Belgia, Tournai
Grossist for matvarer: Over 5000 artikler er registrert, og 2500 produkter er klare for levering hver dag med bi-temperatur lastebiler som oppfyller HACCP-standardene: Frosne urter og krydder, frosne kjøttvarer, frosne ferdigretter, potetprodukter, frosne grønnsaker, pizza, iskrem, frosne desserter, bakeriprodukter, ferske ferdigretter, ferdiglagde salater, bakervarer, oster, spekemat, smør...
Frankrike, La Haie Fouassière
La Vendéenne de Distribution har vært spesialisert på emballasje for næringsmidler siden 1980. Deres virksomhet omfatter transformasjon, produksjon og distribusjon av plastemballasje for direkte kontakt med matvarer. Tjenestene til La Vendéenne de Distribution retter seg mot slakterier, fiskeri-profesjonelle, spekemat og thalassoterapier. Tilgjengelighet, reaksjonsevne og rask responstid er de grunnleggende forpliktelsene til La Vendéenne de Distribution.
Frankrike, Le Rouget
Selskapet MAS, som ligger i Rouget i Cantal, er spesialisert på spekemat, salting og tradisjonelle konserver fra Massif Central. Bedriften tilbyr produkter med enkle og autentiske oppskrifter. Den tilbyr for eksempel en tørrskinke som er modnet i opptil 24 måneder i deres tørkeri i Rouget, samt en håndlaget ren svinekjøttpâté. Huset MAS er kjent for kvaliteten og autentisiteten til sine produkter.
Belgia, Bruxelles
Van Engelandt i Anderlecht er en grossist innen kjøtt som har sin egen butikk, noe som gjør det mulig for privatpersoner å komme direkte og kjøpe kjøtt til engrospriser. Vi har også vårt eget verksted hvor kvalifiserte slaktere kutter og pakker kjøttet etter alle kunstens regler. Utvalget er stort: lam, storfekjøtt, hestekjøtt, bisonkjøtt, svinekjøtt, kalvekjøtt, vilt og fjærfe, noen spesialiteter innen spekemat og et bredt utvalg av kvalitetsfrosne produkter som eksotisk kjøtt og lam fra New Zealand.
Luxembourg, Luxembourg
... private arrangementer tilpasset alle budsjetter. Konseptet Terroir består av produksjon og import av italienske produkter fra terroir. Vi tilbyr et bredt spekter av håndverksprodukter fra familiebedrifter basert i Umbria, Italias grønne hjerte. Vårt tilbud inkluderer trøfler, salsaer, pestoer, håndlagde pastaer, olivenolje, italienske spekemat, osv.
Frankrike, Saint-Nolff
FOOD TECHNOLOGY Frankrike er et selskap som markedsfører industrielle utstyr for mange sektorer innen næringsmiddelindustrien: slakterier, skjæreverksteder, spekemat og catering. Selskapet er spesialisert på handel med skrellingssystemer, kjøttskjærere, horisontale og vertikale multikniver, samt kjøttflatere. Eksempler på produkter som tilbys: Sirkelsager, avskinnere, skrellere, automatiske pakke...
Frankrike, Laguiole
La Maison CONQUET er spesialisert på gastronomiske tradisjoner fra Aubrac. La Maison produserer derfor spekemat, hermetikk og mange typer kjøtt og spesialiteter basert på renrasede Aubrac-okser, svin, lam fra Aveyron og kalv. Selskapet produserer også ferdigretter, innmat, aligot og lokale oster som tome. De ferdigrettene som tilbys av La Maison er hovedsakelig tripoux, fylt kål og farçous aveyronnais med svisker.
... løsninger og delikatesser for profesjonelle. Huset MASSE handler først og fremst om lidenskapen for gode produkter som røkt laks, kaviar, kjøtt (spesielt smågris, benfritt smågrisribbe, benfritt smågrislår, smågris med ben i skulderen, baklår av smågris med ben, samt innmat som kalv nyre og kalv hjerte, storfe / lam, og et tilbud av stykningsdeler og mer detaljerte betegnelser i regionen, fjærfe og vilt, spekemat, sopp og ravioli, skalldyr, sjømat og snegler, oljer og eddiker samt delikatesser.
Italia, Fasano
...omsorg og mye lidenskap for produktene våre som Capocollo, Salame, Pancetta salata og steccata, i tillegg til nasjonale spekemat som Bresaola, Speak, Wrustel, Mortadella og Prosciutto Cotto. Våre spekemat kommer fra lokale kjøttkilder med 0 KM fra pugliesiske beitemarker.
Sveits, Rivera
... produkter leveres også til en rekke kjente industrielle virksomheter i Sveits og i utlandet. Sveitsisk kvalitet er et viktig element for Sandro Vaninis suksess, som sammen med de beste fruktene og nøye forberedelse gir utmerkede resultater. Sandro Vaninis brede utvalg av produkter spenner fra søtt til krydret. For gourmeter er selskapets Marrons Glacés og kastanjepuréer de mest klassiske produktene. Revet sitrusskall eller kandiserte frukter er ideelle ingredienser både hjemme og i bakerier. Mostarda-puréene og fruktmostarda er fantastiske, spesielt når de kombineres med ost, spekemat og kjøtt.
Portugal, Moinhos da Funcheira
Det var en kunnskap som ble raffinert gjennom generasjoner som ga liv til Macal, som i over et halvt århundre har brakt deg det beste av tradisjonell portugisisk spekemat...
Belgia, Oudenaarde
Mer enn bare fantastisk skinke! Bens Retail er den siste leddet i den familieeide agro-gruppen Vanden Avenne, og fullfører en vertikal integrasjon innen svinehold. Under merket Welda og som leverandør av private label er vi spesialister på skinke og spekemat. Oppdag vårt omfattende sortiment med klare løsninger for alle markedsegmenter (detaljhandel, tradisjonelle slaktere, foodservice og industri).
Luxembourg, Rambrouch
Siden 1948 har JEAN MARET S.A. vært til tjeneste for deg. Innen pølser og spekemat, oliven, krydder og kaffe, syltetøy, konfekt og foie gras, tilbyr vi det mest komplette og spesialiserte utvalget på det luxembourgske markedet. I hver produktfamilie tilbyr vi PREMIUM-merker, ikonene i hvert segment. Vår styrke er kvalitetens konsistens. Vårt utvalg er rettet mot behovene til profesjonelle innen...
... jomfruolivenoljen, produsert direkte av familiene Uguccioni og Brunetti. Når man først har satt seg til bords, er det som om man reiser tilbake i tid for å gjenoppdage de gamle kulinariske tradisjonene fra Marche, hvor rikelige libasjoner oppstår fra en kombinasjon av fantasi og tradisjon, alt med respekt for kvalitet. En filosofi som gjenspeiles i den kontinuerlige jakten og valget av kjøtt, oster, spekemat, belgfrukter, grønnsaker og viner av høy kvalitet, alt fra håndverksproduksjon, med et spesielt fokus på Slow Food-initiativene og alt som er økologisk og naturlig.
Belgia, Champlon-Tenneville
Deilige pølser og røkt skinke fra hjertet av Ardenne. Folkene hos Marcassou produserer sine produkter med respekt for tiden som går, fordi tålmodighet er den essensielle ingrediensen for kvaliteten på våre deilige spekemat. Pølsene og de røkte skinkene fra Ardenne finnes både i biter og i skiver.
Italia, Nicosia
...representerer det området i sin variasjon av smaker. Konserver, oster, belgfrukter, honning, typiske søtsaker og spekemat fra vår sicilianske tradisjon, i kombinasjon med lidenskapen og kulturen fra håndverk som nå er tapt, men fortsatt er nisje i våre områder, har som mål å glede ganen til de som ønsker å nyte våre smaker.
Frankrike, Epernon
SEALED AIR har i over 40 år vært en av de ledende produsentene av beskyttelsesemballasje. Våre produkter er rettet mot markedene for ferskt kjøtt, fjærfe, fisk og sjømat, pølser, spekemat og røkt produkter, ost og meieriprodukter, frukt og grønnsaker, bakeri, pizza, pasta, ferdigretter, restaurant, væsker og væsker. Våre emballasjeløsninger er varierte: vakuumforseglet shrink bag, aseptiske...
Belgia, Herstal
Hos Joiris Distribution er vi spesialister innen distribusjon av matvarer: spekemat, pølser, cateringprodukter, salater, krydder, sauser, oster, hermetikk, drikkevarer og mer. Vår bedrift henvender seg til profesjonelle (slaktere, cateringfirmaer, F2, osv...). Vi har bygget vårt rykte på en streng utvelgelse av produkter og tjenestene vi tilbyr våre kunder. Et stort lager av produkter finnes i vårt lager for å kunne imøtekomme forespørslene raskt. Utstyrt med kjølebiler og varebiler, leverer vi bestillingene dine så raskt som mulig, samtidig som vi strengt overholder hygienestandardene.
Italia, San Gregorio Magno
... (lekeplasser, bocce-baner, osv.) og til avslapning, ideelt for en dag i naturen. Agriturismo Grotte di Pertosa Cilento Kjøkkenet er helt knyttet til den gamle kulinariske tradisjonen i området, så hjemmelaget pasta, grillet kjøtt, spekemat og mye mer. Råvarene produseres av selskapet selv, som har: dyrehold, vinmark, dyrkede felt og olivenlunder. Anlegget tilbyr muligheter for hesteridning, økologiske behandlinger på velværesenteret, besøk inne i selskapet og mye mer.
Italia, Vigonza
... og DOP-produkter, hvor vi tilbyr et bredt utvalg av oster og spekemat som: GRANA PADANO lagret i over 30 måneder, SPECK, SOPRESSA VENETA, ASIAGO, BRESAOLA. I tillegg er vi klare og tilgjengelige for å hjelpe en kunde med å finne et produkt de har spist i Italia og i utlandet, men ikke klarer å finne. Alle medarbeidere i TIP & IT er alltid tilgjengelige for å gi utfyllende informasjon om...
Belgia, Bruxelles
Helt renovert og nyåpnet. Et kompetent personale gir deg en kvalitetsvelkomst og tilbyr alle administrative, praktiske og turistrelaterte tjenester og informasjon. Alle rommene er utstyrt med telefon og TV. Lett servering: varm sjokolade eller kaffe eller te, juice, yoghurt, ost, spekemat, syltetøy, sjokolade, smør, 3 croissanter eller småbrød.
Frankrike, Chaponost
Randy er en SMB grunnlagt i 1903, beliggende i Chaponost i sørvestlige Lyon-regionen. Posisjonert innenfor et terroir-univers, legger Randy all sin ekspertise i produksjonen av salte bakverk, spekemat og regionale salater. Denne ekspertisen har blitt overført, i mer enn et århundre nå, innenfor Maison Randy. Faktisk består vårt personale av fagfolk innen spekemat og bakverk, som er dyktige kjennere av lyonnesiske produkter, for å sikre optimal kvalitet på våre produkter.
Polen, Modlniczka, Krakow
...-området. Takket være dem begynte oster og spekemat fra Italia og andre produkter fra dette solfylte landet å nå Polen og diversifisere tradisjonelle retter, og i dag utgjør de også et solid grunnlag for deilig italiensk mat i vårt land. Produkter fra Italia blir stadig oftere ettertraktet av matelskere, erfarne kokker og restauranter, derfor prøver Del Duca å imøtekomme deres forventninger og søk...
San Tommaso er en samling av gastronomiske spesialiteter med karakteristiske smaker fra den abruzziske matkulturen. Den ble opprettet med mål om å gjenopprette de gamle regionale oppskriftene, i samarbeid med kokkene fra Villa Santa Maria. I dag tilbyr San Tommaso Specialità Alimentari et bredt utvalg av typiske regionale produkter som fersk og tørr pasta, sauser og patéer, spekemat og oster...
Bísaro - Tradisjonell Pølsemakeri er et selskap som produserer tradisjonelle spekematprodukter. Vi er spesialister på tradisjonelle pølser laget med bísaro-svin. Tradisjon, kvalitet og innovasjon. Grunnlagt i 1998, er Bísaro - Tradisjonell Pølsemakeri et selskap som spesialiserer seg på pølser, tradisjonell spekemat og andre produkter av animalsk opprinnelse. Selskapet ligger i Gimonde...
Italia, Sant'egidio Del Monte Albino
... av naturlige meltyper. Hele produksjonsprosessen foregår i vårt håndverkslaboratorium, basert på grundig forskning og kontinuerlig utvikling, med ufravikelig respekt for den tradisjonelle kunsten innen spekemat, med dens etablerte og gjenkjennelige kjennetegn. Våre spekematprodukter blir distribuert og konsumert med bevissthet og stolthet over å tilby et produkt av ubestridelig kvalitet og høy kulinarisk tradisjon.
Spania, Alcobendas-Madrid
... sentrallager ligger i Alcobendas. Vi er leverandører av iberisk svinekjøtt. Produktene vi tilbyr er: pluma, secreto og solomillo. Og innen spekemat: iberisk skinke, iberisk skulder, presa embuchada, lomo embuchado, chorizo cular og salchichón cular. Vi er involvert i hver del av prosessen fra oppdrett til markedsføring og distribusjon av kjøtt og spekemat. Kontakt oss for mer informasjon om produktene og tjenestene våre. Vår nettside er www.navarretintoibericos.com...
For en kveld med utmerket kjøtt er Ristorante Baccanale det beste valget i Monza. Restauranten tilbyr et bredt utvalg av vin som kan kombineres med hvert kjøttstykke, for å fremheve smaken og teksturen, samt et rikt utvalg av delikate spekemat og deilige hjemmelagde desserter. Hvert ingrediens er nøye utvalgt av kokken, inkludert en Black Angus fra de beste gårdene. Restauranten ligger i Monza på via Bergamo 5, provinsen Monza og Brianza. For å reservere et bord kan du ringe direkte til nummer 039 325476.
Produsent Jamón Serrano Jamón Ibérico Cebo Bellota chorizo Lomo spekemat. Produkt godkjent i USA, Japan, Korea IFS-sertifisert, BRC tjenestefirma...
Frankrike, MONTREUIL BELLAY
Produsent av andouillettes for supermarkeder, RHD, catering, grossister, innkjøpssentraler. Produsent av andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel og andouillettes Champenoises laget av rent svinekjøtt. Andouilles fra landet 100% svinekjøtt pakket i vakuum. Andouilles la Saumuroise 100% svinekjøtt pakket i vakuum. Produsent av tradisjonell hvitpølse, ekstra magre pølser pakket i vakuum. Andouillettes au Saumur Champigny pakket i vakuum. Produsent av spekemat for supermarkeder, RHD...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play