Italia, Bronte
...småkaker, iskrem og gourmetretter, gir brønnene av pistasjnøtt et preg av sprøhet og en autentisk smak. Pakket i tilpassbare formater, tilpasser de seg behovene til forhandlere og industrielle produsenter. Dette produktet representerer et valg av høyere kvalitet for enhver matapplikasjon.
Portefølje (21)
Frankrike, Arengosse
... deilig nøtteaktig tone til hvert sukkerkorn. Naturlig Fargestoff E141: Et naturlig grønt fargestoff som visuelt fremhever den karakteristiske smaken av pistasj. Bruksanvisning: Vår Sucre Aromatisé à la Pistache er et luksuriøst tillegg til dine desserter, bakverk, iskrem, og mye mer. Den fine teksturen og den fortryllende duften vil gjøre hver smaksprøve til et gledelig øyeblikk. Referanse:SUCRE00044A...
Portefølje (200)
...Våre uskalte pistasjnøtter dyrkes i Kerman-provinsen. Dette er et område kjent for sine kvalitetspistasjefelt. Produsenten vi samarbeider med har dyrket dem i generasjoner, så trærne er mellom 10 og 25 år gamle. Faktisk er Akbari-pistasjen den lengste pistasjesorten. Pistasjen er grønn, og skallet blir rødt når den er moden. Bruk: De uskalte pistasjnøttene vi tilbyr kan fint nytes som snacks eller til aperitiff. De kan også brukes som tilbehør til salte retter (ris med tornbær og pistasjnøtter) eller i bakverk. Oppbevares på et kjølig og tørt sted. KARTONG: 10Kg...
Portefølje (45)
Tyrkia, Bursa
... baklava med nøye utvalgte pistasjnøtter og valnøtter for å sikre produkter av best kvalitet. Våre produkter har en holdbarhet på 1 år når de er fryst. Klare til å spise etter 2 timer i romtemperatur eller 30 sekunder i mikrobølgeovnen. Velg alltid oss for sprø og deilig baklava.
Portefølje (10)
Italia, Giarre
...Mandelpasta er et av symbolene på siciliansk konditori, utbredt i forskjellige former og konsistenser over hele øya: hver type er utsøkt, fristende som kirsebær, fordi én fører til en annen. Det er mandelkaker, i Sicilia kaller vi dem 'mandelpasta': i variantene: Med mandler, Med appelsin, Med sitron og Med pistasjnøtter.
Portefølje (7)
Frankrike, Lamothe-Montravel
...Oppdag denne praliné-pistachespredningen, laget med hele pistasjnøtter. Denne intense pralinéen frister til å nytes med lukkede øyne med en liten skje! Den gir også en ultimat sødme til alle dine bakverk og hever kvaliteten på dine små reise-kaker. Av Délicatisserie, konditoriet til verdens beste kokk 2023, Nina Métayer...
Portefølje (4)
Frankrike, Fouquereuil
...Pistasjene har en søt smak som ligner på mandler og brukes hovedsakelig til konfekt og bakverk, men også i matlaging og i iskrem. Pistasjene er spesielt populære som snacks mellom måltidene, fordi de er både myke og sprø når de er rå, og de har en fin krydret smak når de er ristet.
Portefølje (10)
Frankrike, Talant
...-kaker, iskrem og flan, blant andre bakverk. Kokkens tips: Den Økologiske Naturlige Aroma av Pistachio er konsentrert, hell noen dråper etter ønsket dosering, og bland med hjelp av våre myke spatler i dine forberedelser. Inkorporer kaldt eller ved romtemperatur. Hvis forberedelsen skal kokes, øk doseringen avhengig av varighet og intensitet av kokingen. Det er derfor viktig å starte med en lett dosering og kun øke hvis det er nødvendig. Den gjennomsnittlige doseringen av en aroma er omtrent 0,5% (5g per kg forberedelse). Referanse: ARB023 På lager: 52 produkter Dimensjoner: 58 ml...
Portefølje (192)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play