Italia, Termeno
Vi er en familiebedrift siden begynnelsen av 80-tallet, nå med den tredje generasjonen om bord. Vi produserer et bredt utvalg av kjøttprodukter. Fra røkt Speck, til røkt bacon, samt forskjellige skinker og pølser, til salami og andre delikatesser. Spesialisert i produksjon av produkter for videre bearbeiding, som speck mattonella for skjæring. Også veldig aktive i horeca-sektoren, med produkter...
Vleeswaren De Baets er et firma med to hovedaktiviteter: - produksjon av fine kjøttprodukter som salamityper, kokte produkter og paté. - slakteri spesialisert på ferske kjøttprodukter og eget fabrikat. * Salamityper Finkost, bonderingpølse, salami uten hvitløk, salami med hvitløk, kopenhager, bloende eller boulogne… * Kokte pølser Hespenpølse, kalvspølse, sjampinjongpølse, lunsjpølse… * Patéer Smørpaté, bondpaté, sesongpaté… * Saltede varer Saltede svinekjøtt, røkt svinekjøtt, skinke, filet d’anvers…...
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Italia, Ginestreto-Pesaro
Mangfoldet av delikatesser som tilbys kundene er variert, inkludert lonza, lonzini, pølser, salami og skinker med forskjellige smaksprofiler. Disse verdifulle spesialitetene er laget av utvalgte svinekjøtt og er dyktig krydret av våre erfarne håndverkere. Den minimale modningstiden som garanteres for hver type spekemat, sammen med det ideelle klimaet for modningen, gjør hvert produkt ekstremt...
Bulgaria, Sofia
...KEN JSC er et bulgarsk kjøttforedlingsfirma med store og moderne produksjonsanlegg, markedsleder i mange segmenter – pølser, pølser, salami, skinker osv. Vi er svært fleksible og kostnadseffektive som leverandør og kan utvikle private label/ kundespesifikke produkter med ønsket smak, emballasje og pris på svært kort tid. Vi kan produsere alt fra kjøtt for deg, med utmerket kvalitet, og i samsvar...
Frankrike, Montreuil Bellay
For din fornøyelse, Roger BODET, Mester Slakter, lar deg oppdage all sin talent og sitt håndverk gjennom et bredt utvalg av tørkede pølser. Formet i naturlige tarmer, blir pølsene deretter plassert i et tørkerom hvor de gradvis bringes til en ideell temperatur som fremmer utviklingen av smaker og de karakteristiske overflorene av en god tørket pølse. Dette er trinnet hvor de blir mest bortskjemt, da de deretter må avkjøles i strengt tidfestede trinn. Så kommer tiden for modning i tørkerom under nøye overvåkede forhold for temperatur og fuktighet i flere uker.
Norge, Stryn
Produsent av pølser og salami.
... starten har slakteriet, norcineria Galvano, siden 1971 tilbudt førsteklasses håndverkskjøtt og pølser, resultatet av en konstant dialog med de relevante oppdretterne. Fra dette dype arbeidet og kjærligheten har det oppstått en helt spesiell produksjon av høykvalitets håndverkspølser, fra den typiske modnede pølsen til ulike varianter av salami, med deilige cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta og mye mer. En produksjon av delikatesser fra en annen tid, for å tilfredsstille smakene til sine kunder og deres gjester.
Vårt selskap ble etablert i 1996. Vi produserer røkt pølse, røkt kjøtt og skinke. Våre produkter er laget av rent svinekjøtt og storfekjøtt. Vi eksporterer produktene våre til Tsjekkia og Ungarn. Vi ser etter distributører for Europa og Asia. For å sende gratis prøver, vennligst kontakt meg.
Spania, Lorca-Murcia
Håndverksproduksjon, resultatet av den rike og gamle pølsetradisjonen i den spanske Levante, gjorde disse produktene til et referansepunkt i hele området.
... utkikk etter eksportører, distributører, agenter; hvis interessert, vennligst kontakt Dr. Forciniti på nummeret nedenfor. Utvalget av våre produkter inkluderer: - Pecorino-ostene: de produseres i Sila-fjellene, hvor sauene beiter fritt, og spiser alle urtene som naturen tilbyr, noe som resulterer i melk av høyeste kvalitet, slik at man kan nyte og smake på ost for ekte kjennere. I våre oster kan...
Frankrike, Parthenay
... oppskrifter. Denne doble kompetansen gjør FAVID til en foretrukket partner for mange og varierte applikasjoner. De største franske og internasjonale gruppene stoler på selskapet for å støtte dem i deres utvikling på markedene innen pølsemakeri, spekemat og ferdigretter.
Tyrkia, Afyonkarahisar
... tilberedes. Fabrikert mat har blitt usunn med bruken av kunstige og syntetiske tilsetningsstoffer, og alle former for svindel. I motsetning til dette er vår sujuk, som nesten har blitt et synonym for AFYONKARAHİSAR, nå til salgs med; merke: "MHD 03 SUCUKLARI", slagord: "KJÆRLIGHET TIL KJØTT OG KRYDDER", motto: "SVINDLEREN BLIR SELV SVINDLET", og følgende ingredienser; rødt kjøtt: hele dyrekroppen...
Portefølje (2)
Belgia, Chaineux
...Grunnlagt i 1978, er det familieeide selskapet D’Argifral spesialisert på produksjon og salg av kokt svinekjøtt. En kompetanse, som stammer fra flere generasjoner av håndverkere, kombinert med et av de mest moderne produksjonsverktøyene, har gjort det mulig for D’Argifral å tilby produkter av høy kvalitet som finnes i de tradisjonelle og/eller selvbetjente hyllene hos sine kunder. Selskapet D’Argifral, som i dag er anerkjent og verdsatt for sine kokte skinker og sine spesialiteter innen spekemat, skylder sin berømmelse til entreprenørånden fra 3 generasjoner.
Østerrike, Irnfritz
Slakteri og slakterhus: Røttene til vår virksomhet går tilbake til 1917. Siden den gang har det vært en spesialforretning for kjøtt i Irnfritz. Vi har drevet virksomheten siden juli 1977. Vår slakteri opplevde en stor oppsving da vi i 1980 begynte med oppdrett og salg av melkefedekalver. I 1992 ble det bygget et produksjonsanlegg for pølsemakeri, og dermed ble dette området utvidet.
... (hovedsakelig svinetarmer og lammetarmer), kunstige tarmer, skinketråder og nett, krydder, saltlake, salpeter og andre produkter. Den karakteristiske egenskapen til T&K Polen, bortsett fra handelsspesialiseringen, er den store omfanget av aktiviteter og en kompleks tjeneste som inkluderer detalj- og engroskunder i Polen samt i andre europeiske land.
Storbritannia, HARROGATE
...som har jobbet her i tjueåtte år, og hans sønn Wayne i syv. For fire år siden bestemte Tony seg for å eksperimentere med et utvalg av klassiske sørafrikanske produkter laget på stedet med lokalt anskaffet kjøtt. De tre hovedproduktene; biltong, droewors og boerewors ble veldig godt mottatt av butikkens kunder, og ideen vokste. I de påfølgende årene ble oppskriftene og smakene utviklet og raffinert...
Belgia, Lokeren
Q-food har over 40 års håndverk og erfaring innen matindustrien. Fra kjøtt til vegetariske alternativer, er Q-food matpartneren for hver profesjonell innen storkjøkken, restaurantbransjen og ut-av-hjemmet markedet.
Frankrike, Le Rouget
Selskapet MAS, som ligger i Rouget i Cantal, er spesialisert på spekemat, salting og tradisjonelle konserver fra Massif Central. Bedriften tilbyr produkter med enkle og autentiske oppskrifter. Den tilbyr for eksempel en tørrskinke som er modnet i opptil 24 måneder i deres tørkeri i Rouget, samt en håndlaget ren svinekjøttpâté. Huset MAS er kjent for kvaliteten og autentisiteten til sine produkter.
Italia, Crosia
...Mirto Crosia 10/05/2013 Vårt selskap ble grunnlagt i 2006, med mål om å bringe de ekte smakene og duftene fra vårt land til bordene deres. Alt dette har vært mulig takket være samarbeidet mellom fire små bedrifter som, med sin erfaring innen sitt felt, har gjort det mulig å tilby et bredt utvalg av produkter av høy kvalitet, for å gi våre kunder en utmerket tjeneste i én pakke. Vi er på utkikk etter eksportører, distributører, agenter; hvis interessert, vennligst kontakt Dr. Forciniti på nummeret nedenfor. Tel +390983030247 Cell +39 3339632970...
Spania, Guijuelo-Salamanca
Tekstur, aroma og smak uten sammenligning; naturlige produkter laget for hånd, tradisjon, intense, strålende farger, fulle av liv: dette er de uovertrufne kvalitetene til produktene fra Don Ibérico. Slik er produktene våre, sjelens næring og kroppens glede: Ibérico med en spesiell gave. DON IBÉRICO.
Serbia, Backa Topola
... på og kjemper for hver enkelt forbruker. Våre ambisjoner er enda større, så vi har ikke stoppet her, men har begynt å ta imot nye standarder og krav fra EU. Vi implementerte HACCP-systemet blant de første i Serbia, og vi var de første som innførte Standard ISO 22000:2005 i vårt land. Mattryggheten har vært gjennomført av det sertifiserte Lloyds register for kvalitetssikring siden oktober 2006. MI "Topola" har gjort betydelige investeringer i utstyr og lokaler med et klart mål om å tilfredsstille selv de mest strenge kriteriene og dermed få muligheten til å returnere til de europeiske markedene.
... selvfølgelig deres tradisjon. Carmen & Rosa inviterer deg hjertelig til å besøke deres lille gourmetbutikk, hvor du kan smake på delikatesser fra Spania og hjemmelagde spesialiteter. Kvalitet, tradisjon, god smak og mye mer venter på deg!
Italia, Sant'egidio Del Monte Albino
... av naturlige meltyper. Hele produksjonsprosessen foregår i vårt håndverkslaboratorium, basert på grundig forskning og kontinuerlig utvikling, med ufravikelig respekt for den tradisjonelle kunsten innen spekemat, med dens etablerte og gjenkjennelige kjennetegn. Våre spekematprodukter blir distribuert og konsumert med bevissthet og stolthet over å tilby et produkt av ubestridelig kvalitet og høy kulinarisk tradisjon.
Frankrike, Foix
...I et naturlig og autentisk miljø har familien ROUCH, siden 1870, videreført produksjonen av ekte lokale produkter, rustikke og fulle av smak. Jambon de Pays Ariégeois, tørket leverpølse, saucisson sous la cendre l'Ariégeois, foie gras, andeconfit, viltpâté, hjortepâté, osv... Charcuterie ROUCH produserer sine produkter i sitt laboratorium godkjent etter europeiske standarder, i Ferrières i Ariège.
Tyrkia, Istanbul
... SEK er gruppens produsent av meieriprodukter. Hovedproduktene er; Melk, Yoghurt, Krem, Smør, Kjernemelk, Fruktjuicer, osv. www.sek.com.tr MARET er kjøttprodusenten. Hovedproduktene er; Delikatesse, Frossen mat, Ferdiglagde kjøttretter (salami, pølser, pepperoni), Sauser, osv.
Ungarn, Budapest
Balatoni Meat produserer kun tradisjonelt ungarsk røkt og tørket salami og pølser. Fabrikken ligger i Kistelek HU-6760, og har et bredt utvalg av produkter, laget av salami og pølser av svin, mangalica-svin, storfe, gråfe, kylling, fisk, kalkun, struts, hest, lam, gås, and and. Økologiske gråfe-salami og økologiske mangalica-svin-pølser er også laget. Høykvalitetsprodukter, uten kunstige tilsetningsstoffer. Fabrikken bruker kun ungarske råvarer.

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play