Spania, Barcelona
MAPESCA, S.A. selger fersk fisk og skalldyr fra hele den spanske kysten og fra flere land i EU. Våre hovedprodukter er: Blåfisk, Sardin, Ansjos, Makrell, Sild. Hvitfisk: Hyse fra snurpenot, nasjonal og importert hyse, nasjonal og importert rødspette, rødspette, kveite, torsk, havabbor. Bløtdyr: Sepia, fersk og frossen blekksprut, fersk og frossen blekksprut. Tunfisk: Fersk og frossen marrajo, fersk og frossen hai, gulfin tunfisk, blåfin tunfisk, stor tunfisk, bonito. Akvakultur: Rødspette, dorade, havabbor, kveite, corvina, laks, levende reker, havabbor.
...Markedet for tunfisk konserver utgjør "kjernevirksomheten" til COFACO. Som pionerer i introduksjonen av glassemballasje på det nasjonale markedet, har man søkt å imøtekomme forventningene til de mest krevende forbrukerne, med introduksjonen av et produkt som utmerker seg ved å være utelukkende håndlaget. COFACO er et utelukkende azorisk selskap, med sine industrielle sentre på øyene Pico (Madalena do Pico) og S. Miguel (Rabo de Peixe). Styrking av lederposisjonen i markedet for fiske konserver i Portugal og utvikling av den internasjonale tilstedeværelsen.
Slovenia, Ljubljana
... (Pâtéer (kylling, lever, tunfisk …), Pålegg (tunfisk, løk, middelhav …), Pålegg (storfe, kalkun, kylling …), Biffstrimler, Gulasj, Pastasauser, Kjøtt i sauser, Kjøtt i gelé, Frankfurterpølse. Tlf.: +386 1 547 24 02 Fax.: +386 1 547 25 00 www.mdk.si...
... er en av de mest populære blant lokalbefolkningen for spansk mat, sjømatrestauranter og risretter. 80 % av de faste kundene gjentar opplevelsen og har allerede smakt Paella negra eller Paella med fjellris, svart pølse og confiterte svineribbe, spesialiteter fra vår kokk. I tillegg har menyen vår grillet fisk, sjømat og typiske forretter fra Catalonia, samt det kan ikke mangle Tataki av tunfisk...
Spania, Santa Cruz De Tenerife
...Organisasjon av fiskere som handler med fiskeprodukter. Spesialisert i tunfisk, svær makrell, makrell, sardiner, ål, konger, hai...... Vi garanterer maksimal kvalitet på produktene våre, og tilbyr maksimal omsorg for miljøet vårt. Alt vårt personale har spesifikk opplæring for å utføre aktiviteten. I tillegg har de generell helsefaglig opplæring med fokus på matvarehåndtering og anvendelse av "gode praksiser".
Italia, Cinisello Balsamo(mi)
Vårt selskap har nylig utviklet seg innen industrien i Italia, spesielt med fokus på bearbeiding, import og distribusjon av fersk fisk som Gulfinnet tunfisk, svärdfisk og frosne Vannamei-reker, hovedsakelig fra Det indiske hav, og vårt hovedkontor ligger på Sri Lanka. Vi vil gjerne tilby disse produktene til Dem også. Hvis De ønsker å svare på vår e-post, vil vi med glede sende ytterligere informasjon om produktene av interesse for Dem, og vi kan gi et tilpasset tilbud basert på deres forretningsbehov.
Frankrike, Rungis
... bearbeidingslaboratorier, en feilfri produktsporbarhet og de nære båndene det opprettholder med sine leverandører og kunder. Fransk restaurantdrift: Linefanget havabbor, torsk, turbot, steinbit, rødspette, havmus, gul og svart torsk, dorade, vill og oppdrettet maigre, blekksprut, sepia, rascasse,... Japansk restaurantdrift: Filet av albacore tunfisk, fet og rød, oppdrettet laks fra Norge og rødmerket, oppdrettet dorade (Hellas), oppdrettet havabbor (Hellas), fersk og frossen blekksprut, hvit mullet,... Kollektiviteter: leverandør av sjømatprodukter til store kollektiviteter.
Spania, Jerez De La Frontera
...Nasjonale leverandører av frossen fisk, med service til hele Spania. Spesialister på skinnfisk (swordfish, marlin, tunfisk, havabbor...) og deres bearbeiding (fileter, biter, terninger...) Importører av bløtdyr (blekksprut, calamari, octopus...) fra ulike opprinnelser (Marokko, Mauritania, Jemen, Sør-Afrika, Chile, USA, Canada, Kina...) for å imøtekomme behovene til våre kunder. Bredt utvalg av produkter/formater tilpasset serveringsbransjen. Logistikksystem for å levere tjenester til hele Spania innen 48 timer. Forpliktet til kvalitet og utvikling av våre kunder.
Spania, Madrid
Oppdag en av de mest eksklusive gastronomiske opplevelsene i vår japanske fusionsrestaurant i Bernabeu-området, Madrid. Ingredienser av høyeste kvalitet tilberedt av dyktige kokker for å skape retter som gleder enhver gane. Nyt smakene fra en av de beste asiatiske restaurantene i Madrid, hvor japansk tradisjon og kunsten å filetere rød tunfisk blandes med middelhavsnyanser i en unik fusjon. Alt...
Spania, Gandia
PIGMAGROUP er et spansk eksportfirma spesialisert på hermetiske matvarer. Vi har over 20 års erfaring i næringsmiddelindustrien og samarbeider med store detaljhandelskjeder over hele verden. Forholdet mellom kvalitet og pris på produktene våre gjør at vi kan etablere oss som vanlige forbrukermerker både i store supermarkeder, hotellkjeder og matdistributører. Våre produkter inkluderer: tunfisk...
Frankrike, Castets
... de Luz eller Adour (chipirones, hvit tunfisk, lamprayer...). Alle våre konserver er forberedt og tilberedt hos oss, i vårt 600m2 store verksted som oppfyller CEE- og HACCP-standarder, av vårt team på tre kokker.
Rigam Engineering designer og bygger nye emballasjeløsninger for næringsmiddelindustrien, Rigam Engineering er et ungt selskap som designer og bygger maskiner og anlegg for industriell automatisering, tilbyr design- og konsulenttjenester innen industriell produksjon, og utvikler innovative løsninger med høy teknologisk innhold. Selskapet har utviklet produksjonen av en enhet for å lette uttak av produkter fra beholdere, spesielt for å trekke ut produkter i fileter (f.eks. tunfisk, makrell) og en serie med produktstoppere for hermetikkbokser og glasskrukker.
Import og eksport av storfekjøtt, sedertre og fisk (hovedsakelig tunfisk og blekksprut).
Portugal, Gafanha Da Nazaré
Largispot er et familieeid selskap som kjennetegnes av sin tilpasningsevne gjennom en variert produksjon, som spenner fra moderne smakfulle håndlagde konserver til tradisjonelle oppskrifter, og avslutter med maskinlagde hermetikk. De produserer alt fra tunfiskfileter i olje, tunfiskfilet med appelsin og kanel, kokt klippfisk med hvitløk i olje, til konserverte stykker og biter av tunfisk i...
Italia, San Martino Buon Albergo
Vi produserer og tapper ekstra jomfruolivenolje. Fontanara Srl er navnet på selskapet som driver med produksjon og markedsføring av produkter under merkevaren Fontanara og andre registrerte merker som Borgoliva, Martin og Montetosà. Vi har et utvalg av matvarer på olje (fra sopp til tunfisk), honning fra vår eiendom og kosmetiske produkter basert på ekstra jomfruolivenolje. Selskapet ble etablert...
...Hos Congelados Maravilla har vi et bredt utvalg av fisk og skalldyr: Frossen fisk som sverdfisk, merlin, svart escolar, tintorera, marrajo, YF og BY tunfisk, akkar, tunge, europeisk rødspette, dentex, cabracho, rødspette/san martiño, bream, burro, breca, dorada, lampuga/mahi mahi, hundefisk, rødspette, tiger rødspette, havabbor, salmonete, verrugato. Frosne skalldyr og bløtdyr som hummer, reker...
Spania, Valencia
... elektriske transportmiddel. Vi bruker Yellowfin-tunfisk, som ikke er utrydningstruet. De fleste av våre bestillinger vil bli sendt hjem med elektriske motorsykler, vi leverer bestillingen din gratis og innen 30 til 45 minutter etter at du har lagt inn bestillingen. (I rushtiden: 60 minutter). Golden Hana vil holde deg informert frem til leveringen er fullført. Rå fisk blir utsatt for en forhåndsfrysing, noe som skaper en effekt kalt uttørking, som stopper bakterielle og enzymatiske prosesser, og gjør maten klar og ren.
Frankrike, Descartes
Ligger i Touraine, i hjertet av Loire-slott, forvandler Moulin du Couvent rå fisk til SKREDDERSYDDE røkte produkter: laks, ål fra Loire, røkt torsk, hellefisk, sverdfisk, tunfisk, marlin, torskegjeller, sturgeon, ørret, karpe fra Brenne... Vi tilbyr et bredt utvalg av emballasje: Hel røkt laks, kort skjæring (for presentasjoner på tallerken), tilpasning av skivene på forespørsel: 20, 30, 40, 50, 60 eller 70 gram, skjæring over hele lengden for produksjon av canapé, •spesiell kutting: strimler, terninger osv.
Portefølje (1)
Belgia, Alleur
Point chaud er et selskap spesialisert innen bakeri, konditori og smørbrød. De tilbyr et bredt utvalg av produkter. Drikker: kaffe cappuccino, Cécémel, Fristi, appelsinjuice, Aquarius, brus, juice,… Bakeri: brød og baguetter. Bakverk: smørbrød, croissanter, donuts, vafler, pain au chocolat, muffins,… Konditori: brasiliansk, småkaker, Berlinerboller, kremkaker, sjokolade éclairs, paier, kaker, boller,… Smørbrød: dagobert, tunfisk med majones, stekt kylling, auberginer, middelhavsmat, pølsebrød, panert kylling,… Catering: landbrød, avisance, pizza, croque-monsieur og pasta.
Italia, Scario
Commercio Prodotti Tipici del Cilento - Italia - Økologisk - Glutenfrie Salumi, Ost, Ekstra Jomfru Olivenolje, Økologiske Produkter, Glutenfrie Produkter på Olje, Konserver, Pasta av gamle kornsorter, Hasselnøtter fra Giffoni, Søtsaker, Likører, Håndverksøl, Panettone, Fragolino, Tunfisk i ekstra jomfruolje, ansjosfileter, Cacioricotta, Caciocavallo, Pecorino, Pølse, Soppressata, Pancetta...
Frankrike, Port-saint-louis-du-rhône
... ansjos, med fisk og mousser: laks mousse, tunfisk mousse med urter, makrell mousse med hvitvin, sardiner med whisky, ansjovis, tapenade, rouille,... Nye produkter: fisk couscous med grønnsaker, blekksprut med brokkoli og skalldyrsaus, blekksprut kokt i vin.
Sverige, Vellinge
... matavdeling tilbyr vi flere produkter fra ekstra raffinert olivenolje fra middelhavslandene til tunfisk direkte fra fiskebåtene i Asia. Ta gjerne kontakt med oss via e-post hvis du har noen forespørsel, og vi vil med glede gi deg våre forretningsløsninger.
Belgia, Fleurus
...Vendsyssel tilbyr et bredt utvalg av produkter og forberedelser "laget med kvalitet" basert på røkt fisk. Følgende produkter tilbys av selskapet: røkt laks, marinert laks, røkt laksefileter og marinert laks, plancha, terninger av marinert laks, laks med geitost, kokt laks,... De tilbyr også andre røkte fisker: tunfisk, hvitting, escolar og marlin.
Italia, Melicucco
...ekstra jomfruolje, typisk pasta, typiske calabresiske spekemat, sylteagurk, tunfisk spesialiteter, samt calabresiske viner og passito-viner. Vårt selskap har høy kompetanse opparbeidet gjennom mer enn tjue år i matdistribusjonssektoren, med mål om å tilfredsstille behovene i matmarkedet og gastronomi, samt tilby en utmerket distribusjonstjeneste. I Lombardo srl har vi nå etablert et omfattende...
... viner, italienske oster, vakuumpakkede kokte pølser, rødbeter i skiver og revet på boks og glass, gulrøtter i skiver og revet på boks og glass, svarte og grønne oliven i skiver, revet selleri, mungbønner, høyt oljesolje, spesialolje for steking på boks, kokte og frosne reker, sjømatdelikatesser, pangafileter, tunfisk i skiver. Vi begynte å selge i Portugal, og i dag er vi også til stede i Angola, Mosambik, Kapp Verde og Guinea-Bissau.
Victory Fishery Import-Export, S.L har en flåte på 20 båter som hovedsakelig driver med fiske av sepia, puntilla og blekksprut. Vi jobber alltid for å opprettholde en høy kvalitet på frysing av disse produktene, en egenskap som skiller oss fra konkurrentene. Vi er også spesialiserte på alle typer fersk og frossen tunfisk, og regnes som et av de beste selskapene når det gjelder behandling av dette. Et bevis på vår kvalitet er tildelingen av et trofé for verdens beste fisk, som vi har et sertifikat for.
Italia, Pozzallo
... enkel fiskestang aldri har nådd. Å plassere agnet på større avstander fra det tradisjonelle fiskesystemet betyr å ha muligheten til å fange store byttedyr, som dorado, havabbor, spigola, barracuda, tunfisk, eller du kan senke snøret ved solnedgang ved å feste snøret i det spesielle systemet som finnes akter, frigjøre det via kontrollen, og når snøret er senket, hente inn båten for å hente den om morgenen. Det vil være en uvurderlig opplevelse å se når snøret heves fra stranden eller fra en klippe, og fisken dukker opp.
Portugal, Carregado
... Fisk (torsk, sei, tunfisk og andre), Sauser og Tilbehør, Kjøtt- og Fiskefrikadeller, Forstekte produkter og Ovnsbakte paier, samt Desserter og Kaker. Alle produserte artikler er kjøle- eller hurtigfrosne (med en holdbarhet på 12 til 18 måneder), noe som fremmer eksporten av dem. Vi har også kapasitet til å tilpasse menyer og måltider til hvert enkelt land eller region.
Frankrike, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, familiebedrift i to generasjoner. Vi er produsenter av røkt fisk, uten fargestoffer, uten konserveringsmidler og uten tilsetningsstoffer. Et bredt utvalg av fersk fisk og røkt fisk. (tunfisk, laks, svärdfisk, ørret, bottarga, torsk, reker, østers, muslinger, sei, hyse, blekksprut, havabbor fra Middelhavet, dorade fra Middelhavet, havabbor, og mange flere ... )...
Hellas, Velestino
BIALKO SKOURTOPOULOS A.E. ble grunnlagt i 1928 av Antonios Skourtopoulos i Oreoi på Evia, med eksklusivt fokus på produksjon av saltede fisker, under handelsnavnet Ambrosia. Ni år senere, i 1937, utvider selskapet sin virksomhet til produksjon av hermetisert tunfisk, med drift av et andre anlegg for dette formålet. BIALKO SKOURTOPOULOS A.E. fortsetter i dag sin reise gjennom tidene med særlig vekt på både den høye kvaliteten på produktene som har etablert det, og på søken etter stadig flere eksportmarkeder.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play