Frankrike, Laissac
...Håndlaget i vårt verksted i Laissac, Aveyron, er denne pølsen laget av strengt utvalgte oppdrett i Aveyron. Denne pølsen er en nitrittfri pølse, laget utelukkende av 3 ingredienser: kjøtt, Guérande-salt og Kampot IGP-pepper fra Kambodsja. Modnet i 2 måneder (mot 15 dager for en industriell pølse), vil du finne smaken av ekte tørrpølse i denne pølsen. En håndverkspølse, laget som i gamle dager. Tynne skiver blir deretter forsiktig lagt i et 100% resirkulerbart glasskrukke, som også kan returneres! I Marmite-versjon på 300g. DLC: 90 dager Vekt: 300g Opprinnelse: Laissac, Aveyron...
Portefølje (29)
Frankrike, Sarrola-Carcopino
Selskapet Salaisons Joseph Pantaloni, produsent av håndverkskjøttprodukter nær Ajaccio, tilbyr salg i store mengder til profesjonelle, samt direkte salg til privatpersoner. Som produsent av korsikanske produkter fremhever Salaisons Joseph Pantaloni de håndverksmessige produktene fra regionen. Salaisons Joseph Pantaloni produserer kvalitetskjøttprodukter og korsikanske pølser, utelukkende laget...
Portefølje (8)