Belgia, Kapelle-Op-Den-Bos
Våre smørpølser blir produsert av to produsenter. For det første er det det belgiske Sanpareil, den andre produsenten er Alimpex Maso s.r.o., som ligger i Dobřejovice nær Praha. Samarbeidet med disse to selskapene begynte allerede i 2005, og i 2010 ble firmaet Sanpareil til slutt innlemmet i gruppen ALIMPEX FOOD a.s. I dag jobber begge produsentene tett sammen, og de eksporterer til nesten hele Eu...
Frankrike, Villeneuve Les Bouloc
La Maison Garcia er først og fremst en historie om lidenskap, om lidenskapelige mennesker. Lidenskapelige for godt håndverk, lidenskapelige for menneskelige relasjoner, lidenskapelige som Gilbert og hans kone Jeanine var da de i 1961 bestemte seg for å åpne sin butikk i hjertet av den vakre landsbyen Castelnau d’Estretefonds. En vakker bedrift der fru Garcia legger all sin energi i å fremheve t...
Spania, Villaviciosa De Odon
I 1920 ble det født en person i Mexico som gir mening til oppskriftene, bestemor Nati. Mens hun lagde mat til sine 11 barn, utarbeidet hun en oppskriftsbok med tradisjonelle meksikanske retter som de spiste daglig ved bordet. Nå, nesten 100 år senere, har barnebarna hennes gjenopprettet den for å bringe den autentiske smaken til familier over hele verden. Vi jobber hardt hver dag for å tilby våre ...
Frankrike, Montfort En Chalosse
Grunnlagt i 1982, samler kooperativet FOIE GRAS DE CHALOSSE i dag 80 produsenter. Ønsker å bevare sitt håndverk, lokale tradisjoner og verdsette kvaliteten på produktene sine, har oppdretterne forpliktet seg til Label Rouge-initiativet siden 1999. Alle dyrene oppdrettes utendørs, fôret med kornmais i felles parker. De er minst 104 dager gamle når de kommer inn i kooperativet. Kooperativet FOIE GRA...
Belgia, Groot-Bijgaarden
Vi tilbyr våre kunder et bredt, men raffinert utvalg av rundt 5000 nøye utvalgte delikatesser, cateringartikler, surkålsspesialiteter og oster.
Salumificio Sant'orso ligger i Calltreno i provinsen Vicenza, ved foten av Asiago-platået. Vi produserer salami uten GMO, uten melkederivater, uten gluten, uten allergener. Vår produksjon består av et komplett utvalg av søt og krydret salami, samt et bredt utvalg av både rå og kokt bacon, alle formet for bedre utnyttelse ved bruk. Vi inviterer deg til å besøke nettstedet vårt: www.salumisantorso.i...
Belgia, Diest
Fugler og spesialiteter, kalde tilberedninger, stort vilt, lite vilt.
Belgia, Veurne
Ter Beke er en innovativ belgisk fersk matgruppe som markedsfører et omfattende utvalg av kvalitets ferske matprodukter og tilhørende tjenester i en rekke europeiske land. I dag er vi spesielt spesialisert på produksjon og salg av delikate kjøttprodukter og ferske tilberedte retter fra 7 industrielle anlegg i Belgia og Nederland. Hos Ter Beke jobber omtrent 1.650 ansatte. Ter Beke har vært notert...
Frankrike, Captieux
I over 20 år har selskapet FALIERES NUTRITION spesialisert seg på produksjon og emballering av matvarer for å ernære mennesker i "nomadiske" situasjoner. Selskapet lager dermed ferdigretter for sportsutøvere, eventyrere, militære, personer på ekspedisjon i ørkenen, på havet eller på toppen av fjellene. FALIERES NUTRITION tilbyr også sine måltidssett for nødsituasjoner og sosialt arbeid.
Spania, St Pere de Riudebitlles
I Casa Boix velger vi ut de beste kjøttstykkene og gjennomfører en begrenset produksjon for å bevare kvaliteten og de langsomme rytmene i prosessene. På denne måten garanterer vi en naturlig og autentisk fremstilling, slik det ble gjort før. Resultatet: møre, smakfulle produkter med en uovertruffen bouquet som er egnet for alle, da de ikke inneholder gluten eller laktose.
Nettbutikk for håndlagde produkter fra La Mancha. Distributører for butikker, restauranter og bedrifter "Engros" og til privatpersoner. Frakt til alle steder i Europa. Prøv den håndlagde Manchego-osten med opprinnelsesbetegnelse, vår vin fra Castilla la Mancha, med DO Mancha, DO Rivera del Júcar og fra Tierra de Castilla. Tradisjonelle Manchego-konserver, konserver i krukker, viltkonserver og gryt...
Belgia, Sint-Lenaarts
Det belgiske selskapet N.V. Theo Coertjens International er en ledende aktør innen kjøttkonserver for horeca, cateringbedrifter og distribusjonskjeder. Coertjens tilbyr fersk hermetisert gulasj, kyllingragu, sauser, supper, gryterett, pølser og forskjellige kjøttretter, enten etter tradisjonelle oppskrifter eller fra verdenskjøkkenet. Produktene er tilgjengelige i ulike emballasjer, store eller sm...
Frankrike, Sisteron
Selskapet Taste of Provence er en produsent av tradisjonelle provensalske retter. Selskapet har et variert utvalg av produkter som er 100 % provensalske. Det er takket være disse typiske rettene, laget med provensalsk håndverk, at selskapet har klart å etablere seg på det franske markedet for ferdigretter.
Italia, Borgo San Dalmazzo
Sopp, trøfler og spesialiteter...
Kroatia, Petrinja
Erfaring, engasjement og lidenskap for produktkvalitet er det som gjør Gavrilovićs kjøttforedlingsindustri så spesiell. Siden de unge og eventyrlystne industrimennene – brødrene Ivan, Mate og Stjepan Gavrilović – innredet og utstyrte en moderne fabrikk i byen Petrinja, har generasjoner av Gavrilović-familien videreført oppskriften på fortreffelighet: den ideelle kombinasjonen av respekt for tradis...
Frankrike, Le Mas D'agenais
Ligger i Lot-et-Garonne i hjertet av det gastronomiske Sørvest-Frankrike, mellom Périgord og Baskerland, er vårt familieforetak dedikert til å bevare en århundregammel kulinarisk tradisjon. Grunnlagt i 1956 i Mas d'Agenais, fokuserer vi på å opprettholde den ancestrale kvaliteten i tråd med moderne standarder. I dag har vi spesialisert oss på nye, originale og atypiske terriner: Terrine med brenne...
I hjertet av den høye Pyreneene, har "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS i tre generasjoner bevart den gamle håndverkskunsten fra vår familie, i TOURNAY, en gammel bastide fra 1300-tallet. AUTENTISITETEN: foie gras, konserver, av gås og and, nøye utvalgt. TRADISJONEN: matlaging som allerede ble nytes i 1870 på domenet La Lande. KVALITETEN: mat fra Gascogne, kokt for deg, håndve...
Frankrike, Caylus
Siden 1896 har det gått 121 år, og håndverket til Conserves d’Autrefois berikes fortsatt. 121 år har vi utøvd vårt yrke med lidenskap, grundighet og kreativitet… Vårt kulinariske arv, rikt og resultatet av mange oppskrifter utviklet av våre kokker gjennom alle disse tiårene, gir oss i dag en verdifull kompetanse fra dette arvet. Ligger i hjertet av Quercy Kjenner du til Conserves d’Autrefois?
PETTI GRUPPE...
Tyskland, Neu-Ulm
Eventmanagere, enten det er messer, kongresser eller firmafester, vil etterlate et varig inntrykk på kunder og gjester med en dekorativ smoothiebar.
Tyskland, Frankfurt
Byrå spesialisert på spill, fester og interaktive aktiviteter for barn: hoppeslott, lekeplasser, hobbybord og alt relatert til barnearrangementer.
Tyskland, Selfkant
Utleie av hoppeslott, hinderløyper, spill, gamle nederlandske spill, bassengspill, telt, toalettvogner, servise og glass, samt catering.
Portefølje (4)
Maun Gida GmbH, Produsent av Frosne Bakeriprodukter...
Vi leverer til våre kunder ukentlig i områdene Niedersachsen, Hamburg og Bremen.
Portefølje (4)
Bulgaria, Plovdiv
Kyllingforedlingsbedrift. Produserer kyllingdeler og delikatesser.
Høy kjøttkvalitet er en selvfølge for oss. GEZER kjøttfabrikk har det mest moderne utstyret i en europeisk standardisert og sertifisert kjøttfabrikk i Tyskland.
Produksjon og engros av matvarer fra Balkan.
Tyskland, Berlin
Polske havrefôrede gjess, ferske og fryste.
Tyskland, Bad Münstereifel
Import og distribusjon av ekstra jomfru olivenolje fra Hellas. Produksjon og distribusjon av oliventre - håndlagde produkter.
FEGRO/SELGROS er et selvbetjent grossistfirma ('Cash & Carry') som tilbyr et utvalg av mat og non-food til kommersielle kunder i Tyskland, Polen, Romania og Russland.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play