Italia, Orbassano
...Agnolotti piemontesi er en autentisk spesialitet fra Piemonte, som stammer fra en regional oppskrift fra 1800-tallet. Disse ravioliene er fylt med tre typer magert ferskt kjøtt (storfe, svin og hvitt kjøtt) og sesongens grønnsaker (stekt kål, mangold eller spinat avhengig av sesongen). Hovedingrediensene inkluderer kokt skinke, roast beef, kokt kylling, spinat, stekt svin, stekt kål og mortadella. Denne kombinasjonen av smaker gir en unik og tradisjonell kulinarisk opplevelse, perfekt for de som ønsker å smake på ekte piemontesisk mat.
Portefølje (21)
Italia, Sizzano
...Andre retter fra piemontesisk kjøkken Kjøtt (brasato og stekt) Oster med middels eller lang modning Blåmuggoster FARGE Rubinrød med granatrøde refleksjoner DUFT Delikate florale toner av rose og fiol Bær SMAK Rundhet av tanniner med en fløyelsmyk kropp Balansert syre Utmerket lengde TEMPERATUR: 18-20 °C ALKOHOL: 13% - 14% vol...
Portefølje (13)
Italia, Mariano Comense
Restauranten la Piemontese tilbyr kundene kun det beste av piemontesisk kjøtt, strengt sertifisert av konsortiet CO AL VI og servert etter en lang modningsprosess. Vi tilbyr et innovativt kjøkken, med forretter og hovedretter preget av unike kombinasjoner og tilberedt på stedet for alltid å sikre maksimal friskhet. Vårt kjøtt (filet, roastbeef, diafragma, ribbe og fiorentina) er akkompagnert av...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play