Portugal, Garvão
... beiter fritt og utnytter det dominerende økosystemet i Alentejo, preget av eiketrær og korkeik, hvor det svarte svinet nyter godt av eikenøttene, frukten av disse trærne som er rike på oljesyre. Dette, sammen med rasens genetikk, gir kjøttet en fettinnhold som resulterer i en karakteristisk marmorering som gjør dette kjøttet unikt og sunt, og gir en uforglemmelig smak og aroma. -------- Transformasjon av svart svin oppdrettet på landet. Ferskt svart svinekjøtt, Skinker og skulderstykker av svart svin og pølser. Naturlig modning Garvão - Ourique Alentejo...
...hvor druetypene Aragonez, Trincadeira, Touriga Nacional og Alicante Bouschet skiller seg ut. Druene høstes fra kalkholdige, lite fruktbare jordsmonn, på skråninger med betydelig helling, noe som, sammen med druetypene, dyrkingsteknikkene og klimaet i denne vinregionen (som ligger på venstre bredd av Guadiana), gir vinene unike egenskaper og høy kvalitet. Vinene som produseres der er sterke og konsentrerte, både når det gjelder farge og aroma.
Portugal, Ericeira
Vi er en familiebedrift født av lidenskapen for Douro, for dens frukter, skikker og smaker. Basert på karakteristiske frukter fra regionene Douro og Mafra, produserer vi gourmetlikører ved hjelp av håndverksmetoder, uten tilsetning av essens eller konsentrater, for å oppnå et naturlig produkt av høy kvalitet, med en meget raffinert smak og aroma, i begrensede partier og med en alkoholprosent på...
Portugal, Quinta Do Anjo
Portugal, Gandra

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play