Italia, Campi Bisenzio
Import, risting og pakking av tørket frukt...
Tyskland, Hamburg
Vi distribuerer høykvalitetskaffe og espresso med og uten koffein. All kaffe blir blandet og ristet av oss. Vår risteri satser helt på den tradisjonelle trommelmetoden kombinert med en langvarig risting ved lave temperaturer. Det betyr at risting – avhengig av kaffen – tar omtrent 15 - 20 minutter (minst 12 minutter) og blir kontinuerlig overvåket av risteren. Ristetemperaturen ligger på ca. 240°C. Denne tradisjonelle risteprosessen gjør det mulig for risteren å forsiktig fremheve alle aromaene som gir kaffen vår den spesielle karakteren.
Tyrkia, Denizli
Betydningen av risting, maskin- og serviceutvikling har økt gjennom forbedringen av brukerutgifter. For alle maskiner og tjenester produsert av SEVVAL MAKINE har vi forsøkt å overgå kvalitetsnivået på utgiftene. Vårt tekniske personale følger den teknologiske utviklingen nøye, og nødvendige tilpasninger blir gjort raskt. Vår politikk er å støtte våre kunder både innenlands og utenlands med vår...
Polen, Kańczuga
Behandling av peanøtter, valnøtter, hasselnøtter, pistasjnøtter og mandler. Risting, kutting, maling, karamelisering.
Spania, Alicante
Café Jurado, Kaffe Ristere Café Jurado har drevet med risting, produksjon og tilberedning av kaffe i Spania siden 1912. Vi er stolte av å være den 4. generasjonen i denne lange kaffetradisjonen. Hver dag legger vi vårt arbeid og omsorg i å velge de beste kaffene fra hele verden for deretter å riste dem naturlig til vi oppnår en uforvekslelig aroma og en enestående smak. Som et resultat av...
... tradisjoner som nå er glemt. Den nøye utvelgelsen av råkaffe, en risting for hver enkelt type, den grundige tilberedningen av blandingene, maling og til slutt riktig emballering, gir kaffen vår en uforvekslelig og konstant aroma over tid. I sentrum av våre verdier ligger også interessen for å kjøpe kun fra de som legger spesiell vekt på den økonomiske, sosiale og økologiske bærekraften til kaffen, med respekt for dyrkingsforholdene, for kun fra slike hensyn kan en god kaffe oppstå. Epos Caffè ønsker å være møtestedet for Kaffe Kultur.
Siden 1927 import og risting av kaffe - Kakaobehandling...
Risting og distribusjon av mer enn 15 forskjellige typer kaffe og espresso. Levering til bedrifter og kontorer med fersk ønskekaffe.
Spania, Catarroja
Cafés Marqués, med base i Catarroja (Valencia), er et selskap som jobber med produksjon og risting av god kaffe. Som mesterister siden 1928 velger og rister vi de beste innhøstingene fra hele verden.
Handel med peanøtter og nøttemidler, nøttepreparater og tørket frukt. Risting av peanøtter for videre behandling i konfektindustrien. Peanøtter og rosiner til fôrformål.
Portefølje (5)
Italia, Bianconese Di Fontevivo
I over 30 år har vi håndtert de mest varierte behovene knyttet til behandling av kommunalt og industrielt avløpsvann. For nye anlegg og for oppgradering av eksisterende anlegg, gjør teknologiene våre det mulig å oppnå best mulig ytelse med lave driftskostnader og redusert miljøpåvirkning. Våre produkter brukes i følgende prosesser: - Risting - Avfetting - Primær sedimentering - Biologisk...
Tyskland, Ritterhude
Fettbelegg av salt, sukker, vitamin C, GDL, sitronsyre, eplesyre, instantisering, agglomerering, tørking, fluidisert seng, risting, kontraktsproduksjon, kultur tørking, granulering, belegg.
Storbritannia, Kilgetty
Ide til Installasjon – design, skilt, brosjyrer, annonser. I tide, første gang, hver gang og kvalitetssikret! Vår merittliste taler for seg selv. ISO 9001: 2008. Vi møter stramme frister, vi reviderer arbeidet vårt, vi er oppmerksomme på prosessen, og vi tilbyr full sporbarhet. Vi starter i Ide-rommet. Vi plukker opp ideene og overfører dem til Designteamet. De gir ideene en god risting, og ut...
Import og risting av kaffe...
Italia, Napoli
Aroma di Napoli siden 1955 Industri for Kaffe Risting fax E-mail...
Italia, Livorno
Import Risting...
Import og risting...
... overdreven og umiddelbar avkjøling (bitterhet) elimineres. 2) Sentrifugalutvinning uten risting (i motsetning til sentrifugen) ved svært lave omdreininger og uten bruk av sentrifuge-separatorer (klarere), fra første pressing og helt kaldt. MED DISSE TO EKSKLUSIVE METODENE bevares alle egenskapene til den beste oljen: duft, farge, smak, aroma og organoleptiske kvaliteter. Varieteter av vår eksklusive produksjon er: rotondella, carpellese, frantoio og leccino. Vårt kommersielle merke er "ORO DEL SELE".
Italia, Castellana Grotte
Grønn kaffe - Utstyr for risting...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play