... vedlagte brosjyrene) Bedriftsprofil og kapabiliteter: Ikbal er et konsern som omfatter en kjøttfabrikk (som produserer pølser, salami, pastrami og skinke), en konfektfabrikk, omtrent 50+ franchiserestauranter, et femstjerners termisk hotell og et kjøpesenter. Vi er stolte av å si at Ikbal har blitt en av de største konfektprodusentene i Europa. Vi sysselsetter for tiden mer enn 150 personer i vår...
Belgia, Quaregnon
Pino Zaccaria er spesialisert på import av matvarer (pølser, oster, oljer, ...) og er en spesialist innen horeca for alle italienske matspesialiteter fra alle regioner i Italia: parmaskinke, san daniele, parmesan, pasta, salami, olivenoljer, underolje, iskrem, desserter, prestisjefylte viner og grappa...
Italia, Ginestra Fiorentina
Salumificio Lombardi har vært spesialisert siden 1923 på produksjon av typiske toskanske salami, spesielt fersk pølse, toskansk salami, toskansk finocchiona, krydret salami og toskansk pancetta; selskapet viser sin evne til å tilpasse seg nye markeder ved å markedsføre ulike typer salami i forskjellige formater for å imøtekomme alle nåværende og fremtidige krav fra aktørene i dagligvarehandelen...
Tradisjonelle kvalitetskjøttprodukter og pølser.
Tyskland, Netzschkau
Slakteri med regionalt preg. Produksjon av Vogtland og saksiske pølser og kjøttprodukter, samt distribusjon gjennom detaljhandel og en nettbutikk for pølser.
Italia, Isola Del Cantone
Salumificio F.lli Miluzzi ble grunnlagt for 25 år siden, først med produksjon av ferske pølser og senere modnede og kokte produkter. I dag har vi oppnådd utmerkede resultater, takket være lidenskapen og engasjementet fra eierne og deres medarbeidere. Vi er et lite selskap som fokuserer på kvaliteten av produktene. Våre spesialiteter er: Testa in Cassetta og Arrosto di Pollo alle Erbette. Blant de...
Nederland, Tilburg
...Vårt håndlagde Brabantsk pølsebrød er deilig og lages hjemme. I H&H-bakeriet i det landlige Riel har vi i mange år skapt den rike smaken av disse fantastiske Brabant-pølsebrødene på tradisjonelt vis, basert på en nøye bevart hemmelig oppskrift. Og selvfølgelig med de beste ingrediensene og bærekraftige naturprodukter. Det beste fra Brabant. Laget med kjærlighet. Med de nye teknikkene og...
Høy kjøttkvalitet er en selvfølge for oss. GEZER kjøttfabrikk har det mest moderne utstyret i en europeisk standardisert og sertifisert kjøttfabrikk i Tyskland.
Polsk produsent av kjøttprodukter fra fjærfe (kalkun, kylling) og svinekjøtt. Egen oppdrett av kalkun, slakting og nedskjæring. Familiebedrift med tradisjoner og kvalifisert arbeidskraft. Vi har vært aktive på kjøttmarkedet siden 1990. Vi har egen distribusjon både for 3,5T og 24T, noe som sikrer at produktene våre alltid leveres i tide. I dag leverer vi til både engros- og detaljhandelskunder over hele landet, samt eksporterer produkter til EU-land. Vi satser på profesjonalitet og høyeste kvalitet på produktene i samsvar med HACCP-systemet.
Spania, O Porriño-Pontevedra
Belgia, Evergem
Spania, Sant Feliu de Pallerols
Belgia, Mussy La Ville
Antwerp Super Slakteri ASB AMIC selger kjøtt til privatpersoner, men leverer også til restauranter. Du kan også henvende deg til slakteren for salg av kjøtt til detaljhandel.
Spania, Castuera
Utbensning og skjæringstjenester for kjøttindustrien.
Tyskland, Königsbach-Stein
Slakteri Michael Fuchs egen slakting, fersk pølse uten gluten og laktose, cateringtjeneste, dagsretter...
Produksjon av leverpostei, kjøttpølse, bacon og røkt og kokt pølse.
Vest-Østerrikes største rene økologiske slakteri. Den konsekvente økologiske filosofien og den mest moderne produksjonsteknologien gir et komplett utvalg av økologiske produkter i kraftig tyrolsk toppkvalitet.
Salting fra Haute Savoie og Rhône Alpes i naturlig tarm, uten fargestoffer eller kjemiske konserveringsmidler. Pølsene er dekket med en naturlig blomst. Skinkebiten har minimum 6 ukers tørketid. Høykvalitets tørket pølse oppbevart i modningsrom i Pontchâteau med respekt for produktet.
Italia, Donnas
VI TILBYR HAGEPRODUKTER, TRE, INKLUDERT TREHUS, RENGJØRINGSSKJEMER FOR OVNER OG PEISER I BRONSE, ANDRE PRODUKTER TIL UOVERTRUFFNE PRISER - FOR FORHANDLERE! TRANSPORT ER OGSÅ INKLUDERT I PRISENE!
... Bayraklı slakteri, og ble flyttet til anlegget i Karşıyaka Doğançay i 1980, hvor de betjente innbyggerne i İzmir i 27 år. For å tilpasse seg de endrede produksjonsforholdene og teknologien, ble de i 2007 flyttet til Menemen-anlegget, som er i samsvar med europeiske standarder, langs İzmir - Çanakkale-veien. I anleggene som er bygget i samsvar med ISO 22000:2005 Mattrygghet og ISO 9001:2000...
Italia, Ragoli
... typiske trentinske spekemat. Den håndverksmessige bearbeidingen av våre typiske trentinske produkter er den uforvekslelige, behagelige forskjellen som ingen kan unngå å merke seg når de smaker på disse gastronomiske spesialitetene. Å gjenoppdage smakene fra tidligere tider, tilfredsstille de mest kresne ganer, innovere tradisjonelle retter med noen nysgjerrige og typiske ingredienser: dette er mitt...
Italia, Villafranca Piemonte
Vi produserer oster med en duft og smak av fortiden, i tråd med årstidene. Gleden av håndverk har vært en del av vår familie i over 3 generasjoner. Vi nyter å vente på den rette sesongen for å smake på det beste av produktene, som vi deler rundt bordet med venner.
Charcuteri...
Hviterussland, Volkovysk
Ukraina, Kharkov
Hviterussland, Brest
Polen, Rydułtowy

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play