Produksjon av hardost, skivet ost, kashkaval, revet ost, mykost, camembert, brie, samt ferdigprodukter (baket camembert o.l.) for dagligvarehandel, storkjøkken, gastronomi, også i økologisk kvalitet. Moderne produksjonsanlegg, eget laboratorium, global eksport. Det behandles daglig ca. 1 million kg melk.
Bulgaria, Septemvri
KASI-KONSERV er engasjert i produksjon av hermetiske frukter og grønnsaker (ristede skrelte paprika, paprika, agurker, tomater, vinblader, paprika, kongesalat, kålblader, skivet kål, ferskener, aprikoser, plommer og mange andre på forespørsel i forskjellige vekter av glass.
BORDOLIVEN OG OLIVENOLJE PRODUSERES. PEPEROLIVEN, SALTOLIVEN, SVARTE OLIVEN, OLIVENPICKLES, SPICY OLIVEN, COCKTAIL OLIVEN, SKIVET SVARTE OG GRØNNE OLIVEN PRODUSERES.
Spania, Valladolid
...tilbehør, potis-maskiner og reservedeler. Vi tilbyr kebabkjøtt i både kule- og skivet format, av storfe og kylling med halal-sertifikat, og vi har også halal-sertifiserte hamburgere, kyllingburgere, Kobe storfekjøtt osv. Vi har en katalog med 300 produkter rettet mot hotell- og restaurantbransjen. Alle våre produkter oppfyller de høyeste hygieniske og sanitære kravene, og vi overholder alle europeiske standarder og sertifikater. Levering over hele Spania innen 24-48 timer.
Polen, Leszno
... 60 mm. Sortering og emballering avhengig av kunden (svart/blå boks, mulighet for å ventilere pakker). I tillegg har vi vasket og skivet sopp, pakket i ulike typer emballasje (poser, brett, bokser, avhengig av kundens forespørsel). Vedlagt sender jeg bilder. 2. Når det gjelder skogsopp: den ferske sesongen begynner fra juli. Deretter kan vi på forespørsel tilby: - kantarell - boletus - her begynner...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play