...Sentrifugert biologisk honning fra Beira Alta-fjellene. Produktet fra kastanjetrærne i denne urørte regionen av Portugal gir en delikat, dyp og mystisk smak som vil glede de mest kresne honningkonsumentene. Et sjeldent produkt som ikke er behandlet eller pasteurisert, og som bevarer alle egenskaper og aromaer fra naturen. Et eksklusivt produkt for kresne forbrukere. Occidens – Ekte Portugal!
Portefølje (4)
...Den sentrale figuren i vår ostefamilie, Dona Amélia, har gitt sitt navn til denne osten, som er resultatet av en spesiell oppskrift som gir osten en behagelig delikat tekstur og smak etter en måneds modning. Vekt: 0,5 kg...
Portefølje (21)
Portugal, Lisboa
...PROSESS Marokkansk Stil Ekstraksjon Tørr 2x - Polen Innendørs UTSEENDE Gul Veldig lett Myk Delikat AROMA/SMAK Intens Fersk Litt krydret...
Portefølje (52)
Portugal, Pussos
Olivenoljen ALVAIA er et resultat av grunnleggernes lidenskap for tradisjonell olivenolje, med en rik smak og markert aroma, samt deres ønske om å tilby gastronomer som elsker raffinert mat og krevende kokker, en olje som er både rustikk og delikat. Kvaliteten på olivenoljen bestemmes av regionen, sorten og modenhetsgraden til olivenene, deres helsetilstand (tilstanden til oljens surhet...
MAVAM er en aromatisert cocktail av vinprodukter laget på vin, med kontrollert gjæring. Det er en musserende vin med lav alkoholprosent (bare 5,50%). Druetyper: Macabeo og Moscatel. På det olfaktive nivået har den intense aromaer av friske tropiske frukter og sitrusnoter (isbre) og fersken (vulkan). Den kommer i tre forskjellige referanser og farger, kombinert med en metallisk effekt av fine bobler. Stor friskhet, strukturert bakgrunn, delikat effervescens som gir en annen karakter, søt, glad og fruktig på smak.
Portugal, Coimbra
... merket i markedet. Utvalg: Det er en konstant presisjon i utvalget av varianter av grønn kaffe, gjennom sensorisk analyse av partiene og kjøp av sertifisert kaffe. Slik sikrer vi en unik og tradisjonell smak som tilfredsstiller selv den mest kresne kaffeentusiasten. Risting: Hver rist er avgjørende for å fremheve aromaen og smaken av kaffen. Utført med automatiserte prosesser, men kontrollert under det oppmerksomme blikket til kafferisteren, skjer det på en progressiv og delikat måte, noe som gjør at hver bønn karamelliserer gradvis, utvikler sine egenskaper og frigjør all aromaen som omgir den.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play