Hellas, Kallikratia
... tilsetning av vann, sukker eller konserveringsmidler. "Redkoukpeppers" er afrikansk type paprika i søt og sterk løsning, klar til konsum. De dyrkes og bearbeides i Chalkidiki og pakkes i glasskrukke, vakuumpose eller pappeske. Dette er to premium produkter til konkurransedyktige priser.
Spania, Vilobí Del Penedès
...kunstnerisk kvince tilberedt etter tradisjonelle oppskrifter. - Kvince med valnøtter: ideell for de mest kresne ganer. - Kvince med fruktose: laget med fruktose som erstatning for sukker. Ideell for diabetikere som kan konsumere fruktose. - Søt plommegele: egen hjemmelaget gele laget med den beste plommepuréen tilgjengelig.
Nederland, Helmond
... konserveringsmidler. Bare saftkoncentrat uten sukker, laget av frukt og kun av frukt. Hva er forskjellen mellom diksap og vanlig saft? Ingrediensene! Denne fruktjuicen uten sukker og søtningsmidler er laget av 100% fruktkonsentrat. Vanlig saft består hovedsakelig av sukker og søtningsmidler. I den kjente Roosvicee er det for eksempel bare 50% juice fra fruktkonsentrat og inneholder mye tilsatt sukker...
Tyrkia, Izmir
Til tross for alle de åndelige verdiene av İzmir-lokma og dens betydning for innbyggerne, har det dukket opp lokmacılar som kan kalles utnyttende. Vat aş må være bevisst og sensitiv mot disse utnyttende aktørene. Noen mennesker som ikke kjenner til riktig salt, sukker eller olje, og som ikke har noe med ekte søt bakst å gjøre, går rundt og påstår at de er eksperter. De har en mentalitet om at det...
Nederland, Helmond
... konsentrert fruktjuice. Vi tar bare ut noe, nemlig vann. Mye vann, for å lage 1 liter Dixap trenger vi hele 10 kilo frukt. Tenk på hvor mye smak det er i en sånn flaske! Dixap er egnet for barn fra seks måneder. Drikker ikke barnet ditt nok vann, eller vil du at sønnen eller datteren din skal nyte den rene smaken av frukt? Noen dråper Dixap gir akkurat den ekstra smaken som gjør at barnet ditt drikker nok, men ikke blir vant til en for søt smak.
... og onklenes fotspor. I dag, med hjelp fra sin kone Simona, driver Riccardo Costenaro stolt kafé-konditoriet, hvor han med suksess har eksperimentert med oppskrifter som kombinerer den toskanske baketradisjonen med den valtellinske: kjent er hans “Buccellato”, en typisk søt med druer, hasselnøtter, anis, mandler og valnøtter, en eksklusiv oppskrift som han med rette er veldig beskyttende overfor...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play