...
Behagelig søtningsmiddel for drikker, yoghurt og
desserter, å nyte med søte oster og smeltede oster som
mozzarella, provola, caciocavallo. Den passer godt med
fisk, både rå og kokt; med ekstra jomfruolivenolje
og sitron fremhever den dressinger til salater og
pinzimonio.
...Spinacino er en grønn bladgrønnsak som kan spises rå eller kokt. Den har lavt jerninnhold og kan brukes som tilbehør til kjøtt eller fisk.
Tilgjengelig i brett, pose eller polystyren i ulike vekter.
... en Extra Virgin med svært balanserte egenskaper, aromatisk, med en delikat smak og en varm gul farge.
Produksjonsetikett
I 'Vedlegg' finner du etiketten med næringsdata og annen informasjon om produktet.
Kombinasjoner
"Classico" passer godt til enhver rett, selv om den spesielt anbefales rå, både til salater og grønnsaker, samt til å fullføre fisk, grillet kjøtt og minestrone.
...Datterinotomaten, kjent for sitt myke skall, sprøhet, konsistens og alltid høye brixgrad, beholder sine utmerkede organoleptiske egenskaper både når den høstes i klaser og som enkeltfrukt.
Rå eller kokt, datterinotomaten er egnet for alle bruksområder på kjøkkenet: fantastisk i salater eller som en rask snack|forrett, utmerket i tilberedning av sauser eller gryteretter til en spesiell pasta.
Pakking: gr 250, 300, 350...
...Foreslåtte kombinasjoner Balsamicoeddik fra Modena er egnet for salater, grønnsaker både kokte og rå, grillet hvitt kjøtt, kokt fisk, omeletter, pinzimoni, marinader.
Kapasitet: 500 mll
Kode: 03160
Kategori: Eddik
Land: Italia
Region: Emilia-Romagna...
... av de fleste ganer, også av barn.
Perfekt rå på alle typer retter: salater, fisk, hvitt kjøtt, belgfruktsupper, grønnsaker. På stekt kjøtt, sjømatssalater, sauser og emulsjoner. Ved matlaging brukes den til å lage sauser, dipp og fritert mat.
...Allsidig olje. Ideell for å fremheve og verdsette kvaliteten på maten både under tilberedning og når den tilsettes rå, hvor den virkelig skinner. Utmerket med stekte grønnsaker, med steker, med ovnsbakt fisk, med paier, perfekt i salatdressinger, i tilberedningen av pinzimonio og på grillede grønnsaker.
...SPECS FOR PRODUKT
PRODUKTØkologisk Extra Virgin Olivenolje
ÅRSGANG 100% 2017-2018
LAND Italia
REGIONCalabria
OMRÅDE Høyden av Presila i Calabria
MILJØUforurenset og rent
DYRKNINGNedgraving av naturlige stoffer: gress, favino (dekkvekst)
HØSTMaskinvibrasjon med paraply
EKSTRAHERING Kaldpressing (under 27°) innen 24 timer etter innhøsting
LAGRINGStålbeholdere
SERTIFISERINGØkologisk
SERTIFISERINGNOP: Usda 100% Økologisk
KULTIVARMonokultivar “Carolea”
BRUK Rå på salater, belgfrukter og supper
Første retter
Kjøtt……..og fisk
Middelhavsdietten...
Il Naif restaurant og pizzeria har alltid vært en av de beste i Ravenna og tilbyr sine kunder en oppmerksom og grundig service. Hos oss kan du finne:
Menyer med stort utvalg av sjømatspesialiteter. Fersk fisk hver dag, blandet fritert fisk, blandet grillet fisk og råfisk, skalldyr, porcini-sopp, trøfler, hjemmelaget pasta, grillet kjøtt, salater og grønnsaker av alle slag. Pizzas laget i vedfyrt ovn. Pizzas med Kamut, vi legger særlig vekt på fettfri matlaging og riktig balanse mellom proteiner og karbohydrater. Enkeltmeny for idrettsutøvere.
Sweet Hotel den perfekte smaken av eleganse. God smak og eleganse møtes her til middag. I dette nøye tilrettelagte miljøet, som bevarer de mest verdifulle smakene. Et ekte møtested for fiskeelskere, restauranten tilbyr retter fra venetiansk, vicentinsk og bassanese kjøkken. Uforglemmelig, dens spesialitet: råfisk, servert med soyasaus, wasabi og et fusjonstouch av ingefær. Uunngåelig, dens...