Spania, Piedrahita-Ávila
Pølse- og skinkefabrikk. Skinker, benfrie og skiver. Skuldrer, lår, pølser og iberisk svinekjøtt.
Italia, Vaiano-Loc. La Foresta
... unik og uforvekslelig smak, i full respekt for den opprinnelige bondetradisjonen og for dem som utfører sitt arbeid med lidenskap og dedikasjon. Skinker, salami, pølser, capocolli, finocchiona, pancetta, pecorino- og melkoster er bare noen av de mange spesialitetene produsert av selskapet. Lær å ta vare på deg selv og gjenoppdag smakene fra fortiden i tråd med et sunt og naturlig liv, hvor de mest autentiske og følelsesmessige øyeblikkene blandes med duften av minner og tradisjon.
Spania, Guijuelo-Salamanca
Vi er en familieeid bedrift som går tilbake til tidlig på 1900-tallet, arvet fra foreldre til barn, lokalisert i Guijuelo og dedikert til produksjon av skinker og pølser.
Tyskland, Harsewinkel
RIKTIG GOD PØLSE – MED ELLER UTEN KJØTT Vi er Windau: Hjemme i Harsewinkel, i hjertet av Øst-Westfalen, produserer vi tradisjonsrike skinker og pølser som smaker helt fantastisk – siden 1976. Kjernen i vårt familieeide selskap er våre høyt kvalifiserte og motiverte medarbeidere i vår bedrift, som omfatter produksjon, emballasje og administrasjon. Slik er vi et toppmoderne selskap som er...
Portefølje (1)
Italia, Castelnuovo Rangone
Vemac er et ledende selskap innen design og bygging av automatiserte linjer for behandling av ferskt, kokt og modnet kjøtt. Fra maskiner for automatisk lossing av kjøtt til frysesystemer, fra automatiserte lasteanlegg for pølser til sorteringssystemer for skinker, kan Vemac imøtekomme alle behov for håndtering, automatisering og robotikk i kjøttindustrien. De garanterer også sine kunder en rask og omfattende teknisk støtte.
Spania, Guijuelo-Salamanca
FRANRODEL, spesialister på produksjon og salg av iberiske skinker og pølser i over et århundre. I sin reise har dette familieforetaket, drevet i fire generasjoner av Francisco Rodríguez Delgado, klart å kombinere tradisjonelt håndverk med ny teknologi og innovative fasiliteter. Alt dette med mål om å kunne garantere, til enhver tid, produksjonen av iberiske skinker og skinker av høyeste kvalitet...
Et Cuchillo Corte de Jamón er et team av profesjonelle spesialister innen skjæring av skinke med kniv for alle typer arrangementer: bryllup, presentasjoner, bedriftsarrangementer, produktlanseringer, kulturelle arrangementer, åpninger, osv. Vi tilbyr alle typer tjenester for bedrifter og privatpersoner, som: punkt på arrangementer, workshops og kurs for å lære å skjære skinke som profesjonelle, rådgivning ved kjøp av skinker og iberiske produkter, i tillegg til å ha en nettbutikk med førsteklasses skinker og iberiske produkter.
Spania, Calamocha
Jamones Casa Vieja er et familieeid selskap med over 45 års erfaring innen produksjon og salg av skinker med opprinnelsesbetegnelse og pølser, i tillegg til et bredt utvalg av aragonesiske produkter av høyeste kvalitet. Grunnlagt i 1979, produserer Casa Vieja sine produkter på en håndverksmessig måte, noe som, sammen med en eksepsjonell råvare og klimaet i Calamocha (Teruel), resulterer i et kvalitetsprodukt som er i stand til å tilfredsstille de mest kresne ganer.
Portefølje (1)
Spania, Barcelona
Produksjon og markedsføring av iberiske produkter. Eikenøtt- og iberiske skinker og skuldre.
Spania, Talavera La Real (badajoz)
...Vi er oppdrettere, vi har en god gris og fra den får vi de beste produktene. Vi følger grisene våre fra oppdrett til slakt, noe som gjør at vi kan tilby våre utmerkede skinker, skulderstykker, rygger og iberiske pølser. En utmerket iberisk gris oppdrettet på markene, som gir oss klassifiseringen "Bellota 100% Ibérico" og "cebo de campo". Vi har mer enn 4.000 hektar med hundreår gamle eiketrær i Extremadura, hvor vi velger, oppdretter og fôrer våre iberiske griser. Oppdrettet og oppfølgingen av grisen gjør at produktene våre er utmerkede og skiller seg ut på grunn av sin kvalitet.
Spania, El Repilado, Jabugo ( Huelva )
Vi er produsenter av de beste skinkene, skulderstykkene og iberiske pølser. Vi har egne dehesas, skjæreverksteder og tørkerier i Jabugo (Huelva). Vi leverer bellota-skinker, cebo campo og cebo, egenproduserte pølser samt ferskt og frosset kjøtt av iberisk svin.
Frankrike, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL som ligger i Aurillac, er spesialisert på produksjon av spekemat. La Maison produserer skinker, pølser, terriner, fritons, Auvergne-paté og typiske spekematbakverk som feuilleté med Bleu d'Auvergne eller potetpai. Ferske skinker fryses aldri, de saltes for hånd med tørrsalt og etter den tradisjonelle Auvergne-metoden. Tørking og modning av skinkene varer i 7 måneder. Pølsene og spekepølsene lages på gammeldags vis med samme håndverk. La Maison kombinerer moderne teknikker med tradisjonelt håndverk for å produsere eksepsjonelle produkter.
Salumificio Del Vecchio, siden 1968 i Cesena, produserer høykvalitets spekemat fra svin oppdrettet med respekt for naturen: økologisk spekemat, krydret spekemat, gullspekemat og tradisjonell spekemat uten laktose og gluten, i henhold til den beste italienske og romagnolske tradisjonen: Parma-skinker og typiske pølser fra Romagna.
Italia, Termeno
Vi er en familiebedrift siden begynnelsen av 80-tallet, nå med den tredje generasjonen om bord. Vi produserer et bredt utvalg av kjøttprodukter. Fra røkt Speck, til røkt bacon, samt forskjellige skinker og pølser, til salami og andre delikatesser. Spesialisert i produksjon av produkter for videre bearbeiding, som speck mattonella for skjæring. Også veldig aktive i horeca-sektoren, med produkter...
SEL - SALSICHARIA ESTREMOCENSE, S.A. TRADISJONELL PØLSEFREMSTILLING AV ALENTEJANO SVIN, Pølser og Skinker av Svart Svin Oppdrettet på Markene i Alentejo Smaken av Alentejano Kunnskap, siden 1984. SEL er i dag en referanse i den nasjonale agroalimentære sektoren, og en stadig mer relevant aktør i det internasjonale landskapet. SEL er det eneste selskapet for bearbeiding og transformasjon av kjøtt...
Spania, Plasencia
... et engasjement overfor våre kunder om å tilby dem kun produkter av høyeste kvalitet. Alle våre pølser er laget med de beste kjøttstykkene, spesielt utvalgt for å tilby et velsmakende, balansert og sunt produkt. Våre skinker, pølser og iberiske lår har stempler og sertifiseringer som garanterer deres kvalitet og smak. Vi pakker og skjærer dem med omhu, slik at de kommer til bordet ditt uten å miste noen av sine egenskaper. Vi betjener deg også i vår butikk i Plasencia, på Puerta del Sol, hvor du i tillegg til å finne alle våre produkter kan få råd om våre produkter.
Mariano González Ramos, S.A. er et familieeid selskap grunnlagt i 1975 i byen Torrijos, 30 kilometer fra Toledo, som fra starten av har vært dedikert til lagring, distribusjon og salg av kjøttprodukter, pølser, skinker, pålegg og oster. Gjennom årene har de lagt til et stort utvalg av produkter og referanser fra de ledende matmerkene både nasjonalt og internasjonalt, inkludert fiskeprodukter, grønnsakskonserver, klippfisk og belgfrukter; og tilbyr i dag mer enn 1000 forskjellige referanser.
...Vi er produsent av Serrano-skinker A.O.C fra Teruel (Calamocha) & produsent av Ibérico Bellota-skinker fra los Pédroches (Cordoba). Vi distribuerer over hele Frankrike, Belgia, Sveits, Korsika med levering fra et Bodéga-lager i 87520 Veyrac!!!! Du kan finne Serrano-skinke med bein & uten bein vakuumpakket. Ibérico lomo, pølse, chorizo, og Sobrasada fra Mallorca.
Belgia, Zemst
Din allsidige partner for fersk mat. Aro Products leverer som grossist et komplett utvalg av kvalitetsprodukter til slakterier, catering, smørbrødbutikker og ferskvareavdelinger i supermarkeder. Fint kjøtt: Belgiske skinker, utenlandske skinker, saltede og røkte kjøttvarer, pølsetyper (kokt og røkt), fjærfe. Paté: krempatéer, halvgrovt malte patéer, grovt malte patéer. Ost og meieriprodukter...
... produkter som salchichón chapado, salchichón cular, salchichón al corte, søt og sterk chorizo, chorizo cular, chorizo corte, fuet, hvit og rød chistorra, rød longaniza, svart butifarra, blanquillo i tarm og i krukke, katalansk butifarra, kokt salchichón, krydret og vanlig sobrasada i tarm og i bokser, lomo embuchado, lomo med rosmarin og svor, skinker... For tiden har vi besluttet å ta et skritt...
Portugal, Garvão
... beiter fritt og utnytter det dominerende økosystemet i Alentejo, preget av eiketrær og korkeik, hvor det svarte svinet nyter godt av eikenøttene, frukten av disse trærne som er rike på oljesyre. Dette, sammen med rasens genetikk, gir kjøttet en fettinnhold som resulterer i en karakteristisk marmorering som gjør dette kjøttet unikt og sunt, og gir en uforglemmelig smak og aroma. -------- Transformasjon av svart svin oppdrettet på landet. Ferskt svart svinekjøtt, Skinker og skulderstykker av svart svin og pølser. Naturlig modning Garvão - Ourique Alentejo...
Spania, Guijuelo
Nettbutikk for salg av skinker og iberiske pølser fra Guijuelo, Salamanca, Spania. Kurerte iberiske skinker, iberisk skulder, iberisk chorizo, iberisk lomo, iberisk salchichón, pølsepakker, julekurver og gavepakker med kvalitetsprodukter.
Belgia, Chaineux
...Grunnlagt i 1978, er det familieeide selskapet D’Argifral spesialisert på produksjon og salg av kokt svinekjøtt. En kompetanse, som stammer fra flere generasjoner av håndverkere, kombinert med et av de mest moderne produksjonsverktøyene, har gjort det mulig for D’Argifral å tilby produkter av høy kvalitet som finnes i de tradisjonelle og/eller selvbetjente hyllene hos sine kunder. Selskapet D’Argifral, som i dag er anerkjent og verdsatt for sine kokte skinker og sine spesialiteter innen spekemat, skylder sin berømmelse til entreprenørånden fra 3 generasjoner.
Spania, Córdoba
FREMSTILLING AV PØLSER OG KJØTTPRODUKTER, SALTING OG MODNING AV SKINKER, MARKEDSFØRING OG SALG AV BEARBEIDETE PRODUKTER.
Belgia, Oudenaarde
Tradelio er en ledende produsentgruppe av forbrukerrettede delikatesser. Den høyeste kvaliteten er garantert gjennom nøye utvalg av råvarer, IFS-sertifisering, egne oppskrifter og saltlake, Halal-godkjenning, anerkjent produsent av Meersterlyck kokte skinker. Nesten alle kjøttprodukter er glutenfrie. Produksjon tilpasset kunden. Tradelio eksporterer også til Vest-Europa.
Siden 1967 har Carnes Rojas, kjøttdistributører som tilhører Grupo Revilla, vært dedikert til å levere den beste kvaliteten til våre mest krevende kunder til en uovertruffen pris. Derfor fortsetter Carnes Rojas å vokse takket være din støtte. Med vårt eget skjæreverksted er vi eksperter på storfekjøtt, svinekjøtt, pølser, skinker og mye mer. Bli kjent med oss. Carnes Rojas, alltid tenker på deg.
...Hotellet "Le Clos des Récollets" ligger i hjertet av gamle Durbuy, i et privilegert og rolig miljø. Rommene tilbyr komfort og sjarm fra et hotell som skiller seg ut. Du vil nyte frokosten med hjemmelagde syltetøy og lokale skinker. De fleste kredittkort aksepteres. I den intime rammen av et restaurert hus fra 1600-tallet i sentrum av gamle Durbuy, vil du bli begeistret av vennligheten og talentet til den unge kokken som har lært seg faget ved SAS Sea Grill i Brussel. Durbuy og omegn gir deg mange muligheter til å komme deg bort.
Spania, Fuente De Cantos
Ibéricos en Lonchas tilbyr brett med skinke og skulderkutt håndskåret av Mestermester Juan Rodríguez, i tillegg til hele skinker og skulderstykker, og vi tilbyr kutting på skinken eller skulderen du kjøper fra oss. Skinkene og skulderstykkene vi tilbyr for salg i hele stykker eller for kutting, kan være av bellota, cebo campo eller cebo, alle med maksimal kvalitet garantert. Vi tilbyr også vår...
Productos Sierra de Cazorla er en nettbutikk som spesialiserer seg på salg av naturlig mat og økologisk kosmetikk fra Naturparken Sierras de Cazorla, Segura og Las Villas. Vi tilbyr sunne og naturlige produkter som: - Extra jomfruolivenolje med opprinnelsesbetegnelse - Økologiske produkter - Røkt kjøtt - Modnet pølse, iberiske og viltprodukter - Håndlagde skinker - Marinerte oliven - Kjøttpaté...
Italia, Castel Goffredo
Produksjon av elastiske, luftige rør for å beskytte skinker, skuldre, capocolli, kopper, filze, pancette osv. mot alle typer insekter under modning. Det brukes ved å tre skinken, capocollo osv. inn i røret, umiddelbart etter salting. Engrosproduksjon av beskyttende rør for næringsmiddelindustrien. Vårt selskap, som har hovedkontor i provinsen Mantova, produserer rør for pølser i syntetiske og naturlige materialer. Takket være spesialiserte maskiner og fibre, garanterer vi antibakterielle og slitesterke produkter. Vi er også i stand til å lage skreddersydde produkter basert på kundens behov.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play