...Håndlaget i vårt verksted i Laissac, Aveyron, er denne pølsen laget av strengt utvalgte oppdrett i Aveyron. Denne pølsen er en nitrittfri pølse, laget utelukkende av 3 ingredienser: kjøtt, Guérande-salt og Kampot IGP-pepper fra Kambodsja. Modnet i 2 måneder (mot 15 dager for en industriell pølse), vil du finne smaken av ekte tørrpølse i denne pølsen. En håndverkspølse, laget som i gamle dager. Tynne skiver blir deretter forsiktig lagt i et 100% resirkulerbart glasskrukke, som også kan returneres! I Marmite-versjon på 300g.
DLC: 90 dager
Vekt: 300g
Opprinnelse: Laissac, Aveyron...
Selskapet Salaisons Joseph Pantaloni, produsentavhåndverkskjøttprodukter nær Ajaccio, tilbyr salg i store mengder til profesjonelle, samt direkte salg til privatpersoner. Som produsentav korsikanske produkter fremhever Salaisons Joseph Pantaloni de håndverksmessige produktene fra regionen.
Salaisons Joseph Pantaloni produserer kvalitetskjøttprodukter og korsikanske pølser, utelukkende laget...