... Bayraklı slakteri, og ble flyttet til anlegget i Karşıyaka Doğançay i 1980, hvor de betjente innbyggerne i İzmir i 27 år. For å tilpasse seg de endrede produksjonsforholdene og teknologien, ble de i 2007 flyttet til Menemen-anlegget, som er i samsvar med europeiske standarder, langs İzmir - Çanakkale-veien. I anleggene som er bygget i samsvar med ISO 22000:2005 Mattrygghet og ISO 9001:2000...
Vårt selskap er spesialisert på handel med kalver og lam for den internasjonale storhandelen. Den mest verdifulle rasen er metis, manzotin og bulberg, oppdrettet på de rumenske slettene og naturlig avvent. Kveget blir selektert basert på våre kunders forespørsel og slaktet og sendt til destinasjon etter kundens ønske. I tillegg omsetter vi omtrent 200 tonn storfe per uke, slaktet i vårt slakteri i Timișoara, en utmerket utstyrt anlegg i samsvar med gjeldende lover fra EU-kommisjonen for ettertransportbevaring av våre dyr.
Frankrike, Poitiers
Hvorfor velge halal-slakteri i Poitiers. Kvaliteten på det ferske kjøttet er vanskelig å beskrive, gitt at det er en forvirrende tanke som styres av kundenes preferanser. Siden sprøtt kjøtt er vev fra skapninger som er egnet for matbruk, påvirkes kvalitetskarakteristikkene av ulike komponenter, som muskelstruktur, den produserte delen, tilstanden til substansen, det felles arbeidet til...
Slovenia, Ljubljana
... ment for: slakteri, meieri, bakeri, iskrembutikker, konditorier, matbehandlingslaboratorier, McDonald's.. Vannforbruket i en liten iskremproduksjonsbutikk med: iskremmaskin, 12 smaker utstillingsvindu, pasteuriseringsmaskin er i gjennomsnitt 1,4 m3 vann / time. Luftkjølte kompressorer bruker opptil 50 % mer strøm enn vannkjølte. Vi omformer dem til vannkjølte. I historiske sentre, der man er avhengig av vannforsyning, kan vannmangel bety at iskremproduksjonen går saktere eller til og med stopper opp. Gjennomsnittlig investering i vannøkonomiser skal nesten være tilbakebetalt innen 1 år.
Romania, Galati
SC Suintest SRL er et selskap spesialisert på oppdrett av husdyrsvin opp til slaktevekt. Vi opererer, fra et logistisk perspektiv, i den sørøstlige regionen av Romania, og vi eier tre gårder: en for reproduksjon og de andre to for fôring. Vi har også vårt eget slakteri. Den enorme etterspørselen etter svinekjøtt på det rumenske markedet har ført til at vi har rettet vår virksomhet mot import av levende svin, klare for slakting, for å imøtekomme våre kunders etterspørsel.
... gondelhylle, kjølemøbler av alle slag: frysebokser, fersk kjøttfrysere, veggkjøleskap, brukte handlekurver, dragstabler og gaffeltrucker, tilbyr vi et stadig skiftende, ekstremt bredt utvalg av tekstilstativer av alle slag, inngangsanlegg fra f.eks. Wanzl, kassebord fra forskjellige produsenter, kontor-, slakteri- og bakeriinnredninger og -utstyr av alle slag, samt stabelkurver og hyllestativkurver.
Portefølje (2)
Spania, Valencia
Hjemmelagde og håndverksmessige pølser laget i vårt slakteri på tradisjonelt vis. Engros av alle typer pølser, salami og blodpølse.
Spania, Murchante
...Conriber ligger i Murchante i provinsen Navarra, Nord-Spania. En utmerket strategisk beliggenhet for logistikk. Bred erfaring og profesjonalitet som "kanin slakteri" og "bearbeiding av kanin skinn". Dedikert til hver av delene i produksjonen av kjøtt og kommersialiseringen av skinn, en kombinasjon som skiller Conriber fra konkurrentene, da vi ved å skaffe oss våre egne skinn kan tilby den beste prisen. Vi arbeider under de strengeste hygieniske og kvalitetsmessige normene sammen med de beste råvarene og den nyeste teknologien, noe som garanterer total kvalitet på alle våre produkter.
Slakteri. Handel, behandling og standardisering av kjøtt og kjøttprodukter. Import.
Sveits, Genève
Jeg leter etter maskiner for å fjerne steiner fra dadler. Maskiner for et slakteri under bygging.
Oppdrett og fôring av storfe, sauer og geiter i Jaén. Slakteri med nye fasiliteter.
Frankrike, Capdenac Gare
Selskapet AVEYRON BOYAUX er en pølseprodusent. Tarmene, som er laget av 98 % lammeskinn, samles inn fra slakterier i Sør-Frankrike. De rengjøres ved skraping og saltes, deretter kalibreres, tuberes, måles og saltes på nytt. De blir deretter pakket og solgt til store slakteri-enheter i Sør-Frankrike.
Tyrkia, Istanbul
...Sistem Monoray har utviklet et monorailsystem for rødt kjøttsektor, som gir brukervennlighet innen slakteri, lagring og transport, kjent som "tvillingrulle" systemet. For å imøtekomme bransjens behov har de produsert karakstransferrails og implementert dette i mange prosjekter. Vårt allsidige "tvillingrulle" system er laget av rustfritt stål og aluminium, og er tilgjengelig for både manuell og...
Ungarn, Budapest
Kardoskúti slakteri er Békés fylkes eneste, høykvalitetsanlegg som oppfyller kravene fastsatt av Den europeiske union. Dyrevelferd, dyrehelse og mattrygghetskravene er sikret på høyeste nivå. Anleggets daglige faktiske kapasitet er 500 + 500 lam. Dyrene blir etter slakting pakket i forskjellige størrelser og former for det innenlandske og eksportmarkedet, eller, hvis kundene ønsker det...
Spania, Córdoba
... bli veldig vanedannende takket være smaken, elsker vi å spise. VI ER KLASSISKE SLAGTERE. Det vil si, de som har vært her alltid, med hvit forkle og grønn overall. Vi har et slakteri og en fysisk butikk i Subbética-området, klassisk... klassisk, hvor vi betjener mange mennesker personlig, snakker med dem om kjøtt, anbefaler dem den beste indrefileten og inviterer dem til å nyte vår skinke. VI ER...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play