisk, og til og med desserter og iskrem. Fennikelpollen har aromaer av lakris, sitron, anis og safran, samt andre fruktige toner som kan overraske rettene dine, både salte og søte. Opprinnelse: Italia, Toscana Kvalitet: A...
Portefølje (56)
Nederland, Rijswijk
...INGEN LAKSE SASHIMI Vi er stolte av å presentere vår 100% veganske Ingen Lakse Sashimi! Dette er en ekte spillveksler, som skjærer og holder smaken akkurat som sin fiskekollega. Så behandle det som sashimi, bruk det til å lage sushi eller bruk det for å tilføre liv til en poke-bowl.
Belgia, Estaimpuis
...Tiden går, moter endrer seg, men alle gjør sitt ytterste for å gi gjestene sine det aller beste. I dag har brunch erstattet frokost, og cocktailfester er mye mer hyggelige enn seremonielle banketter. Det er av denne grunn at Dely Wafels fikk ideen om å utvide sitt sortiment med en smakfull vaffel. Alle typer topping er tillatt! Ost, kjøtt, fisk, skårne eller terningkastede grønnsaker, skiver eller runde, skalldyr, hagepreserveringer osv. er de deilige alternativene, like tiltalende for øyet som for ganen.
Portefølje (6)
Frankrike, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...kaldpresset. 100% Manzanilla Cacereña. Oljen er mild, med en balanse mellom bitterhet og krydder. Den kjennetegnes av sin delikate fruktighet, med noter av banan – kiwi og grønn tomat. I tillegg har den aromaer av grønnsaker som artisjokk og nyklippet gress. Anbefalt til fisk, carpaccio, salater og grønnsaker, ovnsretter eller dampede retter, samt til baking og i majones. Metallkanne 3L. Tilgjengelig også i metallkanne 5L eller glassflaske 500ml.
Portefølje (198)
Italia, Nave
...Foreslåtte kombinasjoner Balsamicoeddik fra Modena er egnet for salater, grønnsaker både kokte og , grillet hvitt kjøtt, kokt fisk, omeletter, pinzimoni, marinader. Kapasitet: 500 mll Kode: 03160 Kategori: Eddik Land: Italia Region: Emilia-Romagna...
Portefølje (46)
Nederland, Bv Nijkerk
...Det er rikelig i lokale farvann, og vår kommer fra et MSC-akkreditert fiskeområde. Det er en så allsidig fisk å lage mat med, og har en delikat, fin tekstur når den er , men blir raskt til en fastere, mer kjøttfull flak når den er kokt. LAGRING: Kjølecontainer – 18° C HOLDBARHET: 24 MÅNEDER...
Portefølje (111)
Frankrike, Mietesheim
... sashimi ( fisk). Den finnes i form av ferdig pasta i tube eller i pulverform som man må tilsette vann for å få den berømte grønne pastaen. Rik på vitamin C, kalium og kalsium, er den også kjent for sin effekt på frie radikaler (antioksidant), diabetes eller blodsirkulasjon. Denne kraftige kulinariske tilberedningen er helt økologisk. Ingredienser: Pepperrot* 32%, epleeddik*, alkoholeddik*, vann, havsalt, shoyu* (vann, soyabønner*, hvete*, salt av...
Portefølje (80)
Finland, Turku
...{"Designation":"DOC","Volume":"75cl","Ageing":"Denne vinen hviler på gjæren i rustfrie ståltanker i minst fire måneder og ytterligere to måneder på flaske.","Region":"Italia – Piemonte","Alcohol Content":"13%","Variety":"100% Arneis","Pairing":"Utmerket aperitiffvin, fisk, skalldyr, fisk, hvitt kjøtt, grønnsaker"}...
Portefølje (177)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Quinoa er en pseudokornkultur med mange nyttige elementer. Den inneholder mer protein enn noen annen kornsort, og når det gjelder mengden fosfor, er den nesten like god som fisk. Netto vekt: 100 gr. Brutto vekt: 106 gr. Holdbarhet: 12 måneder Lagringsforhold: Oppbevares ved en temperatur på 18 ± 3 °C og en relativ fuktighet på ikke mer enn 75%. Etter åpning, oppbevares Næringsverdi per 100 gr.: proteiner - 14g, fett - 6g, karbohydrater - 64g Energiverdi per 100 g av produktet (kcal / kJ): 370 kcal (1550 kJ) Ingredienser: Quinoa-korn Økologisk: Ja : Ja Glutenfri: Ja...
Portefølje (111)
Frankrike, Ostwald
... "gode" essensielle fettsyrene som kroppen vår ikke kan produsere. Bruksanvisning: ikke varme opp! Bruk på kalde eller varme retter (dressinger, pesto, salater, fisk, brødskiver, fersk ost, grønnsaker, ris, pasta, maki ...) Kan også brukes som økologisk kosmetisk ingrediens. Oppbevaring: beskyttet mot lys og varme, deretter kjølig (kjøleskap eller >15 grader) etter åpning og konsumere innen 6...
Portefølje (12)
Frankrike, Paris
...Boks med naturlige godbiter "MER" for hund eller katt 100% frysetørket eller tørket fisk Hunder og katter elsker smaken av frysetørket hundemat! Siden og ukokte ingredienser brukes uten betydelig bearbeiding, bevares den naturlige smaken av maten. Dette betyr at fruktene, fisken og kjøttet som brukes i formelen beholder alle sine deilige aromaer. Næringsstoffene bevares intakte takket være...
Portefølje (115)
Italia, Campello Sul Clitunno
... av de fleste ganer, også av barn. Perfekt på alle typer retter: salater, fisk, hvitt kjøtt, belgfruktsupper, grønnsaker. På stekt kjøtt, sjømatssalater, sauser og emulsjoner. Ved matlaging brukes den til å lage sauser, dipp og fritert mat.
Portefølje (9)
Frankrike, La Rochelle
...Det grå havsaltet høstes fra bunnen av saltengene i perioden fra juni til september. Under høsting blir dette saltet grått takket være leiren som saltengene er laget av, som naturlig farger det. Det grå saltet vil lagre alle sporstoffene som kalsium, kalium, magnesium, kobber, jern, sink, mineralene som finnes i jorden, og vil også bevare jod. Det grå saltet brukes hovedsakelig til matlaging (grønne bønner, poteter, fisk og steker i saltdeig…). Emballasje " fra høsting". VEKT: 1 kg...
Portefølje (91)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play