Belgia, Mechelen
Hespen Meli har utviklet seg fra et lite, lokalt spekefirma til en etablert aktør i det flamske området. Våre produkter: slakterham, avfettet skinke, fransk skinke, håndverksmessig naturham, grillham, barbecueham, hotellham, Cobourg med bein, pølseham, skivet avfettet, avfettet blokkform, naturgrill, … . Rent og ærlig, skinker av topp kvalitet, fordi håndverk fører til mestring. Våre styrker er derfor: kvalitet, spesialitet, hygiene, korrekte avtaler og kundetilfredshet.
Frankrike, MAURON
...Armor Inox: familiebedrift etablert siden 1972. Vi er spesialister innen konstruksjon av løsninger for matlaging og nedkjøling, samt håndtering av skinker og ferdigretter. Røring, salting, tining, forming, matlaging/nedkjøling av skinker og ferdigretter, kryogen innpakking av IQF-produkter, pasteurisering, overføring og mating av skjæremaskiner, kontinuerlig matlaging/nedkjøling av produkter som...
Portugal, Coimbra
PROBAR startet sin virksomhet i 1967 og er en del av en agroindustriell gruppe som inkluderer NUTRICAMPO og SUIGRANJA. Selskapet PROBAR er det siste leddet i kjeden kontrollert av gruppen, som strekker seg fra dyrefôr, via dyrehold, til bearbeiding og salg av et bredt spekter av matprodukter. PROBAR er en referanse innen skinker, pølser, røkt kjøtt, patéer, ferdigretter og oster. Produktene fra...
Spania, Casalarreina
Embutidos Gamboa ble grunnlagt på 70-tallet og var et av de viktigste selskapene innen produksjon og salg av chorizo og skinker i Nord- og Sentral-Spania. I dag er det et selskap som kombinerer tradisjonell produksjon med nye produksjonsteknikker, noe som åpner opp for nye og krevende utenlandske markeder. Produksjonen er spesialisert på serranoskinker, chorizo, lår og bacon, med en gjennomsnittlig omsetning på 3,5 millioner (75 % nasjonalt og 25 % fra EU). Tyskland, Storbritannia, Benelux og Frankrike er de fire markedene hvor all eksport fra vårt selskap finner sted.
Frankrike, Parlan
La Maison Laborie, grunnlagt i 1932, er spesialisert på pølsemakeri fra Auvergne. Produktene fra Laborie er laget for hånd, de er autentiske og smakfulle. Kjøttet er av fransk opprinnelse, og flere av Labories produkter har vunnet priser. La Maison tilbyr et bredt utvalg av tradisjonelle pølsemakeriprodukter, inkludert: tørkede skinker fra Auvergne, tørkede pølser, tørkede wienerpølser, bryststykker, glasskrukker, hermetikk, gaveesker, osv.
Spania, Málaga
Nettbutikk for iberisk skinke og gourmetprodukter fra Spania. - Iberiske skinker og skuldre - 5J produkter - Kjøttvarer - benfrie og skiverte skinker - Tilbehør - Skinkestativ - Profesjonelle kniver - Olivenolje...
Spania, Barcelona
Casa de Alba Fine Food vil tilby sine kunder muligheten til å nyte sine mest eksklusive gourmetprodukter, som er blant de beste delikatessene i verden. Alle våre produkter er 100% hentet fra de beste geografiske områdene i Spania. - Ekstra jomfruolivenolje, hentet fra oliventrær som er over 500 år gamle. - Skinker fra våre 100% iberiske griser. - Håndskåret pølser og skinker, laget av ren iberisk...
Spania, Guijuelo
...Firma dedikert til salg av iberiske skinker og pølser fra bellota i Guijuelo. Vår bedrift ligger i området kjent som "EL COTO", i Guijuelo, mellom fjellene og Santa Teresa-dammen. Der, midt i naturen, kan besøkende finne mer enn 16 hektar med typisk dehesa for vår region, i tillegg til våre industrielle fasiliteter. Coto Ramos tilbyr sine kunder kontroll over hele produksjonsprosessen for sine...
Spania, Aracena
Vi er produsenter av skinker, skuldre og iberiske pølser fra Sierra de Huelva. Vi leverer ferskt og frosset kjøtt fra iberisk svin, storfekjøtt, lam og geit.
Spania, Puertollano
Vi har drevet med produksjon og bearbeiding av Serrano- og Ibérico-skinke siden 1947. Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter for HORECA-kanalen: benfri og skivet Serrano- og Ibérico-skinke. I tillegg har vi flere produkter innen våre serier av iberiske og serrano-skinker. Vi er den største produsenten av skivet skinke etter volum, med to produksjonsanlegg, hvorav det mest moderne og...
Spania, Barbastro
I våre lokaler på 12.000 kvadratmeter utfører vi hovedsakelig salting, tørking og modning av skinker (med garanti fra CONSORCIO DEL JAMON SERRANO og ESPECIALIDAD TRADICIONAL GARANTIZADA - ETG), samt av skulderstykker. Vi utfører benfjerning og kutting (hele og halve benfrie skinker og skulderstykker, med og uten skinn, samt helt polerte, samt skinkemodeller for oppskjæring, skinkebiter...
Kjøp iberisk skinke på Guijuelo.com. Nettbutikk for iberiske skinker fra Guijuelo.
Spania, DON BENITO
Vi er et eksportkontor for flere selskaper fra Extremadura og ett fra Andalusia. Vi tilbyr et bredt utvalg av skinker, pølser, olivenolje, oliven, oster og tomater.
Spania, Madrid
... også med sitt fremragende team av fagfolk, som tar godt vare på produktene og tilbyr en personlig service til kundene som du ikke finner i de store supermarkedene. Faktisk er vårt motto: "Våre kunder, vår grunn til å eksistere". Vi jobber med store leverandører og anerkjente merker innen næringsmiddelindustrien. I tillegg velger vi våre skinker fra Guijuelo direkte fra kilden og overholder alle hygieniske og sanitære kontroller, slik at du kan servere kjøtt av perfekt kvalitet. Vi tilbyr hjemlevering og bestilling for henting i vår butikk.
Tienda Gourmet Fontanals Delicatessen er satsingen til den andre generasjonen av en familie med tradisjon innen charcuterie. Etter en solid karriere i vår delikatessebutikk spesialisert i sentrum av Sitges, Barcelona, tilbyr vi et nøye utvalgt sortiment av gourmetprodukter i vår nettbutikk. Oppdag vårt brede utvalg av produkter: gourmetoster, iberiske skinker, foie, oljer, sauser, konserver, salt...
Frankrike, Les Aldudes
Selskapet PIERRE OTEIZA produserer regionale matvarer. Vi tilbyr skinker, bukfett, andebryst, pølser, chorizo, garbure, puréer, foie gras, rilletter, pâtéer, konserver, cassoulet, oster og vin. Vi distribuerer produktene våre i Frankrike og til eksport.
Spania, Arévalo-Ávila
Vi er en familiebedrift som har oppnådd en harmonisk balanse mellom erfaringen til våre forfedre og de nyeste teknologiene, noe som resulterer i et produkt av stor arv som hedrer vårt arbeid og utfordrer oss til å forbedre oss dag for dag. Tradisjonelle produkter som beriker ganen, produkter fra alltid, skinker, lår, chorizo laget med stor omhu, modnet med omtanke i topp moderne tørkerier for å levere et produkt av eksepsjonell kvalitet og uforglemmelig smak.
Spania, Guijuelo-Salamanca
Vi er en liten familiebedrift med over to tiår bak oss, som har stor dedikasjon til å ta vare på og pleie produktene våre, samt å tilby et fantastisk produkt til kundene våre. Produksjon og fremstilling av iberisk skinke. Pølser og iberiske skinker fra Guijuelo. Iberisk skinke. Skinke fra Guijuelo. Iberisk pølse. Pølse fra Guijuelo. Ferskt kjøtt.
Vi er et lite pølsemakeri som ligger i Budzyń, i Liszki kommune. Våre produkter er laget etter gamle oppskrifter som har blitt overlevert fra generasjon til generasjon. Nøye utvalgte ingredienser og krydder gir alle våre pølser en veldig distinkt smak og aroma, de er sprø og veldig smakfulle. Røyking skjer i tradisjonelle røykovner som er drevet med bok- og almetre. Vi produserer pølser, skinker, bacon, røkt kjøtt, indrefilet, baleroner og innmatprodukter. Vi håper at vår forpliktelse til tradisjon og omsorg for å bevare den utmerkede smaken vil gjøre at våre pølser faller i smak hos Dem.
Italia, Avigliana
... MICHELE RÅSKINKER, RÅSKINKER MED CHILI, SVART PEPPER OG STUCCAT, ARNAD LARD, LONZARDO, SALAMI OG RÅ OG KOKTE SKINKER MED TRØFFEL, UTVALG AV DE BESTE RÅ SALAMIER FRA LOMBARDIA OG CALABRIA OG SPESIALITETER FRA SALUMIFICIO RENZINI, VI KAN UANSETT LEVERE ALLE ETTERSPURTE SPESIALITETER.
Vi importerer eksklusivt iberiske produkter fra ulike spanske selskaper. Hovedsakelig modnede skinker av hvit rase (duroc) og svart rase (iberico pata negra). Våre produkter er helt naturlige og har lavt saltinnhold (2,57 g per kg) og inneholder ikke dekstrose, fargestoffer eller konserveringsmidler. Bare salt og modning i høyfjellet over 2000 meter.
Spania, Formiche Alto-Teruel
... produkter med eksepsjonell, kontinuerlig kvalitet og helsebringende egenskaper. Den beskyttede opprinnelsesbetegnelsen (D.O.P.) er en spesiell klassifisering av regionale matvarer av høy kvalitet. Et godt stykke Spania for servering. Vi gir deg gjerne et individuelt tilbud på våre skinkeprodukter. Hvis du er interessert i våre Teruel-skinker som SB-produkt, kan vi også hjelpe deg med moderne skjære- og pakkesystemer.
Italia, Sala Baganza
Industrielle kjølesystemer Modningsanlegg for pølser Modning og lagring av ost Kjøling og tining Klimaanlegg Ovn for baking av mortadella - skinker...
Italia, Sambuca Val Di Pesa
Selskapet ble grunnlagt i 1959 av Guido Corti og er nå i fjerde generasjon, beliggende i hjertet av Chianti i Firenze. Vi produserer alle typer salami, skinker, pølser og skinkeblokker som er ment for vårt hovedmarked, ferdigskåret kjøtt i poser for storhusholdning, og vi er også åpne for å utføre produksjonsoppdrag.
Spania, Castellón
Spain for Everbody er et selskap dedikert til distribusjon av matprodukter utelukkende fra Spania. Vårt mål er å bringe vår matlaging til alle verdens hjørner, og for dette har vi en liste med over 500 referanser og produkter, inkludert det beste utvalget av spanske viner, olivenolje, iberiske skinker og pølser. Vi bemerker at vi er produsenter av pølser og iberiske skinker, og vi har vårt eget merke, *Flor de Villahermosa*, som er ledende merkevare i det spanske matmarkedet.
Spania, Cáceres
...Sabor Selección har et eksklusivt utvalg av ekstreme produkter til en unik pris. Extremadura har en svært variert matvareberikelse. Variasjon og kvalitet er latente i alle produktene deres. Chacinas og skinker av ekte iberisk svin, de mest varierte og smakfulle ostene, den unike paprikaen fra La Vera, viner som dag for dag vinner prestisje blant de mest kresne ganer, og jomfruelige oljer kjent som den flytende gull fra Extremadura. Kunnskapen om og nytelsen av disse ekstreme delikatessene er vårt hovedmål.
Italia, Montegiorgio
Siden 1932 har Guido Marzetti startet med kornmaling med steinmølle og svinehold. Rå og kokte skinker, mortadella og pølser laget av rent svinekjøtt og jodert salt. Kvalitetskokt skinke laget av fersk nasjonal svinekjøtt, glutenfri, laktosefri.
Spania, San Vicente del Raspeig
García Campiña Jamones eksporterer sine iberiske skinker til forskjellige land. Hvis du er interessert i å distribuere skinke i ditt land eller marked, eller allerede har en forretningsbase og ønsker eksklusivitet for ditt marked, vennligst kontakt oss på følgende adresse: info@jamones-campina.es...
Spania, Cartaya
Utvalgte produkter fra Andalucía, ekstra jomfruolivenolje, bellota-skinker fra Jabugo, viner fra Andalucía, fiskeprodukter fra Andalucía, saltede produkter. Den beste skinken i verden - Huelva-skinken. Vi sender bestillingene dine til hele Europa, Russland, USA, Canada og Sør-Amerika. Besøk vår nettside www.selectandalucia.com...
Belgia, Liege
La Vielle Abbaye er spesialist på delikatesse-pølser. De tilbyr et bredt utvalg av produkter: blodpudding, sambas, pâtéer, kalvehode, skinker, pølser, kjøttpudding, spekemat, surkål, italienske spesialiteter, gaumaiske, spanske, svineører, svineføtter, presset hode, grønnsaksaspik, produkter til nyttår (fyllt and, hvit blodpudding med valnøtter, fylt fjærfe, fylt perlehøne, svart blodpudding med epler, fylt smågris, hvit blodpudding med druer eller kål,…), kjøttboller, chorizo, amerikansk filet, parmaskinke, stekt roastbeef,…...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play