... kosthold og en aktiv livsstil bidrar til å forbedre vårt daglige velvære. Kremen Coco SpreAD inneholder blant annet mousse, olje og kokosflak, noe som gir en intens kokossmak, samt næringsrike sheaolje og melk. Hvit sukker er derimot erstattet med maltitol, som ikke bare har lavere kaloriinnhold, men også lavere glykemisk indeks. Det som skiller kokoskremen Coco SpreAD fra andre pålegg, er ikke bare dens unike næringsrike sammensetning, men først og fremst den høye kvaliteten på ingrediensene.
...Kommersiell informasjon
Enhetspakking – 25 kg
Enhetspakking på lag – 5 stk
Enhetspakking på pall – 40 stk/1000 kg
Minimumsbestilling Én lastebil – 24 tonn
Spesifikasjon:
Produkt: Sweet Whey Powder
Smak / Farge: Typisk myse smak, fri for uønskede off-noter / Lys krem til gulaktig
Lagring / Holdbarhet: kjølig (≤ 25° C) og tørt (≤ 65 % relativ fuktighet), i originalemballasjen min. 12 måneder...
...Magert Melkepulver (SMP) er et melkeprodukt som dannes ved å tørke fersk pasteurisert magert melk fra kuer gjennom sprøytetørking. SMP er en allsidig komponent med høy dispergeringsgrad og løselighet i vann, noe som gjør det til et ideelt valg for industriell produksjon. Det brede bruksområdet inkluderer produksjon av melkebaserte produkter som yoghurt, melkebaserte drikker, ostanaloger, søtsaker, kaffe- og te-krem og UHT-melk.
SMP har en holdbarhet på omtrent 12 måneder. Den enkle bruken og glattheten sikrer høy kvalitet på sluttproduktet i ulike industrier.
Vi er en eksklusiv forhandler av SATRO varme drikker for salgsautomater. Vårt sortiment omfatter: melk, toppings, krem, cappuccino, te, sjokolade drikker, milkshakes og annet. I vårt sortiment har vi også kaffebønner for salgsautomater. Vi distribuerer rørepinner for salgsautomater. Selskapet selger i Polen og for eksport.
...Krówki som vi produserer, lages fortsatt etter den gamle oppskriften basert på melk av høyeste kvalitet, krem, sukker og glukosesirup. For å oppnå en delikat smak og den karakteristiske "tåren" inni godteriet, kreves det, i tillegg til naturlige råvarer, mange tidkrevende prosesser ved koking av melkeblandingen, håndskjæring og innpakning, samt overholdelse av strenge teknologiske og sanitære...